3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2018 16:00

20.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klimkovice na jaře nadále neporaženy


Branky


7

V sobotu byl na klimkovickém hřišti k vidění šlágr kola, když domácí hráči, okupující čtvrtou příčku v tabulce, přivítali druhý tým tabulky Meteor Strahovice. Domácí ani v tomto utkání nebyli kompletní, tentokrát pro rodinné důvody chyběl Lubojacký, přijímačky na vysokou školu skládal Rulíšek, pracovní povinnosti měl Komár a chyběl také stále zraněný Jonek a Teichmann, který je na cestách. Naopak po týdnu se v základní sestavě znovu objevil Honza Gelnar, který uplynulý týden absolvoval naplno a tak nic nebránilo jeho startu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na dobře připraveném hřišti a za hezkého počasí vstoupili naši hráči do utkání velmi aktivně, dobře kombinovali a už ve druhé minutě si vytvořili velkou příležitost. Vaněk přihrál míč na hranici vápna Gelnarovi, který míč hezky sklepl mezi obránce do šestnáctky Borgoszovi, ten měl míč sice trochu daleko, přesto jej v pádu poslal podél golmana hostí, bohužel těsně vedle. V šesté minutě šel z levé strany míč do vápna, hostující obrana jej odvrátila ke Karlu Konečnému, který v dobré pozici pálil bez přípravy. Jeho střelu letící do brány sice jeden z hostujících hráči zablokoval, nicméně míč se znovu dostal na naše kopačky a znovu ke Karlovi, který si míč na hranici šestnáctky připravil a přes bránícího hráče poslal pod břevno – 1:0. Naši hráči pokračovali v aktivitě a za chvíli si míč navedl na střed Vostárek, vystřelil bohužel vedle brány. V desáté minutě se bohužel znovu ozvalo Honzovi Gelnarovi zranění a musel ze hřiště. Za dalších pár okamžiků si nejvýše na rohový kop vyskočil Bednář, ale jeho hlavičku těsně před brankovou čárou srazil jeden z hráčů hostí mimo, a úvodní aktivní dvacetiminutovku zakončil únikem a střelou do boční sítě Švec. Poté Strahovice začaly pomalu ukazovat, že na druhém místě nejsou náhodou a postupně vyrovnali hru. Jenže jejich akce k žádnému nebezpečí příliš nevedly, naopak to byli domácí, kteří mohli navýšit skóre krátce po uplynutí třicáté minuty. Hosté na půlce ztratili míč a náš brejk pět na tři táhl po pravé straně Knopp. Když už se zdálo, že prováhal ideální příležitost přihrát nabíhajícím hráčům před bránu, našel zpětnou přihrávkou Švece, ten se obtočil okolo obránce, ale ve velké šanci poslal levačkou míč z jedenácti metrů těsně vedle. Závěrečných patnáct minut první půle patřilo hostům, kteří se dostali do dvou zajímavých příležitostí. Nejprve na levé straně dostal míč zabíhající Malcharek, jehož prudký střílený centr proletěl netečován skrz celé vápno a před hráčem na zadní tyči míč uklidil na roh Krpelík. Druhá šance byla už vyložená, Slanina se šikovně prosmýkl do vápna přes dva naše hráče a z boku postupoval na Baču, ten jej ale výborným zákrokem vychytal. Do kabin jsme tak šli s jednobrankovým vedením.

Úvod druhé půle se nesl ve stejném duchu jako její závěr, Strahovice se snažili vyrovnat a hned zkraje poločasu k tomu měly blízko. Malcharek v těžké pozici na hranici vápna přistrčil míč Wichovi, ten ale i pod tlakem obránců, poslal míč do Bači. O chvíli později všem přihlížejícím a hlavně brankáři Bačovi pořádně zatrnulo. Hostující hráč doběhl zdánlivě ztracený míč a z koncové čáry jej poslal do vápna, přičemž míč zakroutil tak šikovně, že brnkl o vzdálenější tyč a odrazil se před bránu, kde jej domácí defenzíva odpálila do bezpečí. V padesáté deváté minutě mohl, krátce po svém příchodu na hřiště, pohnout ukazatelem skóre Čavoj. Vostárek mu poslal ideální balón mezi beky, Filip běžel sám na brankáře a snažil se jej přehodit, to se sice povedlo, ale přehodil i samotnou branku. Za dalších pár okamžiků se za hranicí šestnáctky opřel do míče hostující hráč a za Bačou znovu zvonilo, tentokrát jedovatý projektil orazítkoval druhou tyč. V sedmdesáté třetí minutě se v Klimkovicích názorně ukázalo pravidlo „nedáš – dostaneš“. Na levé straně se přes Knoppa uvolnil Macharek a z boku se řítil na Baču. Michal však měl v sobotu velmi dobrý den a dalším dobrým zákrokem jeho pokus vyrazil. Vyražený míč poslala defenzíva dopředu na Čavoje, ten v souboji vyhrál míč pro Konečného,  který šel spolu s Vaňkem sice na tři hostující obránce, přesto celou akci vyřešili nejlépe, jak mohli. Karel přihrál Honzovi, ten obešel obránce a tvrdou střelou po zemi, z hranice šestnáctky, prostřelil golmana – 2:0. I přes obdrženou branku se hosté snažili stále něco s výsledkem udělat. Z toho pramenily naše brejkové situace a jednu takovou jsme zúročili v osmdesáté druhé minutě. Filip Čavoj dostal znovu perfektní míč do otevřené obrany a běžel sám na brankáře Nevřelu, tentokrát Filip zachoval chladnou hlavu a míč poslal podél brankáře do sítě potřetí – 3:0. V závěrečných minutách už se utkání spíše dohrávalo a tak si naši muži potřetí za sebou dokráčeli pro tři body.

 

zdroj: http://www.tjklimkovice.cz



Ohlasy k zápasu


TJ Klimkovice z.s.
Jan Woznica (trenér): "Těžký zápas s dobrým soupeřem a vydřená výhra. Do zápasu jsme šli bez tlaku, s cílem rozdat si to se silným soupeřem a pokusit se znovu vyhrát. Prvních patnáct minut bylo dle mého gusta. Hráli jsme rychle, nápaditě, sebevědomě, vstřelili jsme branku a vytvářeli si další příležitosti. Poté se hra srovnala a od třicáté minuty až do druhé naší branky byl soupeř aktivnější, což pramenilo ze snahy něco udělat s výsledkem. Po druhé brance jsme se uklidnili a zápas v pohodě dotáhli do vítězného konce. Výsledek je pro Strahovice trochu krutý, protože se tady prezentoval velmi dobře. Pro nás je ta výhra důležitá do dalších tréninků a zápasů. Jak jsem říkal, snažíme se a chceme tady něco nastavit a kluci aspoň vidí, že to má smysl a nese to ovoce. Je rozdíl, jestli se trénuje v sedmi nebo v sedmnácti lidech. Hráči přenáší do zápasu věci pomalu automaticky a nemusí nad nimi přemýšlet, z toho mám radost, stejně jako z dalšího zápasu bez obdrženého gólu, a že mohli do utkání naskočit i mladí kluci z dorostu."

SK Meteor Strahovice
Ondřej Pekárek (kapitán): Klimkovice do utkání vstoupily mnohem lépe než my. Do prvního gólu, který vstřelily po našem rohovém kopu přestaly hrát a zápas se vyrovnal. Druhý poločas byla hra vyrovnaná. Nám se bohužel nepodařilo vstřelit gól. Stříleli jsme pouze do tyček a právě po jedné obrovské šanci jsme zase obdrželi gól. Pravidlo nedáš, dostaneš platilo vlastně celý zápas. Klimkovice vyhrály zaslouženě, protože proměnily šance, což se právě o nás říct nedá..



Sestavy


TJ Klimkovice z.s.
M. Bača [-] - J. Sáblík [-] , J. Bednář [-] (53. F. Čavoj [-] ) , R. Krpelík [-] , V. Šot [-] - J. Vaněk [-] , V. Borgosz [-] , R. Švec [-] - K. Konečný [-] (83. V. Strnka [-] ) , J. Gelnar [-] (10. D. Knopp [-] ) , D. Vostárek [-] (87. J. Bajgar [-] )

SK Meteor Strahovice
J. Nevřela [-] - J. Stříbný [-] (66. D. Kapinos [-] ) , O. Pekárek [-] , M. Malchárek [-] , M. Nevřela [-] (78. R. Hladík [-] ) , R. Wicha [-] , J. Malchárek [-] , V. Kocur [-] , J. Josefus [-] , L. Slanina [-] , D. Beneš [-]

ŽK: 19. R. Krpelík , 60. V. Borgosz .
Počet diváků: 132. Rozhodčí: DVOŘÁK Martin - TRIGAS Paskal, ŠTEFEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích