Přestřelka v Beranově skončila remízou


Branky


24

Po finále krajského poháru se během pár dní znovu utkal Velký Beranov s Rapoticemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Po středečním finále krajského pojáru se znovu utkal Velký Beranov s Rapoticemi.

 

Na velmi podmáčeném terénu se hrál od počátku ofenzivní fotbal. Domácí měli mírnou převahu a postupem čadu si vypracovali několik závarů, kdy hosty fantastickými zákroky podržel Tomáš Laš. I hosté se snažili o rychlý přechod do útoku, ale často je brzdily nepřesnosti či nevynucené ztráty ve finální fázi. Velké šance Beranova hosté přežili a platilo známé nedáš dostaneš, kdy rapotičtí v rozmezí čtyř minut odskočili do dvoubrankového vedení, když se v 39. a 43. minutě trefil Aleš Chatrný. Domácí byli jako opaření a v samém závěru mohli hosté vedení ještě navýšit díky Sobotkovi či Petrovi Matouškovi, ale ti své šance nedotáhli do konce.

Brankové hody v druhém poločase

 

Ve druhé půli se na vážnější šanci čekalo až do 58. minuty a hned z toho byl gól v hostující síti. Petr Matoušek zcela nepochopitelně namazal do šance Jonášovi a ten s přehledem snížil na 1:2. O deset minut později bylo srovnáno a z branky se opět radoval Jonáš, i když hosté reklamovali offsidové postavení jeho spoluhráče, který bránil brankáři Lašovi - 2:2. Vyrovnání hosty tentokrát nezlomilo. V 82. minutě zahrál trestný kop z poloviny hřiště přímo na branku Milan Laš, odražený balón se dostal k Matouškovi, který neomylně našel volného Michala Sobotku, který díky důrazu míč dotlačil do branky - 2:3. Beranov však dokázal vyrovnat hned o minutu později, kdy centr z pravé strany využil tvrdou hlavičkou zcela nepokrytý Neshyba - 3:3. Ani jeden tým si však v závěru žádnou vážnější šanci již nevytvořil, a tak skončilo utkání zaslouženou remízou.

 

Velký Beranov zajíždí v posledním kole do Štěpánova. Rapotice hrají doma s Lukami nad Jihlavou.



Ohlasy k zápasu



FC Rapotice
Aleš Kolařík (vedoucí): V první půli se hrál svižný fotbal s šancemi na obou stranách, ale zpočátku byli aktivnější domácí, kteří si vytvořili několik závarů, v nichž nás skvělými zákroky podržel brankář Laš. Hráli jsme ze zajištěné obrany a spoléhali rychlé brejky, avšak mnohdy nás jednoduché ztráty míče ve finální fázi. Beranov po inkasovaných brankách poněkud polevil a poločas se bez problému dohrál. Ve druhé půli jsme se však dopustili několika hrubých chyb, které vedli k vyrovnání. Smazání dvoubrankové manka však naše hráče nezlomilo, ale dokázali zásluhou důrazu Michala Sobotky opět překlopit vedení na naši stranu. Bohužel vzápětí přišla třetí chyba a zcela volný Neshyba srovnal. Předvedli jsme poměrně dobrý výkon a pokud bychom se vyvarovali jednoduchých ztrát, tak mohlo přijít i vítězství.



Sestavy


TJ Velký Beranov 1975
R. Markovič [-] - F. Smejkal [-] , M. Kovařík [-] , J. Štumar [-] - J. Pokorný [-] , K. Eliáš [-] , D. Miška [-] , R. Kittler [-] - T. Mátl [-] , R. Jonáš [-] (69. M. Neshyba [-] ) , J. Pýcha [-]

FC Rapotice
T. Laš [-] - M. Laš [-] , Z. Mucha [-] (25. A. Chatrný [-] ) , M. Sobotka [-] , J. Dvořáček [-] , P. Matoušek [-] , M. Škorpík [-] (80. M. Oščádal [-] ) , P. Císař [-] , P. Opálka [-] , R. Strašák [-] , T. Švarc [-]

ŽK: 45. J. Štumar , 84. K. Eliáš - 40. M. Sobotka , 70. T. Laš .
Hráči zápasu: R. Jonáš - T. Laš .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: ZADINA Petr - DENEV Alex, ŠUHAJ Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč
Hodnocení úrovně zápasu: 8
Rozhodčí - ZADINA Petr: 5
Občerstvení - nápoje: 7
Občerstvení - jídlo: 1
Hrací plocha: 7
Zázemí: 7
Výkon domácích - TJ Velký Beranov 1975: 5
Výkon hostů - FC Rapotice: 5
Hráč utkání - hosté: Petr Císař

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Fotograf, Zdravotník - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Svatopluk Rychtecký
Tip experta: výhra domácích

Zápas, kde padne hodně gólů a šťastnější budou nakonec domácí.

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Rapotice mají své jisté, ale nedají nic zadarmo o čemž se v minulém kole přesvědčili hráči Hartvíkovic. Beranov ale doma hraje dobře, tipuji vyrovnaný fotbal, remízový výsledek.

Hráč, Administrátor klubu, Trenér - TJ Moravec | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza