Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2015 17:30

16.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Božejov po 3 výhrách v řadě prohrál.


Branky


0

Fotbalisté Božejova chtěli navázat na povedené zápasy z minulých 3 kol, ale v zápase s rezervou Žirovnice je zklamala koncovka a prohráli 2:5. Domácí si tak zkomplikovali boj o udržení, naopak hosté z Žirovnice se dostali do klidného středu tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre zápasu úplně neodpovídá dění na hřišti. Šance si vytvářeli domácí i hosté. Rozdíl byl v tom, že žirovničtí fotbalisté byli daleko efektivnější v zakončení. Velkou šanci neproměnil Pavel Kubů II. Sám na brankáře postupoval domácí útočník Havlík, branku však nevstřelil. Božejovskou obranu nejvíce "zlobil" útočník Žirovnice, Pokorný, který vybojoval pokutový kop, jednu branku vstřelil a byl velmi aktivní. Výsledek je pro domácí příliš krutý.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Božejov
Libor Kiellhof, trenér Božejova: Jsme zklamaní, Žirovnice byla hratelným soupeřem. Kdybychom proměnili alespoň polovinu svých šancí, zápas by skončil 5:5.




Sestavy


TJ Sokol Božejov
T. Hašek [-] - J. Kumžák [-] , V. Svoboda [-] , J. Kumžák [-] , M. Rataj [-] - J. Šátek [-] (62. J. Menhard [-] ) , P. Kubů (2) [-] , M. Fučík [-] , J. Vacek st. [-] (77. P. Kubů (1) [-] ) - R. Kopejtko [-] , M. Havlík [-]

FC Slavoj Žirovnice B
V. Kolář [-] - M. Plíhal [-] (74. J. Míčanský [-] ) , M. Blažek [-] , P. Doležal [-] , J. Mach [-] - J. Metlička [-] , J. Omasta [-] , O. Doležal [-] , V. Cajz [-] (81. D. Buchta [-] ) - M. Pokorný [-] , M. Žižka [-] (68. M. Tomšů [-] )

Hráči zápasu: J. Kumžák - M. Pokorný .
Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.