FOTO: Dívčice se rozstřílely až po poločase


Branky


27

Hosté z Dívčic zajížděli na půdu předposledního týmu soutěže, takže bylo jasné, kdo je favoritem zápasu. První poločas dokázali domácí uhrát bez obdržené branky, ale ve druhém dějství už dominovali hosté. Hattrickem se blýskl záložník Stanislav Rejdal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branku nepřinesl

Hosté hrozili během celého poločasu po rychlých přechodech nebezpečným útokem. Ve 3. minutě dal o sobě vědět Strnad, jeho snahu stačil ještě zastavit skluzem domácí Doležal. Ve 30. minutě dal o sobě vědět Hezoučký, který ze vzdálenosti přibližně pětatřiceti metrů vypálil tvrdou střelu mířící pod břevno. Trnka se musel hodně protáhnout, aby jeho pokus vyrazil alespoň na roh. Hostům z Dívčic se podařilo dokonce vstřelit branku, která bohužel nebyla pro offside uznána. Poté přišlo ještě několik slibných možností, ale buď se mávalo postavení mimo hru nebo si útočníci šetřily góly až na druhou půli. Pět minut před koncem poločasu mohl skóre změnit Vladimír Valenta. Ten se prosmýkl kolem obránců a v poklidu běžel proti domácí bráně. Záložník v dívčickém dresu si šikovnou kličkou poradil i s brankářem, ale nedokázazal míč dostat do brány. Hosté měli během poločasu dost šancí, ale nedokázali žádnou proměnit a poločas tak skončil bez branek.

Osm branek za poločas, Rejdal vstřelil hattrick

Co se hostům nepovedlo na konci prvního poločasu, to se jim zdařilo na začátku toho druhého. Štěpán Hájek doběhl roh Rejdala a hlavou propálil gólmana střelou pod břevno. Hostům mohl vykřesat naději střídající Valeš, avšak v samostatném úniku bránu přestřelil. V 52. minutě Jiří Vondrka utekl obraně a vystřelil a jeho rána zapadla do pravého dolního rohu. Pak přišly rychlé branky Václava Strnada z 57. a 62. minuty, po krásných přihrávkách Rejdala a v tuhle chvíli bylo na hřišti pouze jedno mužstvo. O osm minut později se mezi střelce zapsal Stanislav Rejdal, který skluzem dorazil neúspěšný pokus Strnada. Za dalších šest minut se stav měnil znovu, když Stanislav Rejdal krásnou kombinační akcí vstítil již šestou branku Dívčic. V 83. minutě rozehrál Strnad rychlý volný kop na Luboše Tvrzického a ten nadvakrát překonal domácího brankáře. Poslední branku utkání vstřelil po rychlém brejku Stanislav Rejdal a dovršil tím hattrick v zápase. Z Ševětína si tak Dívčice odvezli vysoké vítězství, hosté potřetí za sebou vyhráli a dostali se na čtvrté místo v tabulce.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Mír Dívčice
Pavel Bartuška (trenér): Do Ševětína jsme jeli s jasným cílem vyhrát, před zápasem jsem kluky upozorňoval, že to nebude lehké, navíc terén nebyl optimální. V první půli jsme měli tři jasné šance, ale bohužel jsme je neproměnili. O poločase jsem musel na kluky trochu zvýšit hlas a zároveň povzbudit ať jsou trpělivý, že to přijde a bude to o prvním gólu. To se povedlo hned v 50. minutě a od té doby to byl kolotoč v našem podání, hattrickem se blýskl Rejdy, dva góly dal nejlepší střelec Strnad a po gólu přidali Štěpán Hájek, Tvrzický a Vondrka. Nejlepším hráčem byl opět suverénní Štěpán Hájek.



Počet diváků: 50. Rozhodčí: Škuthan Jaroslav - PÍCHA Vratislav (N), AMBROŽ Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
15. 4. 2018 06:34
Tvl Jendo, kde si viděl tu kombinační akci u golu rejdyho na 6:0?
15. 4. 2018 09:50
Jan Valenta
neřeš :-)
Hodnocení úrovně zápasu: 7
Rozhodčí - Škuthan Jaroslav: 8
Hrací plocha: 1
Zázemí: 5
Výkon domácích - SK Ševětín B: 5
Výkon hostů - TJ Mír Dívčice: 8
Hodnocení hráčů - hosté: Jan Lexa - 7, Libor Waldhauser - 8, Jiří Hájek - 8, Luboš Tvrzický - 8, Stanislav Rejdal - 7, Vladimír Valenta - 7, Václav Strnad - 7, Štěpán Hájek - 8, Jiří Vondrka - 7, Jan Dvořák - 7, Pavel Hezoučký - 7, Jan Valenta - 6, Lukáš Kácal - 7,
Hodnocení úrovně zápasu: 8
Rozhodčí - Škuthan Jaroslav: 9
Občerstvení - nápoje: 10
Občerstvení - jídlo: 10
Hrací plocha: 7
Zázemí: 10
Výkon domácích - SK Ševětín B: 6
Výkon hostů - TJ Mír Dívčice: 8
Hráč utkání - hosté: Stanislav Rejdal
Hodnocení hráčů - hosté: Jan Lexa - 8, Libor Waldhauser - 8, Jiří Hájek - 9, Luboš Tvrzický - 9, Stanislav Rejdal - 10, Vladimír Valenta - 8, Václav Strnad - 8, Štěpán Hájek - 9, Jiří Vondrka - 7, Jan Dvořák - 8, Pavel Hezoučký - 7, Jan Valenta - 7, Lukáš Kácal - 8,

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Administrátor klubu - SK Ševětín | Jihočeský | České Budějovice

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Už se těším na fotku hostů z kabiny. Jasná výhra Dívčic.

Tip: výhra domácích