Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2018 13:00

26.kolo, Plzeňský | Klatovy | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Gólové hody v Bolešinech


Branky


5

Oba tým mají svou hru založenou na útoku. Chtějí dávat branky a bavit se fotbalem. Janovice mohli ještě v případě výhry pomýšlet na třetí místo, které drželi právě Bolešiny. Proto tento duel sliboval hezkou podívanou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dominance

Hráči Bolešin nechtěli ponechat nic náhodě na zakousli se do svého soupeře. Odměnou za svou aktivitu jim byl gól hned ve 3. monutě hry. Pak hosté zapli a i oni se začali vytahovat za vyrovnáním. A podařilo se to ve 25. minutě hry, když vyrovnal Alex Zhakvin. Konec první půle už byl opět v režii domácích, kteří ještě přidali v prvním poločase dvě branky a šlo do kabin za vedení 3:1.

Drama až do konce

Jaké to je, když ještě v 70. minutě vedete 5:1 a stejně ztratíte body? To se zeptejte hráčů Bolešin. Ti vedli 5:1 v 56. minutě, ale hosté postupně začali srovnávat a velkou radost jim udělal Miroslav Urban, který v 91. minutě vyrovnal na 5:5 a posla zápas do penalt. V nich už domácí dominovali a připsali si dva body, které jim stačí na třetí místo.



Sestavy


SK Bolešiny
K. Šnejdar [-] - P. Matějka [-] , J. Pitel [-] , D. Vraný [-] (75. J. Jonáš [-] ) , D. Kolář [-] (76. J. Valeš [-] ) , R. Šindelář [-] (58. D. Matoušek [-] ) , M. Ceplecha [-] , K. Šilhavý [-] , T. Stupka [-] (31. P. Bošek [-] ) , Z. Jandík [-] , R. Farný [-]

FK Dukla Janovice
Z. Vild [-] - V. Špindler [-] , D. Jůzek [-] (57. J. Kotlan [-] ) , A. Zhvakin [-] , J. Müller [-] , M. Švůgr [-] , J. Macura [-] , M. Urban [-] , P. Šveňha [-] , M. Hájek [-] , V. Keřlík [-]

ŽK: 21. T. Stupka , 62. D. Kolář , 70. R. Farný , 75. J. Pitel , 75. M. Ceplecha - 16. J. Müller , 72. M. Urban .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Petrželka František - BOŠEK Petr (N), DIVIŠ Roland (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Patrik Hubáček

Expert: Patrik Hubáček
Tip experta: výhra domácích

Myslím, že v tomto utkání padne nejvíce branek z celého kola. Obě mužstva hrají útočně a střílejí branky.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích