Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2018 15:30

17.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rožná porazila v derby vysoko Strážek


Branky


30

Rožná se po výhře nad Stražkem udržela na dostřel druhému místu v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas Rožná třikrát udeřila

V zápase se Strážkem se každému vracela vzpomínka na podzimní zápas, ve kterém jsme vedli 6:0 a nakonec to skončilo 6:6. To jsme nechtěli už dopustit a navíc, už jsme potřebovali naplno bodovat. Zápas jsme nemohli začít lépe, protože jsme se dostali do vedení už ve 3. minutě z pokutového kopu. Penaltu proměnil Filip Humpolík. Strážek hrozil hlavně z rohů a dlouhých autů, kde se prosazovali až moc lehce. Rožná zase měla pár pěkných střel, ale všechny pochytal Jakub Vala. Ve 22. minutě se domácí dostali do dvoubrankového vedení, o které se postaral Jiří Vyžrálek. O dalších 11 minut se skóre měnilo znovu. Jiří Vyžrálek dostal míč po lajně do běhu a přihrávce do vápna na Karla Berana. Karel se z blízkosti nemýlil a zvýšil na 3 branky. Ke konci poločasu mohli hosté snížit, ale hlavička Pepy Cimbálníka jen těsně minula pravou tyčku.  

Rožná pokračovala ve střeleckých hodech

Druhý poločas začal stejně jako první, když se skóre měnilo po třech odehraných minutách. Karel Beran vyslal uličkou do brejku Marka Navrátila. Ten udělal kličku gólmanovi a zvyšoval do prázdné brány. O dalších pět minut později už bylo skóre zase jiné. Rožná se dostala po vybojovaném míči do rychlého brejku, který zakončil Jiří Kroupa. Na šest nula zvyšoval Ivoš Pokorný, který se dostal k dvakrát odraženému míči a dorážel do prázdné brány. Na tabuli svítilo skóre 6:0 stejně jako na podzim ve Strážku. Největší paradox je, že Strážek snížil na 6:1 krásnou střelou Tomáše Poláka v 67. minutě. Ano stejná minuta, kdy se Strážek loni nadechl k vyrovnání. Od této chvíle byl Strážek lepší a hrozil dalšími brankami. Pěknou střelu Strážku vyrazil Jindra Beran na břevno. A o chvíli později skvělým zákrokem nohou Jindra opět podržel svůj tým. Strážek hrozil hlavně z rohů a dlouhých autů, ale naštěstí pro domácí žádný gól už Strážek nepřidal. Domácí borci si výhru už pohlídali a zaslouženě si doma ponechali plný počet bodů. Nutno také říci, že Strážek nepřijel v plné síle, protože trpí nedostatkem hráčů z různých důvodů. Ale i tak je to pro Rožnou cenné vítězství. 



Ohlasy k zápasu


SK Rožná
Marek Navrátil: Dostali jsme se rychle do vedení a to nám hodně pomohlo. Většinu zápasu jsme byli lepším týmem a zaslouženě vyhráli. Strážek je teď v těžké situaci, kdy mají nedostatek hráčů a lepí sestavu jak to jde. To je strašně omezuje tuto sezónu. Doufám, že se zvednou a dohrají tuto sezónu v klidném středu tabulky.

TJ Strážek
Josef Cimbálník: V zápase nám nevyšla vůbec taktika. ,, Dlouhé nakopávané balony a trefovat zařízení."" Neumíme si přihrát na metr a hrajeme nějaký trojúhelník jako Barcelona. Utkání jsou velmi těžká a my se bohužel potýkáme s problémy se sestavou. Místo aby jsme hráli fotbal, tak koukáme do hlediště po holkách. Na žádný ťukec nemáme, jsme dřeváci a proto taky hrajeme III. třídu. Další zápas musíme jezdit více po prdeli, proto jsem zakázal celý týden žádné šukání, ať máme na neděli dostatek sil .



Sestavy


SK Rožná
J. Beran [-] - P. Kunc [-] , K. Beran [-] (56. M. Beno [-] ) , A. Korbička [-] , T. Sýkora [-] , D. Krajčo [-] - O. Kroupa [-] (64. P. Navrátil [-] ) , J. Kroupa [-] (56. I. Pokorný [-] ) , M. Navrátil [-] - F. Humpolík [-] , J. Vyžrálek [-] (67. J. Švestka [-] )

TJ Strážek
J. Vala [-] - J. Cimbálník [-] , M. Svoboda [-] , F. Šmerda [-] , F. Lahodný [-] , T. Polák [-] , M. Svoboda [-] , M. Christian [-] , S. Lahodný [-] (46. O. Kubát [-] ) , P. Kupský [-] , T. Müller [-]

ŽK: 76. D. Krajčo .
Hráči zápasu: F. Humpolík .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: TOMÁŠEK Oldřich - BERAN Jaroslav (N), JANEČEK Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Fotograf, Zdravotník - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Trenér - TJ Moravec | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Sponzor, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Věchnov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Oskar Jančík
Tip experta: výhra domácích

Tip 1 5:2 Šlágr kola-derby.
Oba soupeři si začátek jara asi představovali trošku jinak. Myslím, že početná divácká kulisa uvidí vypjaté utkání, padne spoustu branek a v trochu lepší formě hrající domácí tým nakonec urve vítězství.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích