1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2018 16:30

21.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jemnicko urvalo výhru s Želetavou


Branky


16

V menším derby se spolu utkaly mužstva Jemnicka a Želetavy. Jediný gól v první půli nakonec rozhodl o vítězství domácích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kapitán Koutný rozhodl

Úvodních pět minut patřilo hostům. Domácí působili, jako snad ještě spali. Chvíli po úvodu se prokličkoval do vápna hostující kapitán Simandl a až včasné vyběhnutí domácího brankáře Kopečka znamenalo roh hostí. Po něm nebezpečně hlavičkoval mimo Vrbka. Po tomto varování začali domácí mít zápas první půle pod kontrolou. Hostům dělali problém hlavně rohové kopy a standardní situace domácího Jemnicka. Po několika náznacích udeřilo ve 27. minutě, kdy si na centr naběhl kapitán domácího výběru Zdeněk Koutný a křížnou hlavičkou poslal domácí do vedení a rozjásal tak velmi slušně zaplněné hlediště - 1:0. Hosté o sobě dali vědět až před půlí, kdy po průniku do vápna zakončoval nad branku domácí svatyně hostující útočník Čurda. V samém závěru poločasu ještě mohli domácí navýšit vedení, ale trestný kop Krejči vytěsnil Partl mimo tři tyče. To bylo vše z první pětačtyřicetiminutovky.

V druhém poločase již gól nepadl

Ve druhé půli měl v 50. minutě po rohu tutovku Vacuška, ovšem jeho hlavičku z malého vápna reflexivně vyrazil hostující brankář Partl. Od té chvíle však začali hrát hosté prim. Jemnicko vyklidilo střed hřiště a nepochopitelně nechalo hostím až příliš prostoru. Hra se odehrávala převážně na obranné polovině Jemnicka. Vyrovnání viselo ve vzduch. Jenomže želetavští až na dva závary v pokutovém území si pořádnou gólovku nevytvořili, a tak i křečovitá hra domácích ve druhé půli slavila tříbodový úspěch. Po dvou zápasech bodového půstu tak domácí konečně berou tři body.



Ohlasy k zápasu


1. FC JEMNICKO
Zbyněk Kincl, trenér: S našim výkonem v první půli jsem byl spokojen, ovšem proč jsme tak herně odešli ve druhém poločase mi není jasné. Vítězství jsme doslova ubojovali a po dvou prohrách je pro nás šťastné.




Sestavy


1. FC JEMNICKO
V. Kopeček [-] - Z. Koutný [-] , M. Máca [-] , T. Krejča [-] , J. Kincl [-] , L. Niederhofer [-] (70. Z. Nikrmajer [-] ) - D. Vacuška [-] , D. Svěrák [-] - P. Nevrkla [-] (56. J. Kalášek [-] ) , J. Anděl [-] (90. O. Tesař [-] ) , J. Grün [-] -

Sokol Želetava
J. Partl [-] - T. Vrbka [-] , M. Malík [-] , V. Čurda [-] , T. Simandl [-] , M. Vrbka [-] , P. Vranka [-] , M. Jičínský [-] (46. A. Pacas [-] ) , Š. Vladeka [-] , J. Šrutka [-] , M. Vrbka [-]

ŽK: 51. Z. Koutný , 53. J. Kincl , 75. Z. Nikrmajer - 39. V. Čurda , 77. T. Simandl .
Hráči zápasu: V. Kopeček , M. Máca , Z. Koutný - J. Partl , T. Simandl .
Místo: Jemnice. Počet diváků: 160. Rozhodčí: ŠETEK Jiří - NENADÁL Pavel, NECHVÁTAL Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Daniel Procházka

Expert: Zbyněk Kincl
Tip experta: výhra domácích

My jsme teď dvakrát venku ztratili, zato Želejuve si dvakrát zastřílela. Síla hostí dopředu je velká, nicméně my chceme doma vyhrát.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích