2:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2018 16:30

17.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Borek a Kameňák si vzali pouze po bodu


Branky


62. P. Novák , 74. D. Eliáš - 38. T. Vítů , 82. D. Frnka
25

Dohrávku 17. kola obstaraly v neděli týmy Borku a Kameňáku. Domácí chtěli po minulé kole naplno bodovat, což se jim nakonec nepodařilo, vzhledem k vysokým ambicím i faktu, že Kameňák vedl, však určitě pomýšleli na více než bod. Proti však byl hostující Frnka, jenž se prosadil osm minut před koncem zápasu a mohl se svým celkem oslavit cennou remízu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Kamenný Újezd B
David Augusta (hráč): Bod dobrej! Zápas vyrovnanej, čekal jsem lepší fotbal z obou stran... hned z úvodu spousta tvrdých zákroků, naštěstí jsme celý.. až na Kotalíka, který musel střídat po úderu loktem. Remíza odpovídá průběhu utkání, ale má to ale.. po 90. minutě při nastavení padne branka do sítě Borku, Červonyj střílí gól, propukne radost a v rázu zklamání.. pomezní signalizuje ofsajd a je tu konec. Po zápase se pomezní pochlubí že ofsajd to nebyl a mávnul by to prý znovu. Tohle kazí, udělal Borku bod a nám dva sebral. Prostě chce to tři nestrané rozhodčí do každé soutěže. Na druhu stranu pozitivně beru to, že přijedem komplet s Benfikou a dorosteneckým talentem Frnkou a náš výkon je slabší průměr a stejně sehrajeme vyrovnaný zápas. Jsem si jistý, že tým na to aby jsme udrželi tuto soutěž 100% máme. A mám radost kolik lidí nás přijelo podpořit na venkovní zápas to je super a chceme za to poděkovat!



Sestavy


FK Borek
J. Žemlička [-] - J. Endlicher [-] , P. Schandl [-] , Z. Kastl [-] , L. Kolouch [-] - T. Tasy [-] , J. Svatoš [-] , D. Eliáš [-] , O. Hanžl [-] - P. Novák [-] , J. Knotek [-]

TJ Sokol Kamenný Újezd B
F. Kvasnička [-] - M. Velát [-] , J. Nejedlý [-] , T. Klivanda [-] , T. Vítů [-] - J. Komberec [-] , J. Červonyj [-] , L. Fousek [-] , J. Rožboud [-] - J. Nejedlý [-] , V. Kotalík [-]

ŽK: 34. L. Kolouch , 39. Z. Kastl - 9. J. Nejedlý , 17. V. Kotalík , 31. T. Klivanda , 87. M. Velát .
Hráči zápasu: D. Frnka .
Počet diváků: 64. Rozhodčí: GRANEC Robert - PETERKA Josef (N), KUČERA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Administrátor klubu - SK Ševětín | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Kameňák si pomůže s hráči z A týmu, který hraje v sobotu. Kameňák bude houževnatý soupeř, přesto věřím v těsnou výhru Borku.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích