1:2
(0:0)
51. J. Zejda
76. V. Sedláček (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2018 16:30

22.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štěpánov nezvládl duel se Starčí


Branky


60. J. Šikula - 51. J. Zejda , 76. V. Sedláček (vl.)
24

Štěpánov nenavázal na výhru v Rokytnici a vzdálila se mu tak záchrana v krajské soutěži. Hosté díky skvělému jaru již patří do klidných pater tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bez branek

Štěpánov před týdnem vyhrál v Rokytnici a body ze hřiště soupeře potřeboval potvrdit i na domácím hřišti. Stařečští se posunuli do středu tabulky a do Šěpánova jeli v klidu, ale bez distancovaného stopera Marka Vodičky.

 

Domácím patřil úvod zápasu a byli aktivnějším týmem. Po půl hodině hry vyslal tvrdou střelu Ondřej Hrubeš, ale Dominik Obůrka si s ní poradil. Ve 40. minutě běžel sám na bránu hostů Jan Šikula, ale míč si ukopl a vůbec se nedostal k zakončení. Hosté hráli sympatický fotbal, ale s jejich náznaky šancí si domácí defenziva poradila.

Hosté zvládli lépe druhou půli

Branky začaly padat až po přestávce. Změna stavu utkání přišla v 51. minutě, kdy Strouha utekl po křídle, přetáhl míč na Břízu, který ho vrátil hlavou na úplně volného Jakuba Zejdu, který z metru už nemohl nedat branku - 0:1. Za devět minut bylo vyrovnáno, když se po hrubé chybě hostující obrany trefil Jan Šikula a vyrovnal - 1:1. Rozhodnutí přinesla 76. minuta. Po sporné ofsajdové situaci, kterou pomezní Soukupová pustila, přišel centr z kraje hřiště před domácí bránu a Václav Sedláček si nešťastně srazil míč do své brány - 1:2. Domácí se v závěru snažili srovnat, ale jejich snaha přišla vniveč.

 

Štěpánov jede v příštím kole do Radešínské Svratky. Stařeč hostí rezervu Velké Bíteše.



Ohlasy k zápasu


FK Železárny Štěpánov nad Svratkou
Jiří Lukášek (trenér): Zbytečně jsme dostali první gól, ale dokázali jsme vyrovnat a měli jsme převahu. Jenže jsme dostali gól po dvoumetrovém ofsajdu, po kterém jsme si vstřelili vlastní gól. Tato situace nás rozhodila a utkání jsme už nedokázali zvrátit. Byl to jeden z nejdůležitějších zápasů. V závěru musíme alespoň třikrát zvítězit.

TJ Sokol Stařeč
František Prokop (trenér): Bylo to vyrovnané utkání. Domácí měli kvalitu především ve středu hřiště, my jsme byli nebezpečnější v soupeřově vápně. Spravedlivější by asi byla remíza, druhou branku jsme dosáhli po velmi sporném postavení (offside) našeho hráče, po kterém následovala přihrávka do malého vápna na Břízu, kterému zabránil skórovat skluzem domácí hráč a míč dopravil do vlastní sítě. Domácí se do našeho pokutového území dostávali minimálně resp. převážně po rozích a standardních situacích. Když už se dostávali do vápna a možných šancí, tak je zradilo zpracování míče. Branku jsme domácím spíše darovali,



Sestavy


FK Železárny Štěpánov nad Svratkou
L. Dinga [-] - D. Kintr [-] , V. Kutnyk [-] , J. Šikula [-] (78. J. Šibor [-] ) , M. Vrzal [-] , V. Kovalchuk [-] , V. Sedláček [-] , P. Macháček [-] (71. J. Veselský [-] ) , M. Novák [-] , O. Hrubeš [-] , R. Hrubeš [-] (46. O. Nečesánek [-] )

TJ Sokol Stařeč
D. Obůrka [-] - M. Bříza [-] , M. Kaňka [-] , R. Ježek [-] (89. V. Smejkal [-] ) , J. Zejda [-] (90. J. Rambousek [-] ) , F. Strouha [-] , D. Tomek [-] , L. Lauš [-] , O. Dvořák [-] , M. Vodička [-] , M. Pysk [-]

Hráči zápasu: V. Kovalchuk - M. Vodička , M. Pysk , D. Obůrka .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Dvořák Jan - SOUKUPOVÁ Věra, NEBOLA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip experta: výhra hostů

Vykartovaný Mara Voďa nám bude v defenzivě určitě chybět, přesto věřím, že nějaký ten bod ve Štěpánově urveme. Marek Bříza vykompenzuje svoje neproměněné tutovky dvěma trefami.