O. Jareš 36.
F. Jarolím 53. (p.)
2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2018 17:00

26.kolo, Plzeňský | Klatovy | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr zakončil postupovou sezonu výhrou!


Branky


36. O. Jareš , 53. F. Jarolím (p.) - 84. P. Beránek
5

Sobotní odpoledne, slunce svítí a v Měčíně se vše chystá na závěrečné utkání okresního přeboru, po kterém budou moci propuknout oslavy postupu do 1.B třídy! V cestě lídrovi stál soupeř z Dlouhé Vsi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Klidný první poločas

Domácí Měčín nastoupil již s jistotou postupu. Soupeři z Dlouhé Vsi, kterému už také o nic nešlo, přijel důstojně ukončit sezonu. První velkou šanci měl již z kraje zápasu hostující Petr Waldmann, ale branku, kterou kryl důležitý článek Měčína František Jarolím, přestřelil. Do další šance se dostal hráč hostí Jakub Mirvald, který vyslal dalekonosnou střelou, tu ovšem výborně chytající Jarolím vytáhl. Po začátečním tlaku hostí, převzali otěže domácí a vypracovali si několik šancí, z nichž jednu promněnil ve 36. minutě domácí Ondřej Jareš a tak se šlo do kabin za stavu 1:0.

Dva sváteční střelci

V druhém poločase bylo utkání velmi vyrovnané. Obě mužstva se snažila vytvářet si šance po centrech ze stran. V 53 minutě nařídil po faulu na domácího hráče pokutový kop rozhodčí Šmrha, který nekompromisně promněnil brankář domácích Jarolím, který zvýšil na 2:0 a korunoval tak svůj výkon. Zápas se nesl v klidném duchu, kdy viditelně ani jeden z hráčů obou týmů, si nechtěl zkazit léto zraněním. Hosté, kteří si na hřišti lídra vypracovali dostatek příležitostí, se nemohli prosadit. Změnil to až zkušený šutér Pavel Beránek st. v 85. minutě, kdy po dorážce překonal golmana Jarolíma.



Ohlasy k zápasu



TJ Tatran Dlouhá Ves
Petr Waldmann: Závěrečné kolo, ve kterém už o nic nešlo, se neslo v přátelském duchu. Oba týmy si užili krásné odpoledne strávené tím nejhezčím sportem. Měčínu přeji hodně úspěchů v 1.B třdě



Sestavy


TJ Sokol Měčín
F. Jarolím [-] - J. Štampach [-] , R. Šteffel [-] (56. D. Vondra [-] ) , J. Klíma [-] , D. Němec [-] , J. Krotký [-] , R. Kojan [-] , M. Král [-] (75. Z. Krotký [-] ) , O. Jareš [-] , J. Tureček [-] (65. J. Pitel [-] ) , D. Kubík [-] (46. V. Čihák [-] )

TJ Tatran Dlouhá Ves
R. Hanzl [-] - V. Příhoda [-] (65. P. Beránek [-] ) , P. Waldman [-] (65. D. Rovňan [-] ) , F. Dryje [-] , P. Švec [-] (16. J. Kodýdek [-] ) , J. Hubený [-] , F. Blažek [-] , P. Pechek [-] , J. Mirvald [-] , D. Jaroš [-] , O. Goby [-]

ŽK: 10. J. Štampach - 80. P. Beránek , 89. F. Blažek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Šmrha Miroslav - ČEJKA Václav (N), KURC Lubomír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Patrik Hubáček

Expert: Patrik Hubáček
Tip experta: výhra domácích

Domácí oslaví postup do vyšší soutěže vítězstvím.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích