1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2018 16:00

18.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lípa ani proti deseti nevstřelila gól


Branky


10

Již svou třetí jarní výhru zaznamenali hráči Herálce a v tabulce se posunuli na 11. místo, kde vystřídali Lučici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lípa lepší, ale zradila koncovka

V rámci 18. kola sehráli vzájemný duel do té doby dvanáctý domácí Herálec, který po debaklu 1:8 v Jihlavě proti Antonínovu Dolu zaznamenal dvě výhry proti dvěma posledním týmům  "bé třídní" tabulky - Starému Ransku a Černovicím. To Lípa, slunící se na šestém místě tabulky, takovou formu jako na podzim zdaleka nemá, v jarní části sezóny zatím vyhrála pouze jediný zápas proti trápící se Lučici o gól. Lípa už chtěla zabrat a o něco odskočit dotahujícím se týmům ze středu tabulky. A od začátku zápasu také byla aktivnější, více držela míč a celkově byla lepším týmem. Jenže fotbal se hraje na góly a ty Lípa, i přes svoji převahu, vstřelit nedokázala. A to kromě převahy herní měla i převahu početní, když po půl hodině hry surově zezadu trefil protihráče domácí Vašák a od sudího Maara viděl červenou kartu. Ale ani pak gól nepadl a tak se šlo do kabin za stavu 0:0.

Pátek vystřelil domácím tři body

Slušná divácká kulisa, čítající asi sto hlav,  za pěkného, až letního počasí sledovala druhý poločas, který probíhal podobně jako ten první - náporem hostující Lípy, která však své šance nedokázala přetavit v gól.Domácí se snažili kouskovat hru a Lípa se vrhala do útoku. Domácí Herálec i přesto, že hrál v oslabení v deseti lidech, vzal vše do vlastních rukou, nebo spíš nohou a po přísně nařízeném přímém kopu po faulu, rozhodl o výsledku zápasu domácí veterán Josef Pátek - 1:0. A tak Herálec oplatil Lípě podzimní porážku , získal tři důležité body a posunul se na 11. místo tabulky.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Lípa
Josef Kutrvašl, trenér: Byli jsme lepším týmem, ale nedokážeme dát branku. Náš nápor se ještě znásobil vyloučením domácího hráče, ale opět nás zradila koncovka. Pak nás z podle mě vymyšleného přímého kopu potrestal pan Pátek.



Sestavy


TJ Sokol Herálec
J. Bradáč [-] - O. Ganobjak [-] - J. Pátek [-] , J. Kohout [-] , O. Král [-] , V. Vašák [-] , J. Stojan [-] - M. Stoličný [-] (85. K. Popela [-] ) , A. Ježek [-] , M. Dvořák [-] - T. Tecl [-] (46. J. Pátek [-] )

TJ Sokol Lípa
P. Vašák [-] - R. Souček [-] , J. Prokš [-] (71. R. Krpálek [-] ) , V. Morkus [-] , P. Bouda [-] , L. Starý [-] , F. Šimek [-] , M. Prokš [-] , J. Havel [-] , M. Fejt [-] (57. V. Vácha [-] ) , T. Vendl [-]

ŽK: 21. M. Dvořák , 53. M. Stoličný , 84. J. Kohout - 63. L. Starý , 76. P. Bouda , 86. R. Krpálek . ČK: 31. V. Vašák .
Hráči zápasu: J. Bradáč , J. Pátek - V. Morkus .
Místo: Herálec. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Daniel Procházka

Expert: Jan Žila
Tip experta: výhra hostů

Herálec už není to silné mužstvo z loňského ročníku. Lípa vydře tři body.

Tip: remíza

Bude to vyrovnané utkání.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích