Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2018 16:00

19.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

10.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola ovládly domácí Štoky


Branky


4. J. Dáňa , 13. T. Kubát (p.) , 62. J. Žíla , 65. J. Žíla - 34. J. Žatečka , 79. A. Beránek , 83. L. Bláha
13

Přímý souboj o první místo, možná zápas jara v této soutěži. Proti sobě nastoupila mužstva Štoků a Humpolce B a ve velice emotivním zápase nakonec byli úspěšnější domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Špatný vstup hostů do zápasu znamenal vedení domácích

V přímém souboji o 1. místo mezi domácími Štoky a hostující záložnou Humpolce měli domácí svému soupeři co vracet, vždyť na podzim utrpěli v Humpolci debakl 6:2. A štočtí také na svého soupeře vlétli, už ve 4. minutě se po chybě v humpolecké obraně prosadil Jindřich Dáňa a poslal svůj tým do vedení - 1:0. Zanedlouho poté hosté se hosté dopustili přestupku v pokutovém území, k penaltě se tentokrát nepostavil tradiční exekutor Žila, ale Tomáš Kubát a rozjásal domácí publikum podruhé - 2:0. Humpolec však ještě do poločasu stačil snížit na 2:1 po akci Maršíka hostující Jakub Žatečka. Kromě toho stačili hosté posbírat 4 žluté karty, nervózní poločas.

Hosté stahovali, ale vyrovnat nedokázali

Ve druhém poločase ve snaze za vyrovnáním byli aktivnější humpolečtí a tlačili se více do zakončení, jenže branku se jim vstřelit nepodařilo. Inkriminovaný moment nastal v 60. minutě. V přerušené hře neudržel nervy hostující obránce Prokop a za zády hlavního rozhodčího udeřil protihráče do prsou, načež se domácí Žila skácel na zem. To vše před zraky pomezního rozhodčího, na jehož radu udělil hlavní rozhodčí Prokopovi červenou kartu. Humpoleckým se tento verdikt ale vůbec nelíbil a hovořili o komediálním vystoupení domácího kapitána. To, jakým způsobem protestoval vyloučený Prokop, se však také příliš nesluší - urážka hlavního rozhodčího a strčení do jeho ramene mu možná také vynese předčasnou fotbalovou dovolenou. Než se hosté stačili srovnat pro hru s menším počtem hráčů, Štoky zasadily do hostující svatyně další dva góly, oba zásluhou kapitána Jana Žily a už to vypadalo, že domácí si výsledek v klidu pohlídají - 4:1. Jenže naopak domácí jakoby odpadli fyzicky, najednou začali mít více ze hry humpolečtí. A taky se jim podařilo snížit, v 79. minutě se trefil pro změnu hostující kapitán Adam Beránek a o čtyři minuty později Lukáš Bláha - 4:3. Najednou rozklepaní domácí se museli strachovat o výsledek, ale hosté již vyrovnávací branku nepřidali. Štoky tak poskočily v tabulce na první místo s jednobodovým náskokem a zápasem k dobru právě před Humpolcem.



Ohlasy k zápasu



AFC Humpolec B
Imrich Brdečka, trenér: Ve velmi emotivním utkání výsledek ovlivnilo vyloučení Prokopa po komediálním vystoupení Žily, přesto musím kluky za posledních dvacet minut pochválit, kdy i v deseti hráčích jasně přehrávali Štoky.



Sestavy


TJ Sokol Štoky
O. Uhlíř [-] - J. Lóži [-] , J. Žíla [1.0] (76. D. Kunc [-] ) , P. Koníř [-] (46. J. Holík [-] ) , J. Dáňa [-] , T. Gleixner [-] (73. J. Fic [-] ) , A. Dáňa [-] , L. Havel [-] , T. Kubát [-] , D. Šprla [-] , M. Miksa [-]

AFC Humpolec B
Š. Michut [-] - L. Havel [-] , J. Benáček [-] , J. Prokop [-] , T. Doležal [-] - L. Bláha [-] , D. Kříženecký [-] , D. Maršík [-] , J. Žatečka [-] - Š. Eremka [-] , A. Beránek [-] -

ŽK: 84. M. Miksa - 28. J. Prokop , 40. A. Beránek , 43. J. Žatečka , 44. Š. Eremka . ČK: 60. J. Prokop , 76. J. Paťha .
Hráči zápasu: O. Uhlíř , J. Žíla , J. Dáňa - L. Bláha , A. Beránek .
Místo: Štoky. Počet diváků: 130. Rozhodčí: Zadina Petr - ŠKORPÍK Martin, BOUDA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hodnocení úrovně zápasu: 10
Rozhodčí - Zadina Petr: 1
Výkon domácích - TJ Sokol Štoky: 5
Výkon hostů - AFC Humpolec B: 8
Hodnocení hráčů - domácí: Jan Žíla - 1,

Tip: remíza

Daniel Procházka

Expert: Adam Beránek
Tip experta: výhra hostů

Zápas jara. V minulosti to byli ve Štokách vždycky přestřelky a nějak tuším, že tomu bude tak i tentokrát. Pro diváky to bude zajímavé, ale pro hráče čekám vypjaté utkání. Ale jedeme si pro 3 body a před dohrávkou chceme mít náskok. 3:5

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích