Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2018 10:00

20.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zlatníky rozstřílely Albrechtice


Branky


14

Albrechtice přijely do Zlatníků s nadějí na odskočení soupeřům bojujícím o záchranu, jejich naděje však vzaly záhy za své.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní poločas prakticky rozhodl

Při krásné slunečné neděli šli zlatničtí do zápasu s dobrou náladou a odhodláním po 2 letech porazit Albrechtice.

Během úvodních 10 minut se hosté nedostali k míči. Odměnou dobré kombinace a držení míče bylo v 9´ branka Kořínka! Němčík vhazoval dlouhý aut na Prejdu, který prodloužil na volného Kořínka a ten chladnokrevně rozvlnil síť poprvé. O pouhé dvě minuty později se Zlatníky radovali podruhé. Po rohovém kopu Kořínka se v malém vápně hostů konalo pár hlavičkových soubojů, ale až ten Prejdův byl gólový. 2:0! Ve 35´ minutě se před šestnáctkou poroučel k zemi Prejda a Zlatníky z přímého kopu udeřili potřetí. Branku vsítil Korbel! 3:0! Albrechtice využili nepozornost domácí obrany a z brejku se dostali do šance, ve které fauloval ve vápně Janetzký. Kopala se penalta a hosté snížili Pavlíčkem na 3:1! Do poločasové přestávky domácí ztratili koncentraci a nechali hrát albrechtické.

Lob z 35 metrů

Po změně stran se hrála vyrovnaná partie do 77´ minuty. V tu chvíli se zahrával rohový kop a Uvíra našel hlavu Holuši, který navýšil na 4:1! Čtyři minuty na to předvedl gól parádu stoper Řehulka. Napřáhl z 35m a přeloboval hostujícího brankáře. 5:1! Na konečných 6:1 navýšil střídající Klimeš.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Zlatníky
Lukáš Werner (asistent trenéra): Od začátku zápasu jsme chtěli Albrechtice zatlačit a dát rychlou branku. To se nám povedlo a byli jsme nebezpeční. To že jsme měli slabou koncovku v první půli a začátek druhé, to už je pro nás známé. I když je to škoda, protože, jinak jsme mohli hrát v naprosté pohodě. Jsme rádi, že jsme tento zápas zvládli a potvrdili, že když chceme, umíme hrát pohledný fotbal.!




Sestavy


TJ Sokol Zlatníky
K. Janetzký [-] - R. Uvíra [-] , R. Chmel [-] (79. D. Diehel [-] ) , T. Němčík [-] , L. Fajkus [-] (81. J. Klimeš [-] ) , P. Holuša [-] , T. Prejda [-] (72. D. Bláha [-] ) , M. Korbel [-] , O. Kořínek [-] (85. F. Růžička [-] ) , T. Řehulka [-] , J. Morys [-]

FK Město Albrechtice
L. Darda [-] - V. Charalambidis [-] , T. Fiebrich [-] , P. Táborský [-] , J. Juchelka [-] , M. Hricko [-] (79. L. Král [-] ) , M. Kuřec [-] , R. Pavlíček [-] , O. Červinka [-] , J. Kropáč [-] , M. Šupák [-]

ŽK: 34. K. Janetzký , 41. P. Holuša , 43. T. Prejda , 44. T. Němčík , 85. M. Korbel .
Počet diváků: 57. Rozhodčí: KUBÁČEK Vojtěch - VRÁNA Jaroslav, GLOMB Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích