Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2018 16:30

26.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nedvědice padla se Starčí, ale zachránila se.


Branky


25

Ačkoli Nedvědice během druhého poločasu vedla o dvě branky, tak nakonec z duelu se Starčí odešla s prázdnou. V soutěži se však udržela.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po poločase nerozhodně

Nedvědice měla jasný úkol, a to porazit Stařeč. Ta však patří k nejlepším týmům jarní části sezony a svěřence Vratislava Kostelana tak nečekalo nic jednoduchého.

 

Vstup do zápasu Nedvědici hrubě nevyšel, když už v 6. minutě vstřelil hostující kapitán Kaňka vedoucí branku Starče – 0:1. se domácí dočkali v 17. minutě. Houdek se postavil k přímému volnému kopu a jeho tečovaná zapadla do branky hostů – 1:1. Obrat pak obstaral krátce před uplynutím půlhodiny hry Martin Vašíček – 2:1. Už o čtyři minuty později ale bylo vyrovnáno, když po špatně zahraném ofsajd systému domácí obrany proměnil sólový nájezd Marek Bříza – 2:2.

Hosté otočili

Vedení vrátil Nedvědici v 57. minutě povedenou střelou levačkou Ladislav Trdý – 3:2. Za další dvě minuty přidal Vašíček čtvrtou branku a zdálo se být rozhodnuto – 4:2. Jenže v 68. minutě nejprve propálil z hranice velkého vápna chumel hráčů Michal Vodička – 4:3. O devět minut později bylo po brance Martina Linharta vyrovnáno – 4:4. Poslední rána přišla pro Nedvědici v 87. minutě, kdy gólman Havlík vyboxoval míč jen do Kaňky a ten se od něj odrazil do jeho svatyně – 4:5.

 

 

Nedvědici nakonec prohra mrzet nemusela, protože vzhledem k vývoji ve vyšších soutěžích zůstává v nejnižší krajské soutěži. Stařeč parádní jaro vyneslo až na sedmou příčku tabulky.



Ohlasy k zápasu


SK Pernštejn Nedvědice
Michal Havlíček (hráč): Stařeč prakticky nic nepředvedla, ale my jsme vzadu dělali obrovské chyby. Konec zápasu mě hodně mrzí. Pokud bychom sestoupili kvůli brance těsně před koncem, tak bychom si to hodně dlouho vyčítali. Herně jsme nehráli špatně, ale sráží nás individuální chyby. Záchrana je pro nás velkou úlevou.

TJ Sokol Stařeč
František Prokop (trenér): Pro domácí krutá porážka, pro nás šťastné vítězství znamenající posun až na sedmé místo. Z naší strany to byl jeden z nejhorších výkonů jara, působili jsme ospalým dojmem se špatným pohybem, byli jsme nepřesní a často ztráceli míče. Naopak domácí, kteří potřebovali bodovat, hráli velmi dobře ve středu hřiště a dopředu, kde prokazovali solidní kvalitu. Otázkou je, jak jsme tedy mohli zvítězit. Hlavním důvody jsou dvě téměř darované branky a také špatná domácí defenzíva, kde měli mnoho okének a po té, co jim přestala vycházet „offsidová“ taktika jsme se dostávali snadno do řady větších šancí. Dále domácí za stavu 4:2, kdy jsme se tak trochu začali obávat ostudy, nepochopitelně začali být ustrašení, přestali hrát svoji hru, a také oboustranné střídání hrálo v náš prospěch.



Sestavy


SK Pernštejn Nedvědice
D. Havlík [-] - D. Houdek [-] , L. Jirásek [-] , J. Burýšek [-] , M. Vašíček [-] , M. Havlíček [-] , P. Havíř [-] (63. P. Pokorný [-] ) , F. Škutchan [-] , V. Štefka [-] , P. Sytař [-] (76. D. Bracek [-] ) , L. Trdý [-]

TJ Sokol Stařeč
D. Obůrka [-] - M. Bříza [-] , M. Linhart [-] , R. Ježek [-] , M. Kaňka [-] , J. Zejda [-] (72. R. Linhart [-] ) , L. Lauš [-] , V. Smejkal [-] (56. P. Trnka [-] ) , M. Vodička [-] , M. Vodička [-] , M. Pysk [-]

ŽK: 52. M. Linhart , 62. M. Vodička , 62. M. Vodička .
Hráči zápasu: M. Vašíček - M. Kaňka .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: TERBER Ondřej - BÍLEK Zdeněk, FABEŠ Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Aleš Kolařík
Tip experta: výhra domácích

Po loňském výborném šestém místě nyní Nedvědice hraje o záchranu. Navíc hostí Stařeč, která má na jaře výtečnou formu. Nedvědice však většinu bodů dokázala získat doma na svém specifickém hřišti a myslím si, že zvítězit dokáže i tentokrát.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích