2:6
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2018 17:00

26.kolo, Plzeňský | Klatovy | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Měcholupy zakončily sezonu sladkým vítězstvím


Branky


49. M. Miroš , 68. O. Skrbek - 4. D. Bálek , 8. V. Kaas , 54. D. Bálek , 77. J. Duchek (p.) , 78. D. Bálek , 85. D. Bálek
5

V Sušici nastala dnes velmi kuriózní situace, a to když v jeden den musely nastoupit všechny celky oddílu. Rezerva Sušice tak nastoupila do zápasu s Měcholupy ve značně oslabené sestavě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V úvodu úřadoval hostující Bálek

Na výborně připraveném hřišti, za krásného počasí se odehrálo poslední kolo Okresního Přeboru, ve kterém se střetli dva vyrovnané celky. Již ve 4. minutě načal účet hostů Dušan Bálek, ale myslím si, že ani on netušil, že bude v zápase ještě tolik vidět. V zápasech rezervy Sušice padá hodně branek, takže se čekalo Sušické vyrovnání. Místo toho si však v 8. minutě přichystal balon bývalý hráč Klatov a Nýrska Václav Kaas a přidal druhou branku utkání.

Střelecká forma v posledním zápase!

Hned v úvodu druhé půle však přišla naděje pro Sušici, a to když se do gólové příležitoszi dostal Martin Miroš a snížil na 1:2. Poté nastal čas spalování obrovských příležitostí. Po faulu ve vápně byla pro domácí nařízena penalta, kterou kapitán Tomáš Marek nepromněnil. O pár minut později se Marek dostal opět do šance, kterou taktéž nedal a tak přišel trest. V 54. minutě přidal za hosty třetí branku a svou druhou v zápase Dušan Bálek. O výsledku se zdálo být rozhodnuto. Další korekce výsledku však přišla za nedlouho, to když šanci domácích v 68. minutě využil Ondřej Skrbek a snížil na 2:3. V 77. minutě zahrávali penaltu i hosté, kteří ovšem nabídnutou šanci využili. Autorem branky se stal Jan Duchek. Hůř pro domácí bylo hned o minutu později, to se totiž dostal k balonu opět Dušan Bálek a přidal pátou branku hostů a zároveň uzavřel hattrick. Aby toho neměl málo, pět minut před koncem přidal i šestou branku ( svou čtvrtou v zápase)



Ohlasy k zápasu


TJ Sušice B
Tomáš Marek: Dnes to nebyl náš den. Uděli jsme obrovské množství chyb, které nás stály body a síly.




Sestavy


TJ Sušice B
D. Konečný [-] - D. Klaus [-] (55. P. Sotona [-] ) , O. Skrbek [-] , T. Marek [-] , M. Miroš [-] , L. Stupka [-] , J. Chudý [-] (46. J. Nový [-] ) , R. Mottl [-] , J. Lőffelmann [-] , A. Maciu [-] , A. Černý [-] (38. P. Kratejl [-] )

TJ Měcholupy
J. Kovařík [-] - K. Čabrada [-] (67. D. Bálek [-] ) , P. Dražka [-] (46. R. Madera [-] ) , V. Kaas [-] , M. Kanta [-] , P. Havlíček [-] , O. Červený [-] , D. Bálek [-] , J. Valečka [-] , J. Duchek [-] , V. Čížek [-]

ŽK: 53. R. Madera .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Lojík Václav - DOLLANSKÝ Jindřich (N), MOLNÁR Ludovít (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Patrik Hubáček

Expert: Patrik Hubáček
Tip experta: výhra hostů

Sušická rezerva nastoupí do utkání oslabena o některé hráče, kteří jedou s A-týmem na zápas do Mýta, proto si myslím, že hosté zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích