0:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2018 17:00

26.kolo, Plzeňský | Klatovy | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček končí sezonu na krásném 8. místě.


Branky


16. T. Baxa , 47. F. Bláha , 60. J. Soupír , 70. J. Soupír
5

Poslední kolo poslalo nováčka soutěže Chudenice do pěkného areálu k německým hranicím na Železnou Rudu. Ta je také nováčkem a v záchranu bude ještě bude muset doufat, protože poslední domácí utkání prohráli 0:4. Za hosty se dvakrát prosadil jejich nejlepší střelec Jan Soupír. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha potvrzená gólem!

Úvod zápasu byl vyrovnaný. Domácí se snažili o postupný útok, zato hosté opět spoléhali na své rychlé útočníky, kteří svou rychlostí dělají velké problémy všem týmům z okresu. V 16. minutě vstřelil branku hráč Chudenic Tomáš Baxa a poslal hosty do vedení. Gól Chudenické uklidnil a ve zbytku prvního poločasu dominovali a tak první poločas skončil vítězstvím hostujícího týmu.

Ve druhé půli domácí odešli!

Jestli domácí fanoušci čekali, že domácí půjdou ve druhé půli za vyrovnáním, byli překvapeni. Hned ve 47. minutě se prosadil krajní obránce hostů Filip Bláha. I když domácí hráči chtěli vyrovnat, proti byl obávaný útočník Chudenic Jan Soupír, který v 60. minutě zvýšil již na 0:3. Aby toho nebylo málo, o deset minut později přidal tentýž hráč čtvrtý gól a rozhodl o konečném výsledku. Domácí tak zakončili sezonu prohrou, zato Chudenice si mohou užít vítěznou dokopnou.



Ohlasy k zápasu


FJ SRK Železná Ruda
Vítězslav Hájek: Velmi nepovedený výkon všech hráčů. Do příští sezony musí přijít velké zlepšení.




Sestavy


FJ SRK Železná Ruda
K. Hach [-] - F. Brož [-] , T. Černý [-] , T. Nguyen [-] , S. Němec [-] , J. Lehečka [-] , J. Jelínek [-] , F. Zelenka [-] (40. V. Mahovský [-] ) , L. Kroupa [-] , V. Hájek [-] , M. Gajdušek [-]

TJ Sokol Chudenice
V. Fremuth [-] - S. Hodan [-] , J. Osvald [-] - F. Bláha [-] , M. Kraus [-] - M. Ježek [-] , J. Soupír [-] - O. Göttinger [-] , L. Zoubek [-] , T. Baxa [-] , K. Göttinger [-]

ŽK: 58. T. Nguyen - 21. J. Soupír , 27. M. Ježek , 39. T. Baxa , 42. M. Kraus .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Blaheta Josef - HALAMA Martin (N), ŽÁK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Patrik Hubáček

Expert: Patrik Hubáček
Tip experta: výhra hostů

Na Rudě to bude vyrovnané utkání, ale myslím že nakonec zvítězí hosté, kteří mají v útoku velmi rychlé hráče, což bude dělat obráncům Rudy potíže.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů