Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2018 16:00

19.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Želetava loupila v Třebíči


Branky


21. D. Doležal , 47. A. Macek , 63. P. Novák - 48. V. Čurda , 51. T. Vrbka , 74. M. Malík , 79. A. Pacas , 86. M. Pavela
21

Třebíčští šli do zápasu posilněni nečekanou výhrou v Herálci a dlouho to vypadalo, že na vítězství naváží, ale opět nezvládli koncovku zápasu a padli 3:5.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do vedení

Do utkání vlétli aktivněji hráči rezervy Třebíče a prvních dvacet minut svého soupeře přehrávali. Díky tomu, že měli o něco více ze hry, si vytvářeli také brankové příležitosti. A odměna za aktivitu přišla po 21 minutách hry, kdy Kovář přihrál pod sebe na volného Daniela Doležala a ten poslal svůj tým do vedení - 1:0. Poté se hra více vyrovnala, želetavští si také vytvořili několik slibných příležitostí, ale buďto jejich pokusy netrefily zařízení a nebo je vychytal domácí brankář Šplíchal. 76 diváků tak vidělo jedinou branku z kopačky Doležala, více už první poločas nenabídl a tak se šlo do kabin za stavu 1:0 pro třebíčské mladíky.

Hosté dokonali obrat

Kdo se o poločasové přestávce zdržel déle u piva, přišel o tři branky. Do dvou brankového vedení poslal domácí ve 47. minutě Adam Macek, který si po zisku míče na polovině hřiště narazil s Kovářem, udělal kličku brankáři Partlovi a rozvlnil síť hostující branky. Jenže sotva spoluhráči stihli poplácat Macka po zádech, hosté ze Želetavy půl minuty na to snížili na 2:1 zásluhou Vojtěcha Čurdy. No a o tři minuty později bylo pro domácí ještě hůř, když se trefil Tomáš Vrbka - vyrovnáno 2:2. Vyrovnání naopak ukolébalo hosty a domácí se opět více tlačili do zakončení. V 63. minutě opět zvrátil vedení na třebíčskou stranu po narážečce s Doležalem Pavel Novák - 3:2. Pak zase přestali hrát domácí a hosté třemi brankami otočili, v 74. minutě vyrovnal Martin Malík, v 79. minutě zvrátil vedení na stranu Želetavypo hrubé chybě třebíčských střídající Aleš Pacas a v 86. minutě ještě přidal gól po další chybě domácích Michal Pavela a upravil tak na konečných 3:5.



Ohlasy k zápasu


HFK Třebíč B
Adam Macek, hráč: Prvních dvacet minut jsme byli lepší a po zásluze jsme šli do vedení. Pak se utkání vyrovnalo. V druhém poločase jsme bohužel po vlastních chybách utkání ztratili, všech pět branek jsme soupeři darovali.




Sestavy


HFK Třebíč B
J. Šplíchal [-] - T. Oberreiter [-] (83. M. Sáček [-] ) , R. Valíček [-] , J. Pecka [-] , L. Karásek [-] - D. Lorenc [-] , O. Uličný [-] (46. J. Uličný [-] ) , P. Novák [-] - D. Kovář [-] (81. P. Hronek [-] ) , D. Doležal [-] , A. Macek [-]

Sokol Želetava
J. Partl [-] - T. Simandl [-] , P. Vranka [-] , M. Jičínský [-] , Š. Vladeka [-] , V. Jakeš [-] (46. A. Pacas [-] ) , M. Vrbka [-] , T. Vrbka [-] (82. M. Pavela [-] ) , M. Malík [-] , V. Čurda [-] , M. Vrbka [-] (72. L. Viceník [-] )

ŽK: 61. D. Kovář - 43. M. Jičínský , 64. P. Vranka , 66. M. Vrbka , 82. T. Vrbka , 86. M. Pavela , 88. A. Pacas .
Hráči zápasu: A. Macek - V. Čurda .
Místo: Třebíč. Počet diváků: 76.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Daniel Procházka

Expert: Tomáš Oberreiter
Tip experta: výhra domácích

Co k tomu říct. Očekávám, že naše béčko potvrdí zlepšenou formu z posledních zápasů a urve všechny tři body. Ale pozor si musíme dát na individuální kvality hráčů hlavně směrem dopředu, především hlídat levou nohu Martina Vrbka, která je pověstná po celém kraji.

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza