1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2018 15:30

14.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nedvědice remizovala s Rantířovem


Branky


3

Nedvědice potřebovala nutně získat body, ale s Rantířovem bere jen bod a o ten si řekla až brankou ve druhém poločase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po poločase vedli

V Nedvědici se utkaly týmy, kterým se na jaře příliš nedaří. Domácí si v jarní části doposud připsali pouhé tři body a naplno zabředli do bojů o setrvání v soutěži. Rantířovští získali bodů pět a po povedeném podzimu se na čelo tabulky dívají s velkým odstupem.

 

Domácí, jak je v jarní části sezóny zvykem, nepředvedli špatný výkon, ale již poněkolikáté doplatili na mizérii v koncovce. Poté, co domácí zahodili několik šancí, šli do vedení hosté z Rantířova. V 38. minutě dostali možnost zahrávat standardní situaci a míč poslal hlavou za Tužinského záda Ondřej Raček - 0:1. Za tohoto stavu se také odcházelo do kabin. 

Domácí ve druhé půli vyrovnali

Domácí soubor trenéra Vratislava Kostelana čekal na vyrovnání až do 68. minuty. Po chybě gólmana Antonína Krupica, který špatně vyběhl, poslal míč do opuštěné branky Martin Vašíček a vyrovnal - 1:1. To domácí nabudilo a ještě více se tlačili do ofenzivy. Ze svého velkého tlaku, i přes několik velkých šancí, však již další branku nevytěžili a museli se smířit se ztrátou dalších dvou bodů. 

 

Nedvědici čeká o víkendu duel na půdě finalisty Ježek Cupu, tedy ve Velkém Beranově. Rantířov jede k dalšímu zápasu na hřiště Radešínské Svratky.



Ohlasy k zápasu


SK Pernštejn Nedvědice
Vratislav Kostelan: Opět mohu jen naříkat nad neproměněnými šancemi. Hra bylo dobrá, ale naše příležitosti jsme trestuhodně zahazovali. Remíza je pro nás jednoznačně ztrátou, protože jsme dobrých 75 minut měli utkání pod kontrolou.




Sestavy


SK Pernštejn Nedvědice
M. Tužinský [-] - J. Burýšek [-] (70. D. Bracek [-] ) , M. Vašíček [-] , F. Škutchan [-] , P. Sytař [-] (85. D. Houdek [-] ) , R. Krejčí [-] , P. Havíř [-] , V. Štefka [-] , L. Trdý [-] , P. Pokorný [-] , J. Veselský [-]

TJ Ježek Rantířov
A. Krupica [-] - L. Horáček [-] , K. Holub [-] , F. Bukovan [-] (76. M. Mikulec [-] ) , D. Vaněk [-] , P. Cibulka [-] , O. Raček [-] , D. Kourek [-] , S. Lojda [-] , J. Lupač [-] , D. Kubín [-]

ŽK: 77. R. Krejčí - 21. J. Lupač , 83. D. Vaněk .
Hráči zápasu: P. Havíř - O. Raček .
Počet diváků: 61. Rozhodčí: STRATENÝ Michal - BENEŠ Jiří, STEHLÍK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích