Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2018 16:30

23.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Náměšť poprvé padla


14

Možná překvapivý výsledek se dostavil v Novém Městě na Moravě, kde tamější Vrchovina B oloupila o všechny body vedoucí Náměšť, který tak na jaře ztratila vůbec poprvé.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Divoká první půle

Na dlouhou cestu, až do města biatlonu do žďárského okresu, se vypravili dobře naladěni fotbalisté z Náměště nad Oslavou - Vícenic. Ti ještě z celkových osmi jarních zápasů neztratili jediný bod. Jenže do utkání vstoupili aktivněji domácí a hned první střela ve druhé minutě zápasu dopadla podobně jako třetí gól do sítě Liverpoolu ve finále Ligy mistrů a bylo to 1:0 zásluhou Adama Bouška. Hosté naštěstí hned v 7. minutě vyrovnali, když Durajka vyslal Šimončiče, ten před brankářem posunul na volného Davida Svobodu a ten zametl za záda brankáře Šmídy. Když v 17.minutě prošel Lampíř po narážečce s Durajkou až před brankáře a prostřelil ho, vypadalo to na obvyklý scénář, jenom, že další obrovské šance hosté nevyužili a v nastaveném čase prvního poločasu domácí vyrovnali střelou z hranice šestnáctky, jejímž autorem byl další mladík Vojtěch Dobrovolný. Do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu.

Hlavou rozhodl Follprecht

Po přestávce měli překvapivě více ze hry domácí a vypracovali si i několik příležitostí, ale vstřelit branku se jim dlouho nedařilo, až nakonec udeřil po rohovém kopu hlavou Petr Follprecht v 80. minutě a rozhodl o první ztrátě bodů Náměště v jarní části soutěže. Závěr soutěže tak nabízí velké drama nejen na spodku tabulky, ale i na špici. Náměšť aktuálně ztrácí na Žďár B jeden bod, ale má zápas k dobru, který bude hrát v úterý proti silnému Jemnicku. O postupu se tak může rozhodnout až v posledním kole, kdy Náměšť přivítá právě Žďár.



Ohlasy k zápasu



FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice
Jan Jabůrek, vedoucí mužstva: Domácí vstoupili do zápasu lépe, hned ve druhé minutě z první střely šli do vedení. Pak jsme výsledek obrátili na naši stranu a dal se předpokládat obvyklý scénář, jenže domácí na konci poločasu vyrovnali a v druhé půli měli více ze hry a nakonec i vyhráli.



Sestavy


SFK Nové Město na Moravě B
P. Šmída [-] - D. Bača [-] , P. Duda [-] , O. Poul [-] (32. V. Veselý [-] ) , J. Skryja [-] (36. P. Follprecht [-] ) - L. Polnický [-] , L. Slavíček [-] , A. Boušek [-] , M. Žák [-] (46. V. Bárta [-] ) , Z. Josífek [-] - V. Dobrovolný [-] -

FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice
J. Bartošek [-] - J. Heres [-] , P. Čermák [-] , M. Homola [-] , V. Lampíř [-] (54. M. Anna [-] ) - J. Klíma [-] (78. J. Tržil [-] ) , R. Durajka [-] , J. Rubák [-] , Z. Jonák [-] - D. Svoboda [-] , M. Šimončič [-] -

ŽK: 12. M. Žák , 14. J. Skryja , 43. V. Dobrovolný , 63. P. Follprecht - 27. J. Rubák , 72. R. Durajka .
Hráči zápasu: P. Šmída , A. Boušek - V. Lampíř .
Místo: Nové Město na Moravě. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šrámek Zdeněk - BENEŠ Jiří, PŮLPÁN Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Daniel Procházka

Expert: David Svěrák
Tip experta: výhra hostů

Náměšť chytla neskutečnou jarní formu a nebudou se mýlit ani na Vrchovině. Odvezou si těsné vítězství.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích