0:4
(0:4)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2018 15:30

19.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Herálec s přehledem vyhrál v Černíči


Branky


4. J. Skála , 14. L. Cach , 28. J. Skála , 45. J. Ptaszek
21

Že se zatím na jaře Herálec trápí potvrdilo minulé kolo, kdy nečekaně doma podlehl Třebíči. Teď si vše do puntíku vynahradil v Černíči, když zvítězil 4:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas rozhodl

Za slunečného a teplého počasí hosté v úvodu ukázali, že si přijeli pro tři body. Ptaszek přihrával Boháčovi a ten našel osamoceného Uchytila, který měl míč na dlouhou nohu, ale podařilo se mu ho přece jen dloubnout přes Nováka, bohužel dloubnul i celou bránu. Kdo naopak střeleckou fazónu má, to je Skála, který zřejmě navíc bedlivě pozoroval ranní utkání B-týmu a skvělou pravačku Suchého. Po přihrávce Boháče si navedl balon na střed a zhruba z 25ti metrů vymetl šibenici domácí branky právě tak, jako jeho kamarád z rezervního týmu, ve 4.minutě hosté vedli 1:0! Úmysl domácích byl zřejmý, snažili se hrát dlouhé míče za obranu na mladičké útočníky, na to si však naši stopeři dávali pozor a k lapení míčů přispěl i Bednář. Chvíli nepozornosti mohl po centru Leitkepa využít Povolný, jeho střela však šla vysoko nad. Slováček nezvykle hrající na kraji hřiště si povodil dvojici hráčů a poslal ostrý centr před bránu, tečovat balon se nepovedlo Uchytilovi, odražený míč napálil Okurka a trefil spojnici brány! Poté se kopal rohový kop, ztracený míč zpátky vybojoval dobře se vracející Slováček a přihrál Cachovi. Ten střelu nejprve naznačil, následně se dvěma protihráči kličkami zatočil a svojí fotbalovou báseň střelou přesně k tyči zakončil, ve 14.minutě hosté vedli 2:0! Krátce na to se po autovém vhazování uvolnil Uchytil, jeho střelu k tyči vyrazil Novák. Poté se dlouho nic nedělo, domácí se na nic nezmohli a herálecké akce končili na nepřesnostech. Až když dobře pozičně zahrál Holec, mohl pálit z vápna Boháč, slabý pokus minul bránu. Největší šance Černíče přišla po špatné hlavičce Cacha, ten zahrál příliš slabou malou domů, ale Brom byl příliš blízko Bednářovi a zakončoval těsně vedle tyče. A tak se ve 28.minutě prosadili opět hosté, po rohovém kopu vracel balon do ohně Holec, jeden z domácích hráčů nešťastně hlavičkoval ke Skálovi a ten se ukázal jako pohotový střelec v nejlepší formě a přidal svoji druhou branku, 3:0! A další šance na sebe nenechala dlouho čekat, Uchytil si pěkně pokryl míč a postupoval až do domácího vápna, tam mu balon na nerovném terénu skočil a zhatil mu tak možnost alespoň trefit bránu. Rychlý protiútok zakončoval Boháč, jeho jedovatá dělovka šla těsně nad branku. Dlouhý míč za obranu musel odklízet po nesklaplé ofsajdové pasti Bednář, hlavičkoval k Lovětínskému, ten z dálky opuštěnou bránu netrefil. Ve středu pole dobře spolupracovali Ptaszek s Okurkou, Ptaszek vyhrál hlavičkový souboj a pěknou přihrávku vyprodukoval na Skálu Okurka, tomu míč lehce uskočil a z úhlu těsně minul branku. Čtvrtou branku jsme přidali ještě před odchodem do kabin. Na krátko rozehráli rohový kop Slováček s Cachem, jeho střelu Novák vyrazil pouze před sebe, Ptaszek byl na svém místě, zkušeně zavěsil a ještě si stihl pohlídat, aby míč netečoval někdo z dalších dobíhajících hráčů, 4:0!

Druhý poločas už se spíše dohrával

Druhá půle začala rychlým útokem domácích, včas ho zneškodnil Černý. Po ostrém faulu na Okurku rozehrál standardní situaci Boháč, Ptaszek hlavičkoval z dobré pozice vedle. Druhé dějství již bylo uvolněné, znatelně herálečtí polevili a na šanci se dlouho čekalo. Až když centroval Veselský a na vápně píchl balon Boháč Cachovi, tak se pro tentokráte levý obránce ocitl v gólovce, ale z úhlu trefil jen Nováka. Po nadvakrát rozehrávaném rohu proskotačil balon až ke Skálovi, ten mohl zkompletovat hattrick, ale z úhlu trefil pouze tyč. Velice dobře si počínal na hřišti Ptaszek, na jeho pěkný centr nedosáhl Okurka. Opět jeden z nejlepších hráčů na hřišti Skála centrem našel Boháče, ten si balon zpracoval efektně na prsa. Mohl se následně zeptat Nováka, kam chce míč vpálit, domácí gólman zřejmě odpověděl, že do nohy, protože přesně tam Boháč svojí střelu namířil. Nešťastník Boháč následně opustil hřiště a své místo přenechal Břízovi, ani ten se v příliš dobrém světle neukázal. Sotva vstoupil na hrací plochu, vystřelil balon kamsi nad ochrannou síť a zřejmě ho to něco bude stát do týmové kasy. Uchytil se prosmýkl kolem svých strážců a na zadní tyči centroval Veselskému, ten vyslal merunu proti noze Skálovi, jeho dobrá rána byla sražena na roh. Po lajně prchl Skála a servíroval další přihrávku na zlatém podnose Cachovi, ten však v dobré pozici mířil vedle. Balon získal Ptaszek a poté  přihrával Uchytil Okurkovi, i ten selhal a osamocen trefil Nováka. Jedinou kaňku na svém skvělém výkonu předvedl po zbytečné ztrátě na půli hřiště Černý, Lacina nabídku alespoň ke snížení nevyužil a minul bránu. Výborně hostům fungovali oba dva krajní hráči a i Slováček předvedl zdařilý průnik podél lajny, ale Uchytil jeho práci opět v závěru nezužitkoval.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Herálec
Lucie Peňázová, vedoucí mužstva: V Černíči to byla hra de facto na jednu bránu. Rychlá branka nám pomohla, a protože jsme do poločasu vstřelili ještě 3, vybudovali jsme si komfortní náskok a zápas se pouze dohrával. Domácí měli za celý zápas pouze jednu šanci, součinnost obrany tentokrát fungovala výborně a brankář se tak příliš nezapotil.



Sestavy


TJ Podyjí Černíč
M. Novák [-] - J. Beseda [-] , P. Čermák [-] , D. Lovětínský [-] , J. Lacina [-] , M. Brom [-] , . Povolný [-] , Z. Janoušek [-] , M. Lovětínský [-] , M. Leitkep [-] , V. Leitkep [-]

TJ Sokol Herálec
J. Bednář [-] - O. Černý [-] , D. Holec [-] , P. Veselský [-] , J. Skála [-] , J. Ptaszek [-] (79. M. Kysilko [-] ) , L. Cach [-] , V. Uchytil [-] , D. Okurka [-] , M. Boháč [-] (70. J. Bříza [-] ) , J. Slováček [-]

ŽK: 10. J. Beseda - 17. D. Okurka , 32. M. Boháč .
Hráči zápasu: J. Skála , J. Ptaszek .
Místo: Černíč. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Daniel Procházka

Expert: Tomáš Oberreiter
Tip experta: výhra hostů

Herálec to nebude mít jednoduché, obzvlášť po loupeži HFK Třebíč v minulém kole, ale předpokládám, že se v utkání s Černíčí zvednou a ještě zabojují o první příčky v tabulce.

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza