5:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2018 16:30

23.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žďárská rezerva doma rozdrtila Šebkovice


Branky


10. M. Filippi , 24. D. Russ , 46. M. Filippi , 78. D. Musil , 86. T. Janů - 33. P. Hrůza
14

S cílem stáhnout náskok a využít zaváhání první Náměště šel do zápasu s Šebkovicemi Žďár B a to se mu také povedlo, když vyhrál přesvědčivě 5:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se drželi

V neděli přivítala žďárská Benfika na svém hřišti tým Šebkovic. Utkání domácí začali aktivně, drželi míč na svých kopačkách,kombinovali a čekali na první šanci. Ta přišla v 10.minutě, kdy po nakrátko rozehraném rohu Musila a Z. Peňáze, druhý jmenovaný poslal vynikající centr na zadní tyč a tam skvělým důrazem zakončil hlavou Filippi - 1:0. To domácí ještě více nakoplo a začali se dostávat do vyložených šancí,které ale trestuhodně zahazovali. Postupně tak svoje tutovky neproměnili Filippi, Baránek a Russ. Posledně jmenovaný však svoje zaváhání v zápětí odčinil, kdy překrásnou střelou pod břevno nedal hostujícímu brankáři ve 24.minutě žádnou šanci - 2:0. Ve 33.minutě udělal obrovskou chybu domácí gólman Sobotka,který při rozehrávce doslova namazal hostujícímu útočníkovi a ten pohodlně do prázdné branky snížil - 2:1. Konec poločasu se odehrál již bez větší šance.

Po pauze Žďár rozhodl

Do druhé půle domácí nastoupili s odhodláním zápas co nejrychleji rozhodnout. To si vzal k srdci Filippi a hned ve 46.minutě po výborné přihrávce Juna, prostřelil tvrdou ranou hostujícího brankáře - 3:1. Poté se žďárští možná až moc uspokojili a začali hrát profesorský fotbal, ve kterém byla spousta nepřesností. Hosty pustili do dvou zakončení, jedna nepřesná střela šla vedle brány a jednu tvrdou ránu Sobotka vyrazil nad břevno. V 78.minutě šel sám na brankáře Filippi a ač faulován, dokázal ještě přihrát před bránu, kde důrazný Musil ve skluzu zakončoval - 4:1. Poslední gól přišel v 86.minutě, kdy po nákopu za hostující obranu opět utekl dnes skvěle hrajíci Filippi a křížnou přihrávkou před bránu vybídl ke skórování střídajícího Janů - 5:1.



Ohlasy k zápasu


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
Zdeněk Peňáz, vedoucí mužstva: Dnes jsme odehráli poklidné utkání, ve kterém od začátku nebylo pochyb o našem vítězství. Mrzí mě jen neproměněné stoprocentní šance, ale s tím se bohužel potýkáme celou sezónu. Dnes byl naším nejlepším hráčem velmi aktivní Filippi,který dvě branky dal a na dvě přihrál.




Sestavy


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
A. Sobotka [-] - L. Bulíček [-] , P. Machatka [-] , F. Růžička [-] - Z. Peňáz [-] , D. Russ [-] , D. Musil [-] - M. Filippi [-] (86. T. Peňáz [-] ) - J. Jun [-] , B. Sláma [-] (81. T. Janů [-] ) , D. Baránek [-] (73. R. Gančev [-] )

TJ Sokol Šebkovice
K. Klubal [-] - D. Karásek [-] - V. Říha [-] , T. Kotačka [-] , Z. Roupec [-] - M. Pecka [-] (46. M. Hobza [-] ) , P. Kotačka [-] (82. S. Zikmund [-] ) , K. Busta [-] , D. Večeřa [-] (87. M. Uhlíř [-] ) , D. Kašpárek [-] , P. Hrůza [-]

Hráči zápasu: M. Filippi .
Místo: Žďár nad Sázavou - tráva. Počet diváků: 87.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Daniel Procházka

Expert: David Svěrák
Tip experta: výhra domácích

Žďár využije domácího prostředí a zastřílí si do sítě Šebkovic. V utkání padne více branek a diváci si přijdou na své.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů