Radostín rozhodl v prvním poločase


Branky


24. S. Berka
35

Radostín se po domácí výhře nad Svratkou vyšvihl již na třetí místo v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Berka poslal domácí do vedení

Zápas začal velmi zostra. Od první minuty oba týmy šly do všech soubojů naplno. Mohl z toho těžit hosté, ale hned v druhé minutě ze závaru před domácí brankou nic nevytěžili. Na druhé straně se ukázalo domácí útočné duo Večeřa, Císař, ale druhý jmenovaný nedokázal centr Večeřy umístit mezi tyče. Radostín byl v tomto zápase přímějším mančaftem a jeho útoky měli rychlost, po pěkné kombinaci Večeřa obstřeloval placírkou brankáře, ovšem těsně minul. Po chvíli tentýž  hráč přidal další dalekonosnou střelu, tentokrát ale přestřelil. Hosté naopak byly výborní na balonu, přečíslovali domácí hlavně ve středu zálohy a tím si vytvářeli tlak a delší držení balónu, ovšem vždy jim chyběla ta poslední věc, přesná finální nahrávka. Vždy byla o krapet delší a tím se připravovali hosté o vyložené šance. A tak přišel trest, centrovaný balón propadl až Císařovi, který z toho byl překvapený, ale balón se od jeho nohou odrazil tak šikovně do protipohybu brankáře, že pohotový Berka již neměl problém zavěsit. S náskokem 1:0 šli tedy domácí do kabiny.

 

Radostín uhájil vedení

Po přestávce málem potrestal chybu hostujícího brankáře Císař, ale balón se prokutálel těsně vedle tyčky. Po té se hra srovnala a odvíjela se hlavně ve středu pole.  Z toho důvodu museli hosté postupně otvírat obranu. Domácí trenéři proto vystřídali sestavu a poslali na plac čerstvé hráče. Ze hřiště stáhly i dnes výborného Tomana, který svojí rychlostí dělal hostům velké potíže. Ovšem i střídající hráči hráli výborně. Dvakrát se na brankáře hostů řítil sám Gregar, jednou střílel těsně vedle, po druhé volil lob, který skončil na břevně, pohotově avšak nepřesně dorážel Císař. Na konci zápasu hosté chtěli vytvořit obrovský tlak, avšak se jim to nedařilo a po další hrubici brankáře mohli inkasovat, ovšem domácí mladíček Bradáč z poloviny hřiště netrefil prázdnou branku a tak zazněla píšťalka a zápas byl ukončen hubenou výhrou domácích.



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Radostín nad Oslavou
Jiří Pešek: Dnes musím pochválit hráče za přístup k zápasu, dnes to odběhali a oddřeli a odměnou nám byly další 3 důležité body. Pochválit musím i soupeře, který předváděl velmi pohledný styl hry.

SK Svratka
Vojta Šmahel: "Zápas byl jako přes kopírák z minulého týdne. Úvod jsme měli slušný, ale chyběla tomu branka- naopak po necelé půl hodině jsme inkasovali. Od té doby jsme se bohužel vepředu zesypali a po zbytek duelu s k vážnému ohrožení branky již nedostali. Bohužel se opět ukazuje, to co nás trápí dlouhou dobu a to, že ač příliš neinkasujeme, potřebujeme příliš mnoho příležitostní na to, abychom skórovali. K tomu potřebujeme zlepšit předfinální fázi a důraz ve vápně."



Počet diváků: 120. Rozhodčí: ŠOUSTAR Jaroslav - JUREK Petr (N), NOVÁK Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hodnocení úrovně zápasu: 6
Rozhodčí - ŠOUSTAR Jaroslav: 8
Občerstvení - nápoje: 8
Hrací plocha: 7
Zázemí: 6
Výkon domácích - TJ SOKOL Radostín nad Oslavou: 6
Výkon hostů - SK Svratka: 5
Hráč utkání - domácí: Pavel Císař
Hodnocení hráčů - hosté: Martin Ondra - 6, Tomáš Ondra - 6, Pavel Makovský - 5, Zdeněk Kalina - 4, Přemek Boguaj - 4, Aleš Chmelíček - 7, Jan Pech - 6, Jakub Řádek - 6, Michal Moučka - 6, Jakub Lédl - 5, Vojtěch Šmahel - 6,
Fanoušek, Fotograf, Zdravotník - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Petr Procházka

Expert: Michal Strachoň
Tip experta: výhra domácích

Bude to vyrovnané utkání, domácím bude chybět vyloučený Kozel, ale myslím si, že nakonec svého protivníka udolají a potvrdí zlepšenou formu.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - FC Santus Jívoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu - TJ Baník Dolní Rožínka | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích