Dívčice nestačily na Chrášťany


Branky


24

Chrášťany, které si minulé kolo poradily s Týnem hráli v Dívčicích o hodně, v případě výhry by se opět výrazně přiblížily k záchraně. Ze začátku utkání Dívčice předváděli trpělivý fotbal, čekali na své šance, ale žádnou nedokázali využít a tak muselo udeřit na druhé straně. Domácí byli ve hře dopředu takřka bezzubí, ve druhé části zápasu pak hosté náskok kontrolovali a v klidu dokráčeli ke třem bodům.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté zaskočili domácí

Do utkání vstoupili domácí aktivně. Hned v páté minutě mohl skórovat Strnad, kterého vychytal brankář Lhotka. Poté přišlo ještě několik šancí domácích, ale bez gólového efektu. O chvíli později se už diváci gólu dočkali. To běžela 20. minuta utkání, když si na centr počkal na zadní tyči Petr Svatoš a uklidil míč za Kácalova záda. Chrášťany pokračovali v aktivní hře a domácí měli problém dostat se na jejich polovinu. Ve 22. minutě po nedůslednosti udeřili hosté podruhé. Rohový kop zahrál Hartman na hlavu Petra Kremsy, který překonal gólmana Kácala podruhé. Do konce prvního dějství ještě jednou mohl udeřit Svatoš, ale zastavil ho praporek pomezního. Dívčice si v prvním poločase nedokázali pohlídat dvě brejkové situace a byly z toho dva góly.

Chrášťany po Týnu porazily i Dívčice

Domácí chtěli z výsledkem něco udělat, jenže to by nesměli hned po přestávce dostat třetí branku, když Petr Svatoš přetlačil laxního obránce domácích. Chrášťany byly v tuhle chvíli na koni. Dívčice přesto zmobilizovaly všechny síly a snažily se hosty zatlačit. Ve velké šanci se ocitl Vondrka který však mířil hodně nad. V 59. minutě se snaha hostů proměnila v kontaktní gól. Strnad našel svým centrem Jiřího Vondrku, který dotlačil míč do sítě a snížil skóre utkání. Domácí měli půl hodiny, aby z výsledkem něco udělali. Dlouho ale nevěděli, kudy se protlačit k soupeřově brance. Do ojedinělé gólové šance se dostal Valenta, ale golman Lhotka neměl se střelou problém. Chrášťany se v závěru soustředily jen na uhlídání výsledku, což se jim bez potíží povedlo. Utkání 18. kola v Dubenci tedy zvládli lépe hosté a po vítězství 1:3 si připisují tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Mír Dívčice
Pavel Bartuška (trenér): Zápas s Chrášťanama jsme absolutně nezvládli, nikomu se nedařilo, prostě i takové zápasy jsou! Smutné na tom je, že na nás opět stačil stoper a útočník, kterým je přes 50 let... Musíme se z toho oklepat a jet do Lipí s tím, že nemáme co ztratit a pokusit se o překvapení, nahrává nám to, že je tam pěkné hřiště a soupeř co hraje fotbal, což se o Chrášťanech říct nedá!

TJ Sokol Chrášťany
Josef Vomáčka: Po výhře nad Týnem jsme chtěli opět bodovat, ale ze zápasu jsme měli obavy, chybělo nám několik hráčů základu. Ve velkém horku jsme nasadili vůli a bojovnost, a fotbalovější domácí jsme zaskočili produktivními brejky. Navíc všichni opravdu makali, včetně střídajících hráčů, kteří museli velmi brzy nahradit zraněného tahouna Příhodu. Cenné body jsme nakonec s přehledem, i když i s velkým vypětím ubránili.



Počet diváků: 50. Rozhodčí: JINDRLE Karel - AMBROŽ Martin (N), DROZD Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Asistent trenéra, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Chrášťany | Jihočeský | České Budějovice
Hodnocení úrovně zápasu: 8
Rozhodčí - JINDRLE Karel: 7
Občerstvení - nápoje: 9
Hrací plocha: 9
Zázemí: 8
Výkon domácích - TJ Mír Dívčice: 6
Výkon hostů - TJ Sokol Chrášťany: 9
Hráč utkání - hosté: Petr Kremsa - Spolu s P.Svatošem tvořil nebezpečnou útočnou dvojici. A hlavně bojoval a pomáhal i v obraně. Vyhrával souboje a dal vítězný gól.
Hodnocení hráčů - hosté: Petr Svatoš - 9, Václav Mach - 9, Pavel Příhoda - 5, Josef Vomáčka - 7, Pavel Koňařík - 8, Petr Kremsa - 9, Miroslav Boháč - 7, Václav Mach - 8, Jakub Pešl - 8, Lukáš Hartman - 7, Jakub Král - 7, Martin Zeman - 8, Miroslav Čáp - 7, Vít Lhotka - 9,
Hodnocení úrovně zápasu: 7
Rozhodčí - JINDRLE Karel: 7
Občerstvení - nápoje: 9
Občerstvení - jídlo: 9
Hrací plocha: 8
Zázemí: 9
Výkon domácích - TJ Mír Dívčice: 6
Výkon hostů - TJ Sokol Chrášťany: 8
Hodnocení hráčů - domácí: Jan Lexa - 6, Libor Waldhauser - 7, Jiří Hájek - 7, Luboš Tvrzický - 8, Stanislav Rejdal - 7, Vladimír Valenta - 6, Václav Strnad - 7, Štěpán Hájek - 8, Jiří Vondrka - 7, Jan Dvořák - 7, Pavel Hezoučký - 7, Václav David - 7, Lukáš Kácal - 6,
Hodnocení úrovně zápasu: 7
Rozhodčí - JINDRLE Karel: 4
Občerstvení - nápoje: 10
Občerstvení - jídlo: 10
Hrací plocha: 8
Zázemí: 9
Výkon domácích - TJ Mír Dívčice: 6
Výkon hostů - TJ Sokol Chrášťany: 7
Hodnocení hráčů - domácí: Jan Lexa - 5, Libor Waldhauser - 6, Jiří Hájek - 5, Stanislav Rejdal - 7, Vladimír Valenta - 6, Václav Strnad - 6, Štěpán Hájek - 7, Jiří Vondrka - 5, Jan Dvořák - 5, Pavel Hezoučký - 6, Václav David - 6, Lukáš Kácal - 6,
Hodnocení hráčů - hosté: Petr Kremsa - 8,
Hodnocení úrovně zápasu: 8
Rozhodčí - JINDRLE Karel: 7
Občerstvení - nápoje: 9
Občerstvení - jídlo: 7
Hrací plocha: 7
Zázemí: 9
Výkon domácích - TJ Mír Dívčice: 7
Výkon hostů - TJ Sokol Chrášťany: 9
Hráč utkání - hosté: Miroslav Boháč
Hodnocení hráčů - hosté: Petr Svatoš - 9, Václav Mach - 10, Pavel Příhoda - 8, Josef Vomáčka - 8, Pavel Koňařík - 9, Petr Kremsa - 9, Miroslav Boháč - 10, Václav Mach - 8, Jakub Pešl - 9, Lukáš Hartman - 9, Jakub Král - 8, Martin Zeman - 10, Miroslav Čáp - 9, Vít Lhotka - 10,

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

No Chrášťany sice od prvního kola hodně zabraly, ale myslím si, že na Dívčice doma to stačit nebude. Dívčice jsou až moc produktivní zápas skončí tak 5:2.