2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2018 16:30

26.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Je rozhodnuto! Do krajského přeboru postupuje Náměšť!


Branky


9

V přímém souboji o první místo se v posledním kole utkaly celky Náměště a Žďáru. Lepší výchozí pozici měli domácí, nakonec ji také uhájili a stali se mistry 1.A třídy skupiny B na Vysočině. Gratulujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase moc fotbalové krásy k vidění nebylo

Počty zněly jasně - pokud chtějí žďárští pomýšlet na postup, musí v Náměšti vyhrát alespoň o dvě branky. Navzdory tomu vstoupili do zápasu aktivněji domácí a už v 5. minutě si vypracovali velkou šanci. Durajka dlouhým míčem našel Jonáka, ten centrem našel Svobodu, který v tísni přihrál pod sebe na Kašíka, ale jeho střelu vychytal brankář Hajný. Po deseti minutách hry se osmělili také hosté a zavítali na polovinu domácích. Už ve 12. minutě šli do vedení, když vysoký míč Musila z přímého kopu propadl brankáři Bartoškovi až do sítě, jenže do souboje se aktivně zapojili i hostující hráči a pomezní rozhodčí odmával ofsajd, tudíž gól nemohl být uznán. Také domácí měli možnost zahrával standardní situaci, Durajka našel domácího stopera Čermáka, ale ten hlavou mířil nad branku. Poté zatlačili také hosté, ale i přes pěknou kombinaci si vyloženou brankovou šanci nevytvořil. Hra se přelévala převážně mezi vápny. Velká šance domácích přišla ve 28. minutě, když Rubákův míč ze standardky našel Svobodu, ten nastřelil tyč, následně se dostal k míči ještě jednou a centroval na Šimončiče, ten ale hlavou vysoko přestřelil. Ve 32. minutě pálil z dálky přízemní střelou hostující Jun, ale domácí brankář střelu lapil. Pět minut před koncem poločasu ustál souboj Kašík, míč si převzal Šimončič a utíkal k brance, ale jeho střela byla sražena na roh. Ze série rohů náměštští nic nevytěžili a tak se šlo do kabin za stavu 0:0, který hrál do karet domácím.

Domácí se prosadili z brejků

V 53. minutě hosté zahrozili z rohu, branku ale nevstřelili. O tři minuty později mohli i domácí po rohu zavěsit, ale Svoboda mířil hlavičkou vedle. V 58. minutě měli hosté dobrou příležitost v podobě přímého kopu asi dva metry za hranicí vápna, ale hostující Zdeněk Peňáz přestřelil. Žďár postupně začal domácí tlačit, ti ale podnikali rychlé protiútoky. Po hodině hry lehkou střelou po zemi trefil domácí útočník Svoboda tyčku, následnou dorážku Jonáka vyrazil jistý brankář Hajný na roh. O tři minuty později vzal míč na vlastní polovině Šimončič, obešel postupně tři hostující hráče, ale v tísni nadvakrát neprostřelil brankáře Hajného. O minutu později pelášil Šimončič vstříc hostující bráně znovu, ale výborně se vrátil domácí stoper a skluzem střele zabránil. V 70. minutě mohli jít do vedení hosté, dlouhý míč výborně ve vápně zpracoval Henzl, nachystal si ho na střelu, ale parádně zasáhl brankář domácích Bartošek. Pak už se činili v útočné činnosti hlavně domácí rychlými brejky do otevřené hostující obrany. V 72. minutě z brejku přetáhl míč Durajka až na Šimončiče, ten ale dnes neměl dobře seřízenou mušku. V 76. minutě totožná situace, tentokrát však Šimončičovi nahrával Jonák, domácí kanonýr však opět mířil vedle. Tak se role prohodili a Šimončič přešel do role nahravače. V 80. minutě Šimončič zprava přihrál volnému Romanu Durajkovi, který uklidil míč do prázdné branky - 1:0. O necelé tři minuty později se situace opakovala, Šimončič namazal Davidu Svobodovi opět před prázdnou branku a ten se nemýlil - 2:0. V 87. minutě ještě mohl zvýšit náskok Svoboda, který lehce protečoval přihrávku Matějka, míč však v bráně neskončil. To ale svěřence trenéra Kylíška nemuselo vůbec mrzet.



Sestavy


FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice
J. Bartošek [-] - V. Lampíř [-] , P. Čermák [-] - Z. Jonák [-] (78. P. Kučera [-] ) , J. Rubák [-] (85. T. Tržil [-] ) , R. Durajka [-] - D. Svoboda [-] , M. Šimončič [-] (84. L. Matějek [-] ) - J. Tržil [-] , M. Kašík [-] , J. Heres [-]

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
T. Hajný [-] - P. Machatka [-] , F. Růžička [-] - D. Musil [-] (73. L. Bulíček [-] ) , D. Russ [-] , Z. Peňáz [-] - J. Jun [-] (64. S. Švoma [-] ) , T. Janů [-] , J. Henzl [-] , T. Peňáz [-] , B. Sláma [-] (78. R. Gančev [-] )

ŽK: 44. R. Durajka , 68. M. Šimončič , 75. V. Lampíř , 86. J. Tržil - 29. D. Russ , 30. Z. Peňáz , 69. S. Švoma .
Hráči zápasu: J. Bartošek , R. Durajka , M. Kašík - T. Hajný .
Místo: Náměšť nad Oslavou. Počet diváků: 140. Rozhodčí: KŮRKA Jaroslav - NENADÁL Pavel, NECHVÁTAL Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Daniel Procházka

Expert: Adam Macek
Tip experta: remíza

Vyrovnané utkání o všechno vidím na plichtu, která bude stačit domácím k vítězství v soutěži

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích