Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2018 16:00

18.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rožná přestřílela Béčko Měřína!


Branky


34

Brankové hody v Měříně se lépe povedly Rožné, která si odvezla tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rožná šla do vedení

Za velmi horkého počasí se utkal druhý a čtvrtý celek tabulky, rozdíl mezi nimi byl pouhé 3 body. Začátku zápasu dominovali hosté, až do 18. minuty, kdy domácí D. Kolouch vybojoval míč, předložil jej Robotkovi, který se prosadil přes trojici obránců, a otevřel tak gólový lístek zápasu. Hra se poměrně vyrovnala, ale po deseti minutách přišel z pravé strany centr a Vyžrálek předběhl v malém vápně domácí obránce i brankáře a pohotově zakončil. Nerozhodný stav vydržel jen 9 minut, když na Měřínští na vlastní polovině po nedůrazu ztratili míč a hosté nalezli pěknou přihrávkou Kroupu na vápně a ten neváhal a výsledek zvrátil na stranu Rožné. Do konce poločasu zahodili domácí několik slibných šancí. Hosté hrozili spíše z rohů a standardních situací.

Hosté udržely jednobrankový náskok

Do druhého poločasu vstoupili domácí ideálně, už za 2 minuty snížil po závaru z rohu domácí obránce Hrůza, když se k němu dostal míč na malé vápno. To vlilo domácím krev do žil a téměř na 20 minut nepustili hosty z Rožné na vlastní polovinu. Po veliké šanci, kterou domácí zahodili, přišel z protiútoku trest. Domácí nepochopitelně nevystoupili na útočníka hostí a jen jej stínovali, ve skrumáži se dostal míč ke Kroupovi a ten potřetí prostřelil domácího Sysla. To domácí opařilo a nebyli už schopni navázat na předchozí tlak a hra se více vyrovnala. Po sérii střídání se domácí nadechli k dalšímu náporu, optimismus domácích hráčů i fanoušků utnul Vyžrálek, který pasem z dobrých 40 metrů vystřelil pravou šibenici. Už to vypadalo, že si hosté z Rožné v klidu pohlídají výhru, ale v 82. minutě prostrčil střídající středopolař Horák míč nádherně na Robotku a ten brankáře Berana překonal a konci zápasu dal ještě větší náboj. Měřín už se prosadit nedokázal, ač příležitosti ke srovnání měl, a tak poprvé v sezóně doma prohrál.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Měřín B
Petr Kolouch: Doufám, že jsme si smůlu vybrali až do konce sezóny. V pátek v Bohdalci ztratíme 2 body, to utkání nemá smysl jakkoliv komentovat, dnes rovnou všechny 3. Utkání jsme si prohráli z části sami, když jsme 3 góly dostali po nedůrazu jak v pokutovém území, tak na vlastní polovině a zase a znovu jsme neproměnili ložené šance. Nemůžu ale upřít um hostím a haluzovej skalp z 40 metrů se jen tak nevidí, ještě když rozhodl celé utkání. Početná návštěva se určitě nenudila.

SK Rožná
Marek Navrátil: Ve slunečném počasí začali lépe domácí, kteří se dostali po naši chybě do šance, kterou zužitkovali. Nám se podařilo vyrovnat a jít i před poločasem do vedení. Neuběhlo ani pár minut druhé půle a bylo vyrovnáno. Naštěstí jsme zabrali a zápas i se štěstím vyhráli.



Sestavy


TJ Jiskra Měřín B
P. Sysel [-] - Š. Král [-] , P. Král [-] , D. Hrůza [-] , L. Řezníček [-] - L. Pololáník [-] (83. T. Bačák [-] ) , V. Procházka [-] , D. Kolouch [-] , J. Kučera [-] , D. Jonáš [-] - D. Robotka [-]

SK Rožná
J. Beran [-] - P. Kunc [-] , T. Sýkora [-] , D. Krajčo [-] , A. Korbička [-] , K. Beran [-] - O. Kroupa [-] (70. I. Pokorný [-] ) , J. Kroupa [-] , M. Navrátil [-] - F. Humpolík [-] , J. Vyžrálek [-] (68. P. Navrátil [-] )

ŽK: 76. F. Humpolík , 80. I. Pokorný .
Hráči zápasu: D. Robotka - J. Kroupa , J. Vyžrálek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: KÖNIG Miroslav - KLIMEŠ Jan (N), NOVOTNÝ Dušan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Sponzor, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Věchnov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Fotograf, Zdravotník - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Trenér - TJ Moravec | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Josef Cimbálník
Tip experta: výhra domácích

Šlágr kola skončí výhrou domácího týmu. Měřín má dobrý tým a dobrou formu, proto to Rožná bude mít velmi těžké a pojede domů s prázdnou .

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích