4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2018 16:30

25.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černíč se dlouho držela, v Jemnici nakonec padla


Branky


29. V. Kopeček (p.) , 79. M. Axman , 85. Z. Nikrmajer , 89. J. Anděl
11

Jednoznačný zápas se očekával v Jemnici, kam přijela poslední Černíč, ta se proti favoritovi dlouho držela a nebýt tří branek v poslední desetiminutovce, odvezla by sympatický výsledek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do vedení z penalty

Možná i vinou pěkného, ale dusného počasí během sobotního odpoledne, se diváci příliš fotbalové krásy nedočkali. I když byly k vidění čtyři branky, tak herně zápas nenadchl. Bylo vidět, že hosté sestupují a trápí se s koncovkou. Na domácí zase asi dolehl sobotní teplotní hic. Hra se převážně přesouvala od vápna k vápnu. Postrádala nasazení, agresivitu i přesnost. Až po půl hodině hry vysunul Anděl Grüna, ten byl stažen ve vápně a nařízenou penaltu proměnil netypicky domácí brankář Vít Kopeček a poslal domácí v devětadvacáté minutě do vedení - 1:0. Za hosty odpověděl nepřesným trestným kopem Lovětínský. V závěru vychytal hostující brankář Cupák samostatný únik Grüna. I díky tomu se šlo do kabin za těsného vedení domácích 1:0.

O vyšším přídělu rozhodla poslední desetiminutovka

Druhá půle přinesla totožný obrat hry. Hosté přitom byli chvílemi fotbalovější, ale až na dvě střely ze střední vzdálenosti nic nevymysleli. Jemnicku vyšlo až posledních deset minut zápasu, kdy nejprve Axman skluzem usměrnil do brány přihrávku od Grüna a snížil tak šance černíčských na nějaký bodový zisk - 2:0. Následně v 85. minutě Vacuškův centr prodloužil za záda brankáře hostů Cupáka v téže minutě střídající Zdeněk Nikrmajer a konečných 4:0 stanovil Jiří Anděl po kličce brankáři a střelou do prázdné brány. Jasně sestupující Černíč si ani v Jemnici alespoň trošku nespravila chuť, i přesto, že dlouhou dobu se držela a svého soupeře trápila, nakonec prohrála na pohled jednoznačným výsledkem 4:0.



Ohlasy k zápasu


1. FC JEMNICKO
Zbyněk Kincl, trenér: Výsledek beru, ale výkonem jsme zůstali divákům dlužni. Bylo to ospalé a pomalé tempo, jako kdyby se mi sešli starší páni. Hra se odehrávala převážně mezi vápny, postrádala nasazení, agresivitu i přesnost.




Sestavy


1. FC JEMNICKO
V. Kopeček [-] - Z. Koutný [-] , M. Máca [-] , J. Rejthar [-] (46. D. Smetana [-] ) - D. Svěrák [-] , J. Anděl [-] , D. Vacuška [-] , J. Kincl [-] - J. Grün [-] , M. Axman [-] (85. Z. Nikrmajer [-] ) , J. Kalášek [-] (58. P. Nevrkla [-] ) -

TJ Podyjí Černíč
. Cupák [-] - J. Beseda [-] (75. T. Deutschar [-] ) , P. Čermák [-] , D. Lovětínský [-] , J. Lacina [-] , M. Brom [-] , Z. Janoušek [-] , M. Borkovec [-] , M. Leitkep [-] , . Povolný [-] , V. Leitkep [-]

ŽK: 33. J. Anděl , 64. J. Kincl , 64. D. Vacuška - 13. M. Brom , 19. J. Lacina .
Hráči zápasu: V. Kopeček .
Místo: Jemnice. Počet diváků: 205. Rozhodčí: Doskočil Pavel - MASOPUST Václav, MAAR Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Daniel Procházka

Expert: Marek Jašek
Tip experta: výhra domácích

Domácí hrají kombinační fotbal a v domácím prostředí neponechají nic náhodě, naopak hosté po debaklu u nás, si myslím, že nepřekvapí. Působí už odevzdaným dojmem.

Hráč, Administrátor klubu, Trenér - TJ Moravec | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Osud Černíče je již zpečetěn. Domácí ještě určitě chtějí zabojovat o umístění na stupních vítězů a v domácím prostředí si se svým soupeřem lehce poradí.

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích