3:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2018 14:00

26.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černý Dub si díky výhře nad Pištínem připsal teprve druhou výhru v sezóně


Branky


40. M. Jodl , 68. J. Krcho , 71. J. Krcho - 18. P. Beneš
16

Fotbalisté Pištína vstoupili do duelu s Černým Dubem velice dobře, když už po osmnácti minutách vedli. Dubu se podařilo do poločasu srovnat, pak domácí zvýšili obrátky a přidali další dvě branky. Pištínští na další zásah čekali marně. Domácí si připsali teprve druhou výhru v soutěži, což znamená, že zůstávají na posledním místě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil nerozhodně

Sobotní zápas by se dal nazvat soubojem titánů, aneb každé z mužstev si říkalo, s kým jiným by měli vyhrát než s "těmahle". Pištínské drama začalo již půl hodiny před zápasem, kdy z Václavem Vávrou avizovaných 12 hráčů, stalo před provizorní kabinou Černého Dubu devět statečných. Nicnetušící Aleš Čížek, který přijel zápas pouze odmávat, se vtělil do role aktivního rezervisty (jak se zpívá v pištínské hymně) a byl přemluven k zápasu. Kopačky mu byly zapůjčeny Černým Dubem. Tato zápůjčka, ale přišla Černému Dubu poměrně draho, protože Aleš se na hřišti činil a i přes to, že byl nejstarším pištínským hráčem, dal by se označit za nejlepšího z pěchoty. Není tedy divu, že z jeho rozehrávky vzešla první golová akce hostujícího týmu. Pěkným centrem našel Filipa Hamáčka, který potáhnul míč po pravé lajně a dalším centrem našel Patrika Beneše, který neměl problém míč uklidit do brány. Tím ale hosté vyčerpali golovou potenci. Nutno říci, že vzhledem k 10 hráčům na hřišti museli ze začátku šetřili síly. Až moc. To znamená, že od počátku chodili a popoběhli až v momentu, kdy se míč objevil v těsné blízkosti. Brejkově předvedli pár akcí, ale tyto neskončili gólem. Černodubští ale nezaháleli. Ve 40. minutě dostali hosté gól po pěkné střele Martina Jodla, která padala asi tři minuty přímo pod víko doprostřed brány, tak se odcházelo do kabin.

Černý Dub se rozloučil se soutěží výhrou

Druhý poločas hosté tedy nastupovali za stavu 1:1. Ze standardní situace asi v 60. minutě pištínští nastřelili svého hráče ve vápně a z následné dorážky padnul gól, který ale neplatil. Nastřelený hráč byl údajně v offsidu. Následoval klasický pištínský scénář, kdy dostali branku a přestalo se hrát úplně. Josef Krcho se prosmyknul přes čtyři hráče skrze ledabylou obranu a skóroval. O tři minuty později hosté dostali gól opět z akce z mrtvého úhlu a znovu byl střelcem Josef Krcho. Opět jsme udělali v Černém Dubu pěknou žízeň, ať klukům na dokopné chutná.

Autor: Jiří Marhoun



Sestavy


TJ Slovan Černý Dub B
J. Votruba [-] - J. Jany [-] , A. Kňourek [-] , J. Krčmář [-] , M. Jodl [-] - J. Malovec [-] - P. Liebl [-] , R. Mičan [-] , C. Barták [-] , J. Krcho [-] , R. Tůma [-]

FC Praktic Pištín
P. Zeman [-] - P. Šíma [-] - F. Hamáček [-] - P. Beneš [-] - Z. Veilguni [-] , V. Zoch [-] , M. Šimon [-] , J. Šimšík [-] , J. Marhoun [-] , V. Jíška [-] , A. Šídlo [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: LAFATA Martin - TOMÁŠ Ondřej (N), MARHOUN Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Tady neberu nic jinýho než naší výhru, aspoň trochu kosmeticky upravit nepovedenou sezónu.

Tip: výhra hostů