4:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2018 16:00

26.kolo, Plzeňský | Klatovy | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí zachránili okresní přebor


Branky


5

Budětice se mohli v případě výhry zachránit, ale nečekalo je nic jednoduchého, protože v posledním kole na svém hřišti přivítali druhý tým tabulky Strážov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nervozita byla na hráčích Budětic vidět

Natěšení fanoušci Budětic doufali, že hráči vletí na svého soupeře a vstřelí rychlou branku, která je uklidní. Opak byl pravdou. Hosté se v 7. minutě po brance Štěpána Presla dostali do vedení 0:1. Celý zbytek prvního poločasu se neslo ve znamení nervozity, která byla na kopačkách domácích vidět.  A nepromněňování šancí jim na klidu nepřidalo. Hosté, kteří už věděli, že skončí druzí se nikam nehnali a snažili se kombinovat na velmi těžkém terénu. Do kabin se šlo za stavu 0:1.

Domácí politi živou vodou.

To co, ale předvedli domácí hráči ve druhé půli, tomu něvěřil ani ten největší optimista. Ve 48. minutě totiž srovnal David Chmelík. O čtyři minuty později otočil vývoj zápasu Jan Sekyra a najednou byli domácí záchraně skutečně na dosah. Když v 67. minutě zvýšil dobře hrající Jan Sekyra na 3:1, nikdo už nevěřil, že by domácí mohli ještě prohrát. V 85. minutě pak přidal čtvrtou branku Roman Melka a domácí mohli slavit záchranu a užívat si, že i v sezoně 2018/19 budou účastníkem Okresního Přeboru.



Sestavy


FK Budětice 2012
J. Vinter [-] - V. Hozman [-] , D. Chmelík [-] (74. M. Novotný [-] ) , J. Sekyra [-] (89. J. Vinter [-] ) , M. Štěch [-] , R. Melka [-] , J. Josefík [-] , M. Paroubek [-] (46. Z. Frančík [-] ) , D. Hlavin [-] (86. M. Slifka [-] ) , V. Korda [-] (46. M. Kripel [-] ) , L. Fiala [-]

SK Kovodružstvo Strážov
D. Šít [-] - L. Janka [-] , J. Franc [-] , F. Petrželka [-] - J. Hosnedl [-] , T. Strnad [-] , Z. Vítovec [-] - Š. Presl [-] (78. O. Uruba [-] ) , T. Linkeš [-] , A. Presl [-] - R. Kalista [-]

ŽK: 56. J. Sekyra , 82. D. Hlavin - 37. T. Strnad .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Bala Petr - TÖPFER Robert (N), KREIBICH Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Patrik Hubáček

Expert: Patrik Hubáček
Tip experta: výhra domácích

Tady volím 1, protože hráči Budětic stále bojují o záchranu a na jejich hře se to projevuje.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů