Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2018 16:00

20.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Václavovice rozstřílely Tošanovice


Branky


6

Celkem osm branek viděli diváci v sobotu ve Václavovicích kam přijely Tošanovice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První slovo měli hosté

Hned v 5.minutě utkání se ke slovu přihlásili hosté a otevřeli skóre po rychlém brejku, který zakončoval Dobiáš. Domácí byli v tu chvíli špatní, nedařilo se jim kombinovat, ani nakopávat dlouhé míče. Až ve 35.minutě zahráli hosté malou domů, po které chytil míč do rukou brankář Pielesz a nepřímý volný kop proměnil po přiťuknutí Kozel a srovnal na 1:1. Pět minut na to se skóre měnilo znovu. A to po dlouhém autu, z kterého se prosadil Vojtek P. a zvýšil na 2:1. Tento stav vydržel až do pauzy.

Václavovice dominovaly

Do druhé půle už vstoupili domácí aktivně, což jim přineslo ovoce v podobě dvou slepených branek zásluhou Langra. Psala se zrovna 56. respektive 59.minuta utkání. Druhý Langerův gól stál za to, unikl obraně, obešel i brankáře a z ostrého úhlu zvyšoval na 4:1 pro domácí. Hosté korigovali skóre z brejku na 4:2, ale domácí závěrečné drama odmítli, protože se prosadil v 80. a 82.minutě Vojtek L.



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Václavovice
Radim Kozel: Tak začátek zápasu byl nepřesný, oni dali šťastný gól a my jsme začali tlačit a do poločasu jsme to dokázali otočit. Soupeř hrál tvrdě a jen odkopávali míče, zatímco my se snažili tvořit a druhý poločas jsme využili šance i když jsme dali navrch ještě tři břevna, tak jsme nakonec dokázali zlomit zápas. Ke konci zápasu už byl soupeř odevzdaný a my výsledek jen navýšili.




Sestavy



Tošanovice
L. Ometák [-] , V. Pielesz [-] - D. Durák [-] (86. J. Fešárek [-] ) , M. Slíva [-] , J. Berta [-] , R. Žižka [-] , R. Ludvík [-] - P. Zezulčík [-] (84. O. Hrabec [-] ) , O. Habernal [-] , R. Kozel [-] (51. A. Langer [-] ) , F. Holečko [-] (69. L. Vojtek [-] ) - - P. Vojtek [-] (75. P. Hájek [-] ) , A. Batiha [-] , P. Parák [-] , O. Boráň [-] , T. Damek [-] , P. Nagy [-] , M. Dobiáš [-] , M. Stryja [-] , D. Čuba [-] , K. Gebel [-] (81. K. Šimeček [-] ) , S. Kelecsény [-]

ŽK: 19. P. Vojtek , 23. T. Damek , 34. R. Ludvík .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: MACHALA Petr - FARNIK Lukáš, PETROŠ Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích