Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2018 16:30

26.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rožínka byla svědkem střeleckých manévrů!


Branky


11. J. Čermák , 14. J. Bílek , 42. P. Bartoněk , 52. T. Hille , 62. L. Hofman - 17. R. Roštinský , 37. M. Kalina , 40. M. Kalina , 87. L. Němec (p.)
22

Zápasy Křoví nenudí, tentokrát padlo v Dolní Rožínce devět branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase padlo šest branek

Do posledního zápasu letošního okresního přeboru nastoupili domácí s odhodláním odčinit ostudný výkon z minulého týdne, kdy dostali 8 branek v Jívoví. Začali dobře. V 11. minutě se prosadil Čermák a bylo to 1:0. Za 3 minuty to bylo už 2:0, když se prosadil hlavou Bílek po centru Vondrušky. Poté si však vybral slabší chvilku domácí obránce Mazánek a míč přímo namazal hostujícímu hráči, jehož první střelu ještě brankář Horák vyrazil, ale na dorážku byl krátký. V 37. minutě po nešťastných odrazech se hostům podařilo srovnat a obrat dokonali v 40. minutě, kdy střela hostujícího Kaliny zapadla do branky. Domácím se však podařilo ještě do poločasu srovnat. Opět hlavičkou se prosadil Pavel Bartoněk. Do kabin se šlo za divokého stavu 3:3.

Křoví již vyrovnat nestihlo

2. poločas začal stejně jako ten první aktivitou domácích. Krásnou samostatnou akci předvedl v 52. minutě Tomáš Hille, když přešel přes dva hráče a krásným lobem překonal i brankáře. Touto akcí se zapsal do zlaté kopačky. Domácí se dále tlačili do zakončení a na 5:3 zvyšoval Lukáš Hofman nechytatelnou střelou k tyči. Nutno dodat, že všechny branky domácích byli opravdu ukázkou fotbalové kvality. Hosté se snažili se zápasem něco udělat, ale do žádných větších příležitostí se nedostali. Domácí obrana na rozdíl od 1. poločasu fungovala dobře a kompaktně. Když už se našlo okénko v domácí obraně, tak domácí zachránil brankář Horák. Naději hostům vykřesal penaltový zákrok právě Horáka z 87. minuty a proměněná penalta Lukáše Němce. Domácí si však už vítězství pohlídali a po uplynutí 90 minut rozhodčí Šoustar zapískal konec zápasu a domácím se tak snad částečně podařilo odčinit ostudu z minulého týdne.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Dolní Rožínka
Jiří Jokl:

TJ Sokol Křoví
Lukáš Midrla: Do Dolní Rožínky jsme jeli již s jistotou záchrany v soutěži díky pátečnímu vítězství rezervy Velké Bíteše, o kterou sme bojovali téměř celý rok. Hra v utkání nebyla z naší strany moc ideální a opět padlo stejně jako v předchozích zápasech mnoho gólů. V posledním utkání sme chtěli vyhrát, ale domácí tým byl proti a proto zaslouženě všechny body zůstali doma.



Sestavy


TJ Baník Dolní Rožínka
Z. Horák [-] - L. Hofman [-] , J. Večeřa [-] , R. Mazánek [-] , P. Bartoněk [-] (55. R. Baláž [-] ) , J. Bílek [-] (64. R. Sluka [-] ) , M. Lukš [-] , J. Čermák [-] (85. Z. Konček [-] ) , P. Vondruška [-] , V. Kopecký [-] , T. Hille [-] (75. J. Vařejka [-] )

TJ Sokol Křoví
P. Karmazín [-] - Z. Sára [-] , J. Borák [-] , M. Němec [-] , L. Knotek [-] (55. P. Šťavík [-] ) , J. Ráboň [-] (75. P. Liška [-] ) , M. Kalina [-] , J. Pekárek [-] (23. L. Mencler [-] ) , R. Roštinský [-] , P. Šustr [-] , L. Němec [-]

ŽK: 77. P. Vondruška - 44. J. Borák , 44. L. Němec , 84. L. Mencler .
Hráči zápasu: T. Hille - M. Kalina .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠOUSTAR Jaroslav - ŽILKA Jan, TOMÁŠEK Oldřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Vojtěch Šmahel
Tip experta: remíza

Bod si myslím, že je dobrá varianta pro oba. Křoví bodík stačí k tomu, aby měli jistotu a pokud přijedou v plné sestavě, minimálně ten bodík si odvezou.

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu - TJ Baník Dolní Rožínka | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů