Čtyři branky Štěpánka rozhodly o výhře Svratky


23

Svratka se se svými fanoušky rozloučila vysokou výhrou nad rezervou Nové Vsi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Štěpánek vstřelil hattrick

V posledním zápase sezony hostili fotbalisté Svratky rezervu Nové vsi.

Kdo z fanoušků se o něco opozdil byl ochuzen minimálně o první branku, kterou po chybě v rozehrávce připravil David Mayer pro Petra Štěpánka. Druhou branku přidal stejný hráč v 7. minutě po rohovém kopu Kaliny. Tento rychlý úvod domácí ukolébal a byli okamžitě potrestáni, když hosté vykombinovali hru na vápně a Šandera křížnou střelou v 11. minutě snížil. Poté se hrál celkem vyrovnaný duel do chvíle, kdy domácí opět odskočili, když Petr Štěpánek využil další chyby v rozehrávce a nechytatelnou pumelicí dodal domácím opět dvoubrankové vedení. Na 4:1 domácí zvýšili v 32. minutě, když další pěkně zahraný rohový kop Kaliny dostal do branky Černek. Následně mohli hosté snížit, ale Šmahel předvedl povedený zákrok. Na konečných poločasových 5:1 upravil ve 41. minutě Kalina, když byl jako první u vyraženého balónu po střele Lédla a bez problému doklepl balón za Čížka.

Svratka nastřílela ve druhé půli další branky

Druhý poločas začal stejně, jako skončil první a netrvalo dlouho a domácí příznivci si opět zakřičeli gól, když v 51. minutě vyřešil hezky přečíslení Štěpánek, který předložil Kalinovi prakticky do prázdné 6:1. O chvíli později se prosadil opět Štěpánek, když se dokázal na vápně zbavit několika protihráčů a sám před gólmanem si věděl rady. Na 8:1 završil výsledek v 63. minutě Lédl, když se prosadil křížnou střelu. Ač domácí příznivci žádali „deset", tak je hráči nevyslyšeli a konec utkání již moc zajímavého nepřinesl a dohrával se už jenom z povinnosti.



Ohlasy k zápasu


SK Svratka
Vojta Šmahel: „Věděli jsme, že pokud zvítězíme, skončíme nejhůře osmí, což sama o sobě byla motivace. Hosté sem naopak přijeli to jenom „nějak odehrát". Výsledek hovoří jasně a nemá cenu to nějak rozvádět. Vyzvednout musím čtyřgólového Štěpánka. Tuto vysokou výhru jsme darovali Davidu Mayerovi, který oslavil 30. narozeniny- ještě jednou všechno nejlepší! Stejně dobře, jako zápas se povedla i následující rozlučka. Závěrem chci poděkovat všem spoluhráčům za tuto sezonu, podobně jako vedení klubu s předsedou Petrem Moučkou a trenérem Fandou Mládkem starším. Díky patří i našim fanouškům a sponzorům."

TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě B
Pavel Menšík:



Počet diváků: 91. Rozhodčí: JUDA Jaroslav - DOSTÁL Tomáš, SKRYJA Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hodnocení úrovně zápasu: 6
Rozhodčí - JUDA Jaroslav: 7
Občerstvení - nápoje: 9
Hrací plocha: 9
Zázemí: 9
Výkon domácích - SK Svratka: 8
Výkon hostů - TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě B: 3
Hráč utkání - domácí: Petr Štěpánek
Hodnocení hráčů - domácí: Miroslav Černek - 7, Tomáš Ondra - 6, Marek Musil - 7, Zdeněk Kalina - 8, Jakub Lédl - 8, František Mládek - 10, Jan Pech - 7, Jakub Řádek - 6, Michal Moučka - 7, David Mayer - 7, Petr Moučka - 6, Petr Štěpánek - 9, Vojtěch Šmahel - 6,

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Petr Procházka

Expert: Vojtěch Šmahel
Tip experta: výhra domácích

Jsme posilněni výsledkem a výkonem v Počítkách a před rozloučkou si nebude chtít zkazit náladu. Uvolněně hrát umíme a ve vyrovnané tabulce se chceme umístit co nejvýše, k čemuž potřebujeme výhru.

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu - TJ Baník Dolní Rožínka | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích