Kamenný Újezd hokejovým výsledkem zdolal Dívčice


Branky


23

Parádní podívanou si užili fanoušci, kteří v sobotu odpoledne dorazili na hřiště v Kameňáku. Domácí fotbalisté totiž v napínavém zápase přestříleli Dívčice 4:3 a dotáhli se tak na svého soupeře. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas pro domácí

Žádná vyčkávaná, týmy se do sebe pustily od úvodního hvizdu a už po pěti minutách měli možnost otevřít skóre Dívčice, ale Hezoučký v dobré šanci přestřelil branku. Dvě minuty poté se ocitl na levé straně V. Valenta, ale jeho hlavička neměla dostatečnou razanci a brankář jí stačil vytěsnit. Jeho zaváhání tak potrestal v patnácté minutě Jiří Komberec, který dostal krásnou přihrávku na střed a díky přesné přízemní ráně rozepsal nakonec bohatý gólový účet – 1:0. Radost domácím nevydržela ani pět minut, protože se v 18. minutě krásnou trefou do šibenice trefil Vladimír Valenta – 1:1. Dvanáct minut před koncem úvodního poločasu Kamenný Újezd přidal ještě jednu branku, když z levé strany dostal míč David Augusta, který nekompromisní střelou vrátil domácím vedení. První poločas skončil tedy 2:1.

Přestřelka ve druhé půli se šťastnějším koncem pro domácí

Trenéři o poločase možná nabádali své svěřence k větší obezřetnosti směrem dozadu, ale borci v kopačkách je, naštěstí pro diváky, neposlechli. Ve 48. minutě znovu vyrovnal skóre záložník Vladimír Valenta, který přesnou hlavičkou nedal domácímu brakáři Schmiedovi šanci – 2:2. V 60. minutě Dívčice obrátily skóre, tentokrát na svou stranu, záložník Pavel Hezoučký, který hlavičkou přeloboval domácího gólmana – 3:2. Jenže ani dívčičtí fotbalisté si náskok neužívali dlouho. Za dvě minuty totiž dostal míč na levé straně Martin Sládek a jeho průnik přes půl hřiště zakončil přesně k tyči - 3:3. Domácí se následně trochu zatáhli, Dívčice byly v závěru na míči častěji. Hostům však chyběla přesnější muška a tak přišel v 86. minutě trest. Hosté si nepohlídali rohový kop a Daniel Čermák hlavičkoval úplně sám - 4:3. V závěru už Dívčice neměly síly ani čas na vyrovnání a Kameňák se tak díky výhře bodově dotáhl na svého soupeře.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kamenný Újezd B
David Augusta (hráč): Pro nás důležité body, co nejdříve chceme mít jistotu setrvání v soutěži a tak se každý bod počítá. Zase musím říct u nás hluchých prvních deset minut, chce to zlepšit tuhle pasáž zápasu. Soupeř nám vstřelil dvě branky ze standardní situace, což byla naše podzimní slabina, sice nemáme momentálně brankáře, ale měli by jsme si to pohlídat. Po čtvrté rozdílové brance Čermáka a poučení z Týna jsme si konec zápasu pohlídali a soupeře už k ničemu nepustili. Rozdíl jedné branky odpovídá vývoji utkání, bylo to vyrovnané s menší převahou na naší straně.

TJ Mír Dívčice
Pavel Bartuška (trenér): Zápas s Kameňákem byl kvalitní a spíše by mu slyšela remíza, dvakrát jsme dotahovali, pak jsme otočili na 2:3, bohužel nám vedení vydrželo jen dvě minuty a nakonec jsme dostali na konci gola na 4:3. Utkání mělo slušnou úroveň, teď máme Koloděje, musíme se pořádně připravit a oplatit jim podzimní porážku. Vyzdvihnout chci Tomáše Kocuma.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: LAFATA Martin - KUČERA Jan (N), AMBROŽ Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hodnocení úrovně zápasu: 8
Rozhodčí - LAFATA Martin: 7
Občerstvení - nápoje: 8
Občerstvení - jídlo: 7
Hrací plocha: 9
Zázemí: 7
Výkon domácích - TJ Sokol Kamenný Újezd B: 7
Výkon hostů - TJ Mír Dívčice: 6
Hodnocení hráčů - hosté: Libor Waldhauser - 8, Luboš Tvrzický - 8, Karel Šíma - 6, Tomáš Kocum - 7, Vladimír Valenta - 8, Václav Strnad - 6, Štěpán Hájek - 8, Jiří Vondrka - 1, Jan Dvořák - 6, Pavel Hezoučký - 7, Václav David - 7, Lukáš Kácal - 10,
Hodnocení úrovně zápasu: 7
Rozhodčí - LAFATA Martin: 5
Občerstvení - nápoje: 6
Občerstvení - jídlo: 6
Hrací plocha: 8
Zázemí: 6
Výkon domácích - TJ Sokol Kamenný Újezd B: 8
Výkon hostů - TJ Mír Dívčice: 7
Hodnocení hráčů - hosté: Libor Waldhauser - 6, Luboš Tvrzický - 7, Karel Šíma - 5, Tomáš Kocum - 6, Vladimír Valenta - 7, Václav Strnad - 6, Štěpán Hájek - 6, Jiří Vondrka - 6, Jan Dvořák - 6, Pavel Hezoučký - 7, Václav David - 6, Jan Valenta - 6, Lukáš Kácal - 6,
28. 5. 2018 00:12
Jan Valenta
Já sem hrál sedm minut :-) To nevím jestli je na nějaké hodnocení?
Hodnocení úrovně zápasu: 8
Rozhodčí - LAFATA Martin: 9
Hrací plocha: 9
Zázemí: 5
Výkon domácích - TJ Sokol Kamenný Újezd B: 7
Výkon hostů - TJ Mír Dívčice: 6
Hodnocení hráčů - hosté: Libor Waldhauser - 5, Luboš Tvrzický - 6, Karel Šíma - 4, Tomáš Kocum - 8, Vladimír Valenta - 8, Václav Strnad - 3, Štěpán Hájek - 6, Jiří Vondrka - 3, Jan Dvořák - 6, Pavel Hezoučký - 5, Václav David - 6, Lukáš Kácal - 6,

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Asistent trenéra, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Chrášťany | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Oba teamy hrají pěkný fotbal a potřebují body k záchraně o udržení. Více věřím Dívčicím a proto výhra hostů.