Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2018 16:30

26.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hattrick Císaře rozhodl o výhře Radostína


Branky


22

Radostín i díky skvělému prvnímu poločasu porazil Bystřickou rezervu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Císař vstřelil hattrick za poločas

V sobotním zápase posledního kola soutěže se utkala mužstva z popředí tabulky, kterým už dá se říct o nic nešlo. Hosté přijeli v značně "pouťovém" stavu a tak se také do zápasu nastoupilo. Domácí v dobrém rozpoložení si chtěli užít poslední domácí zápas a už od prvních minut hráli a hned v 6. minutě otevřel skóre domácí snajpr Večeřa po krásném centru od Gregara střílel z první a nedal gólmanovi šancí, 1:0. To domácí nabudilo a měli převahu na balónu dál. Další rána pro hosté přišla v 26. minutě kdy se sám uvolnil Císař a se zakončením si hravě poradil, 2:0. Tento zápas se Radostínštím prostě dařilo, proto v 33. minutě po centru Večeři opět Císař prostřelil gólmana, 3:0. Vypadalo jako naprosto snadné utkání pro domácí, avšak po skrumáži ve vápně domácích a nedorozumění mezi domácí obranou trestal střelec ž Bystřice Čech a dal hostům ještě naději se vrátit do zápasu, 3:1. Jenže hosté prostě neuhlídali rychlíka Císaře a ten šel opět sám na gólmana a opět přízemní střelou k tyči nedal gólmanovi sebemenší šanci, ve 41. minutě 4:1. Do poločasu se již nic závažnějšího nestalo. 

Radostín uhájil ve druhé půli výhru

Do druhé půlky nastpupili domácí v domění, že zápas je už rozhodnutý. Po určitých střídáních hra domácích jakoby uvadla. Proto hosté, kteří neměli už co ztratit začali více tlačit a měli více ze hry. Na to konto přišel pro domácí trest, v 57. minutě vstřelil krásný gól Dobiáš, 4:2. Jenže domácím jakoby toto varování nestačilo, dělali další a další chyby a hosté si tvořili velice slibné šance, avšak naštěstí pro domácí, žádná neskončila gólem. Všechen tlak a snahu hostů se ještě víc vrátit do zápasu zhatil v 79. minutě Toman, který si vzal na půlce balon a doslova ho dotlačil až do branky, 5:3. Za tohoto stavu už všichni hráči ns hřišti věděli kdo získá tři body. Domácí ještě předváděli jak se dají spálit tutové šance, ale mohli si to dovolit. Na samém závěru v 90. minutě se ještě prosadil hostující střelec Čech a upravil konečné skóre na 5:3. 



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Radostín nad Oslavou
Jiří Pešek:

SK Bystřice nad Pernštejnem B
David Čech:



Sestavy


TJ SOKOL Radostín nad Oslavou
I. Dupal [-] - S. Berka [-] - D. Toman [-] - R. Večeřa [-] - M. Gregar [-] (66. A. Kališ [-] ) , L. Kozel [-] , P. Císař [-] , R. Fňukal [-] , D. Hrbek [-] (46. D. Krča [-] ) , J. Kozel [-] (37. O. Bradáč [-] ) , J. Večeřa [-]

SK Bystřice nad Pernštejnem B
J. Martínek [-] - P. Tomášek [-] , D. Čech [-] , D. Zítka [-] , P. Pačiska [-] (77. M. Tomášek [-] ) , R. Kadlec [-] , R. Špatka [-] , P. Karásek [-] , M. Dobiáš [-] , J. Svoboda [-] , M. Svoboda [-]

Hráči zápasu: P. Císař - D. Čech .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: HROMÁDKA Miroslav - PETRÍKOVIČOVÁ Tatiana, VEČEŘA Daniel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Vojtěch Šmahel
Tip experta: výhra domácích

Bude to zajímavý střet silné ofenzivy hostí s vynikající obranou domácích. Vyrovnaný duel rozhodne větší chtíč domácích.

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu - TJ Baník Dolní Rožínka | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů