3:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2018 16:00

19.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lípa těsně porazila Tatran


Branky


12

Souboj dvou celků ze středu tabulky nabídl vyrovnané a bojovné utkání, nakonec se šťastným koncem pro domácí Lípu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do vedení

Do utkání vstoupili lépe domácí, kteří šli už ve 13. minutě do vedení po pěkné akci. Křižná přihrávka ze strany našla před hostující brankou Josefa Kutrvašla mladšího a ten umístěnou střelou k tyči nedal brankáři Ždírce Fouskovi šanci - 1:0. Hrstka diváků, kteří si našli cestu na hřiště do Lípy, viděli vyrovnané a bojovné utkání. A domácí fanoušci se mohli radovat podruhé v 26. minutě, kdy se prosadil Lukáš Havel - 2:0. Jenže hosté nesložili zbraně a do poločasu snížili na rozdíl jedné branky. Ve 34. minutě utekl po křídle Martin Slavík a nemýlil se - 2:1. Do kabin přesto mohli jít o poločasové přestávce spokojenější domácí posilnění jednobrankovým vedením.

Hosté sahali po bodu, ale snížení přišlo příliš pozdě

Začátek druhého poločasu opět vyšel lépe domácím borcům, když v 55. minutě našel mladičký Morkus průnikovou přihrávkou Tomáše Vendla a ten se tváří v tvář brankáři Fouskovi trefil do hostující svatyně - 3:1. Nadále utkání pokračovalo v bojovném duchu, ždírečtí se nevzdávali, ale ne a ne prostřelit míč za domácího brankáře Vašáka. Už to vypadalo, že hráči Lípy si pohlídají své vítězství, ale v 85. minutě zdramatizoval utkání svým druhým gólem v zápase Martin Slavík - 3:2. Ale bohužel pro hosty tento gól přišel pozdě a domácí si již vítězství pohlídali.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lípa
Josef Kutrvašl, trenér: Vyrovnaný zápas, tentokrát jsme byli nakonec šťastnější my, ale celé utkání bylo velmi bojovné a vyrovnané. Oba týmy zahodily opravdu tutové šance, kdy hráči stáli sami před prázdnou brankou.




Sestavy


TJ Sokol Lípa
P. Vašák [-] - V. Morkus [-] (90. M. Špinar [-] ) , J. Kutlvašr [-] , L. Havel [-] , R. Krpálek [-] , L. Starý [-] , F. Šimek [-] , M. Prokš [-] , J. Havel [-] , M. Fejt [-] (83. P. Bouda [-] ) , T. Vendl [-]

TATRAN Ždírec nad Doubravou B
R. Fousek [-] - M. Cestr [-] , J. Veselský [-] , J. Zahradník [-] , D. Bříza [-] (67. P. Fajt [-] ) , P. Klimeš [-] (55. L. Malínský [-] ) , M. Slavík [-] , P. Čalkovský [-] , J. Tlustý [-] , Z. Pleva [-] , L. Marek [-]

ŽK: 87. V. Morkus - 78. J. Zahradník .
Hráči zápasu: J. Kutlvašr , T. Vendl - M. Slavík .
Místo: Lípa. Počet diváků: 48. Rozhodčí: Burza Milan - KOPŘIVA Miroslav, SYNECKÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Daniel Procházka

Expert: Adam Beránek
Tip experta: výhra domácích

Lípa si doma se Ždírcem poradí. Vidím to na málo gólů a boj uprostřed hřiště. 1:0

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích