0:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2018 13:30

26.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipí zůstává po domácí prohře s Borkem na sedmém místě


Branky


14. Z. Kastl , 36. O. Dosek
16

Lipí chtělo po úspěšném venkovním zápase bodovat i na domácím Lipí Štádium. Ovšem už ve 14. minutě šli hosté do vedení po gólu Kastla. Těsně před poločasovou přestávkou Borku zvýšil náskok Dosek. Ve druhé půli mohli hosté přidat ještě pár gólů, nakonec se již skóre neměnilo, což však nemělo vliv na tom, že si Borek odvezl domů zasloužené tři body. Borek skončil v tabulce na čtvrté příčce. Lipí na sedmé.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



FK Borek
Stanislav Bryx (trenér): Poslední utkání sezóny jsme odehráli v Lipí, odkud se těžko vždy vozí body. I když vše vypadalo na utkání s volnějším a přátelském tempu po 15. min. bylo jasné, že oba soupeři chtějí plný počet bodů. Za herní převahu jsme byli odměněni krásnou gólovou střelou z 20 m Kastla a do poločasu ještě zvyšoval Dosek. V druhém poločase jsme dali nejprve více prostoru domácím, ale ty ve snaze vstřelit gól otevírali obranu a my nedokázali z několika vyložených šancí navýšit skóre. I přesto si vezeme 3 body a těšíme se na zakončení sezóny u chlazeného pivka. V utkání jsme byli téměř bezchybný na obou becích, kteří stěžovali domácím se dostávat do šanci proto za FK naši hráči zápasu Zdeněk Kastl a Šulista Michal.



Sestavy


TJ Sokol Lipí
J. Macháček [-] - O. Kaše [-] , M. Svoboda [-] , J. Jurka [-] , J. Zoch [-] , T. Wawra [-] , J. Holinka [-] , J. Říha [-] , J. Růžička [-] , Z. Jinek [-] , L. Kruťko [-]

FK Borek
J. Žemlička [-] - L. Kolouch [-] , Z. Kastl [-] , P. Schandl [-] , J. Endlicher [-] , M. Šulista [-] - O. Hanžl [-] , P. Vajgel [-] - D. Eliáš [-] , J. Knotek [-] - M. Londin [-]

Hráči zápasu: M. Šulista , Z. Kastl .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ZEVL Karel - DOLEJŠÍ Marek (N), PETERKA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Lipí jsme měli v posledním kole, herně by na Borek mít neměli, proto výhra hostů.

Tip: výhra hostů