0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2018 16:30

14.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Měřín vyhrál v Hartvíkovicích díky Beranově hattricku


Branky


25. V. Beran , 59. V. Beran , 90. V. Beran
0

Měřínští se v Hartvíkovicích předvedli jako výborné mužstvo. Pod třemi body se nejvýrazněji podepsal střelec hattricku Vlastimil Beran.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po poločase vedli

Hartvíkovice o víkendu zvládly důležitý zápas s Nedvědicí, ale na jejich hřiště v úterý zavítal mnohem silnější soupeř, který okupuje přední místa tabulky, avšak měřínští od prvního jarního kola čekají na plný bodový zisk. 

 

Hosté byli od začátku zápasu lepším týmem, když domácí měli problémy hlavně s jejich rychlostí a důrazem. Hosté převahu přetavili ve vedení ve 25. minutě, když dlouhé autové vhazování propadlo až Beranovi a ten střelou na bližší tyč překonal Chalupu - 0:1. Trenér Hadraba po třiceti minutách sáhl ke změně rozestavení, a to domácí probudilo. Dvakrát se do šance dral Martin Kopuletý, ale branku nevstřelil, a tak do kabin odcházeli sokojenější hosté.

Beran přidal další dvě branky

Domácí se ve druhé půli zvedli a díky zlepšenímu pohybu hru vyrovnali. Měli i šance, ale Martinu Kopuletému k brance chyběl krok. Následně se k sólu nadechl stoper Milan Sýkora, ale Jan Hladík byl na místě a jeho střelu zneškodnil. Hosté ukázali, jak si poradit v šanci a v 69. minutě navýšil vedení Měřína Vlastimil Beran - 0:2. To domácí položilo na lopatky a do konce zápasu se již do nadějnějších pozich nedostávali. Svoji one man show zakončil v 90. minutě Beran přesnou střelou z přímého volného kopu - 0:3.

 

Měřín zajíždí v sobotu na půdu posledního Štěpánova. Hartvíkovice čeká duel ve Velkém Beranově.



Ohlasy k zápasu


TJ Hartvíkovice
Luděk Hadraba (trenér): Soupeři musím pogratulovat. Přijelo k nám výborné mužstvo a zatím to byl nejlepší tým, s kterým jsme na jaře hráli. Hosté zaslouženě vyhráli.

TJ Jiskra Měřín
Karel Kružík (trenér): Se zápasem jsem velice spokojený. Kluci předváděli aktivní hru a kombinaci, kterou jsem po nich od začátku jara vyžadoval. Samozřejmě jsem si opět vybrali slabší chvilky jako v každém zápase, ale všechno řešil Honza v brance. Jsou to pro nás cenné tři body, protože zrovna s Hartvíkovic se nevozí lehce.



Sestavy


TJ Hartvíkovice
P. Chalupa [-] - M. Malý [-] , M. Sýkora [-] , M. Kafka [-] , D. Outulný [-] - D. Kopuletý [-] , D. Horký [-] , M. Kopuletý [-] , M. Kopuletý [-] (75. P. Křivánek [-] ) - J. Sýkora [-] , M. Záviška [-]

TJ Jiskra Měřín
J. Hladík [-] - V. Beran [-] , T. Kuřátko [-] (50. J. Šoukal [-] ) , T. Bublán [-] , M. Matoušek [-] , V. Procházka [-] , L. Doležal [-] (46. M. Kolda [-] ) , T. Láznička [-] , D. Polák [-] , M. Kožený [-] , M. Souček [-] (89. K. Kružík [-] )

ŽK: 55. J. Sýkora , 84. D. Outulný , 90. M. Malý - 60. M. Souček .
Hráči zápasu: M. Matoušek , V. Beran , J. Hladík .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: FRYČ Vlastimil - ŠIMEK Milan, BURIAN Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.