2:2
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2018 16:00

20.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Soupeři se rozešli smírně


Branky


7

ohlas

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Kozmice
Rudolf Bochňák (kapitán): Zápas měl úroveň okresní soutěže. Do vedení šli domácí po akci, která byla základním kamenem domácích. Nakopnutý balón od stopera na útočníka, a doplnění od zálohy. Po x standardních situací jsme vyrovnali na 1:1. Ve 45 minutě jsme šli do vedení po střele z dálky a záhy jsme nepochopitelně inkasovali po standardní situaci domácích a darovali jim laciný gól na 2:2. Poločas skončil 2:2. Druhý poločas měl do fotbalu hodně daleko, a rozhodčí převáděl věci, které jsem v životě neviděl a už ani nechci. Šance byly na obou stranách, ale gól už nepadl. 2:2 je pro nás obrovská ztráta, ale opět jsme mohli i prohrát.



Sestavy


TJ Slavia Píšť
P. Liška [-] - J. Ohřál [-] , J. Jac [-] , R. Křižák [-] , M. Polomský [-] (73. T. Blahut [-] ) , M. Botoš [-] , K. Moric [-] , P. Moric [-] , D. Lischka [-] , T. Horsinka [-] , M. Hubert [-] (83. J. Krop [-] )

TJ Sokol Kozmice
M. Bortlík [-] - A. Babušík [-] (90. P. Sládek [-] ) , M. Remeš [-] , J. Jiričný [-] (83. O. Lesniak [-] ) , R. Bochňák [-] , T. Gai [-] , . Silveira [-] , K. Matysík [-] , A. Herák [-] (74. T. Tsiolas [-] ) , P. Tomis [-] , L. Lesniak [-]

ŽK: 31. M. Botoš , 35. M. Polomský , 49. J. Jac - 61. L. Lesniak , 90. J. Jiričný .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: SZKUTA Petr - WAWRZYK Jiří, JURYGÁČEK René.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů