FOTO: Budětičtí sice vyhráli, ale s předvedeným výkonem proti Železné Rudě spokojeni nebyli


Branky


30. V. Korda (p.) , 66. M. Štěch , 72. V. Hozman , 77. R. Melka - 12. A. Trejbal , 34. J. Košacký (p.)
2

Domácí fotbalisté zabrali až ve druhém poločase, po tom prvním totiž vedla Železná Ruda...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Penalty na obou stranách

Domácí prvních deset minut prospali a tak byli i potrestáni gólem z 11. minuty. Při něm první střelu ještě brankář J. Vinter vyrazil, na dorážku A. Trejbala již nestačil. 0:1. V dalších minutách měli o něco více ze hry domácí. Jenže nevyužili několik standardních situací. V 20. minutě hosty po rohovém kopu zachránilo břevno. V 30. minutě se pískala penalta, po faulu na budětického kapitána R. Melku. V. Korda jí ovšem nekopl nejlépe a brankář K. Hach ji s přehledem pokryl. Penalta se však (trochu překvapivě) kopala znovu, z důvodu předčasného vběhnutí hráčů do PÚ. Tentokrát již budětický V. Korda nezaváhal. 1:1. Tento výsledek domácí uspokojil a do hry se dostali hosté. Po jednom z útoku hostů zastavoval nedovoleně D. Grainera ve vápně budětický D. Hlavin a kopala se penalta i na druhé straně. Tu v 34. minutě proměnil J. Košacký. 1:2.

 

Budětická záloha se probrala

Druhý poločas poločas byl naprosto odlišný od toho prvního, ve kterém se hrál nepohledný fotbal. Budětice na svého soupeře zatlačily, jenže v 50. minutě přišla pro domácí komplikace v podobě ČK V. Kordy. V tu chvíli již ale byli domácí na koni s cílem vyrovnat, i v deseti se dále tlačili do útoku a vytvářeli si brankové příležitosti. Dvakrát se ve velkých šancích ocitli D. Hlavin a M. Novotný, oba však zakončení nezvládli. Naopak dobře si se zakončením poradil důrazný M. Štěch a zařídil vyrovnání. 2:2. I v dalších minutách se více hrálo na polovině hostů. V 72. minutě měli domácí štěstí při zakončení. V. Hozman zřejmě spíš centroval, než střílel, ovšem železnorudský gólman toho proti sluníčku moc neviděl a centr podběhl. 3:2. Každý v tu chvíli čekal, že Budětice začnou bránit těsný náskok.

 

Jenže tak to nebylo. Začala fungovat souhra zálohy Budětic a domácích najednou bylo plné hřiště. Po jedné z pohledných kombinací utekl obraně hostů R. Melka a přesně k tyči uzavřel skóre na 4:2. Hosté avizovali ofsajd, který byl diskutabilní. Byl dokonce i odmávaný, ovšem pomezním (delegovaným hosty), který mával ofsajdy v průběhu zápasu až příliš často na to, aby byl rozhodčím V. Stachem brán vážně. Tuhle situaci neunesl železnorudský J. Lehečka a po několika urážkách rozhodčího byl poslán do sprch. ČK hostům paradoxně prospěla jako předtím ČK domácím (ač to může znít hloupě) a začali být více na polovině domácích. Většinou však jejich akce končili u hranice vápna a žádné drama se nakonec nekonalo.

 

Zdroj: budetice2012.cz

 



Ohlasy k zápasu



FJ SRK Železná Ruda
web Budětic: Důležitý zápas jsme dnes sice zvládli, ale první poločas patřil na úroveň IV. třídy. Vůbec jsme nenavázali na první dva zápasy, které nám herně vyšly. Druhý poločas za to vzali naši záložnící a ukázali, že pohledné herní kombinace se dají zahrát i na nerovném terénu. Obzvlášť Roman Melka předvedl dnes parádní jízdu. Teď už se ale musíme přestat dívat zpátky, ale hlavně dopředu. Pořád jsme ještě na začátku. Čekají nás dva veledůležité duely. Venku v Měcholupech a doma s Hartmanicemi. Je to už skoro rok (10.6.2017 remíza 2:2 v Měcholupech), co jsme naposledy přivezli z venku body. Tak snad teď v sobotu znovu v Měcholupech!



Sestavy


FK Budětice 2012
J. Vinter [-] - V. Hozman [-] , J. Sekyra [-] , M. Štěch [-] , R. Melka [-] , M. Kripel [-] , D. Homolka [-] (46. M. Novotný [-] ) , M. Paroubek [-] (72. D. Chmelík [-] ) , D. Hlavin [-] , V. Korda [7.0] , L. Fiala [-]

FJ SRK Železná Ruda
K. Hach [-] - J. Košacký [-] , L. Kroupa [-] (72. D. Mareš [-] ) , J. Kadlec ml. [-] , V. Máca [-] , F. Zelenka [-] , A. Trejbal [-] (56. J. Škach [10.0] ) , D. Greiner [-] , J. Jelínek [-] , J. Lehečka [-] , V. Hájek [-]

ŽK: 34. V. Hozman - 22. K. Hach . ČK: 50. V. Korda - 72. J. Lehečka .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: Stach Vladislav - TÖPFER Robert (N), ČERNÝ Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hodnocení úrovně zápasu: 3
Rozhodčí - Stach Vladislav: 2
Občerstvení - nápoje: 6
Občerstvení - jídlo: 5
Hrací plocha: 1
Zázemí: 4
Výkon domácích - FK Budětice 2012: 5
Výkon hostů - FJ SRK Železná Ruda: 3
Hráč utkání - hosté: Josef Škach
Hodnocení hráčů - domácí: Václav Korda - 7,
Hodnocení hráčů - hosté: Josef Škach - 10,