0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2018 16:00

22.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bitva celků ze dna tabulky branku nepřinesla


Branky


11

Veledůležitý souboj o záchranu se odehrál ve Vratimově kam přijelo mužstvo Českého Těšína. Domácí se po dlouhé době odlepili ze dna tabulky a přikovat je ke dnu mohli hosté, a to v případě výhry.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nakopávané míče a nepřesná koncovka - obraz první půle

Utkaní mezi Vratimovem a Těšínem skončilo bez branek, a tak se na sestupových příčkách stále nacházejí oba aktéři utkaní. K zápasu samotnému není moc co říci. Utkaní bylo z obou stran nervózni, upracované, nepřesné a moc pohledného fotbalu nenabídlo. Nakopávané balony z obou stran neměly moc nadějí na úspěch, a když už se jeden z týmu dostal ke střele, tak je zklamala koncovka, ve které byly oba týmy bezzubé. Což dokumentoval například únik Vlachoviče, který však minul bránu domácího Jurase jen o několik centimetrů.

Víc ze hry měli hosté

Po většinu zápasu však měl více ze hry Těšín, kterému nelze upřít alespoň vytrvalá snaha o vstřelení branky. Největší šanci si Těšín vypracoval při úniku Kišky, který ale napodobil Vlachovičův únik z první půle a rovněž neuspěl. Hráčům Vratimova to vůbec nešlo, avšak i oni si v posledních 20 minutách hry dokázali vytvořit šance a vyrovnat hru. V závěru zápasu mohl i domácí Vratimov rozhodnout utkání ve svůj prospěch, bohužel se tak však nestalo, a tak se oba týmy rozešly smírně.

zdroj: http://www.fcvratimov.cz/



Ohlasy k zápasu


FC Vratimov
Radim Pešek: Zápas se nám vůbec nepovedl. Hosté byli po celý zápas lepším mužstvem. Nám chyběl pohyb, důraz a také přesnost. Před zápasem jsme na nic jiného než tři body nemysleli, ale vzhledem k průběhu zápasu i ten bod bereme. V konečném účtování pro nás muže mít cenu zlata. Do dalších zápasů musíme zlepší prakticky úplně všechno.

FK Český Těšín
Richard Beneš (trenér): Ale je to ztráta. Celý zápas jsme byli lepší, řekl bych spíš dominantní na míči. Spálili jsme čtyři tutovky. Paradoxně ke konci jsme mohli prohrát, naštěstí Bolek zabránil jisté brance. To už by mě snad odvezli, kdybychom po takovém průběhu neměli brát ani bod.Po porážce od Orlové jsme si museli nějaké věci vyříkat a dnes už jsem kluky poznával. Příkladně bojovali, odjezdili to. Je to první krok k tomu začít dělat výsledky. Zbývá jen zlepšit koncovku. Zdroj: https://karvinsky.denik.cz/fotbal_region/tesin-udrzel-nulu-ale-zustal-posledni-20180422.html



Sestavy


FC Vratimov
O. Juras [-] - V. Osvěčík [-] (60. T. Tříska [-] ) , T. Uherčík [-] (46. R. Bandy [-] ) , R. Pešek [-] , J. Pešek [-] , F. Jašek [-] , M. Dawid [-] , L. Brezula [-] (79. P. Klimsza [-] ) , F. Racko [-] , J. Pohludka [-] , P. Michalčák [-]

FK Český Těšín
B. Gradek [-] - L. Mendrok [-] , S. Zogata [-] (92. J. Zogata [-] ) , M. Folwarczny [-] , F. Hradečný [-] (16. M. Vlachovič [-] ) , M. Sostřonek [-] , P. Kiška [-] , D. Bolek [-] (86. P. Matuszek [-] ) , I. Kantor [-] , O. Byrtus [-] , L. Rac [-]

ŽK: 54. J. Pohludka - 61. M. Vlachovič , 65. L. Rac , 93. M. Folwarczny .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: SVOBODA Marian - ŠVEC Marek, OCHODEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Posílený Vratimov na jejich letišti vyhraje .

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích