Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2018 16:00

18.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jimramov deklasoval Bohdalec


Branky


15. P. Sedlák , 27. P. Sedlák , 34. A. Hlaváč (p.) , 75. O. Černý , 78. M. Dvořák , 80. O. Černý , 90. O. Černý
34

Jimramov vyhrál rekordním rozdílem, když porazil Bohdalec 7:0!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jimramov vstřelil tři branky

Toto mistrovské utkání se hrálo za ideálního fotbalového počasí, před pěknou diváckou kulisou. Domácí byli po většinu utkání lepší a po dlouhé době se prosadili i střelecky. Od počátku utkání měli domácí znatelnou převahu, ale hostující obrana hrála s přehledem. V 15.minutě poslal dlouhý nákop na hranici šestnáctky domácí kapitán Bednář, Pavel Sedlák byl u míče dříve než vybíhající brankář Skryja a hlavou ho přehodil. Ve 23.minutě si Pavel Sedlák naběhl na centr z pravé strany a v pádu hlavou trefil levou tyč a od ní skončil míč v náruči hostujícího brankáře. Ve 27.minutě na centr Štěrby z rohového kopu nejvýše vyskočil Pavel Sedlák a hlavou vymetl levou šibenici. Ve 34.minutě byl v rohu šestnáctky podražen Černý a nařízený pokutový kop bezpečně proměnil brankář Hlaváč. Ve 43.minutě měli po chybě domácí obrany velkou šanci hosté, ale tu reflexivně zlikvidoval brankář Hlaváč. 

Ondřej Černý vsítil hattrick

Ve 2.poločase domácí vypadli z role a hosté byli v poli lepší, lépe kombinovali, ale akcím chybělo zakončení. V závěrečné čtvrthodině se na hostech asi projevila únava z páteční dohrávky a domácí si s chutí zastříleli. V 75. minutě po pěkné akci po levé straně centrující Bednář našel nabíhajícího Černého a ten hlavou pod břevno zvýšil na 4:0. V 78.minutě Bednář přiťukl Dvořákovi a ten umístěnou střlou k pravé tyči upravil na 5:0. V 80.minutě sice brankář Skryja vyrazil přímák Borovského z levé strany, ale nekrytý Černý bombou pod břevno dal šestou branku. V 90.minutě se situace opakovala, střelu Dvořáka z volného kopu výborně vyrazil Skryja, ale nabíhající Černý upravil na konečných 7:0. Kladem dnešního utkání byla slušná hra obou mužstev a velmi dobrý výkon rozhodčího Landsmanna, který toleroval mužnou hru a hráči toho nezneužili.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jimramov
Pavel Borovský: Do zápasu jsme šli jako favorit a to nám nesvědčí. Dnes jsme to ale zvládli s přehledem a utkání jsme měli celou dobu pod kontrolou. V prvním poločase jsme si vytvořili třígólový náskok, když Pavel Sedlák potvrdil, že bude králem jimramovského vápna nejméně do padesáti (smích).Ve druhém poločase jsme si vybrali 25. minut oddechový čas, ale utkání kontrolovali, po čtvrtém a pátém gólu hosté rezignovali a zápas se jen dohrával. Pro hosty je konečný výsledek krutý, takový rozdíl na hřišti nebyl, ale byli jsme produktivní a dokázali šance využít. Chválím všechny hráče za velmi dobrý výkon, na jaře se nám zatím daří a doufám, že v tom budeme pokračovat. Ale znáte to, po hodech bývá sra..., my to však zvládneme (smích).Sportu zdar a vesnickému fotbalu zvlášť.

TJ Jiskra Bohdalec
Jan Sklenář: Bohužel dnes jsme v obraně tvořily jednu chybu za druhou a soupeř šance využil. Nezbývá nám než se poučit z chyb a na vysokou porážku zapomenout.



Sestavy


TJ Sokol Jimramov
A. Hlaváč [-] - P. Borovský [-] , M. Dvořák [-] , Z. Novotný [-] , L. Zavadil [-] (71. P. Nykodým [-] ) - V. Dostál [-] , M. Zavadil [-] , L. Bednář [-] , J. Štěrba [-] - P. Sedlák [-] (46. M. Zobač [-] ) , O. Černý [-]

TJ Jiskra Bohdalec
R. Skryja [-] - T. Kotas [-] (46. P. Harvánek [-] ) , I. Hřebíček [-] (51. R. Kamarád [-] ) , M. Horák [-] (63. P. Morkus [-] ) , L. Jaša [-] , P. Černý [-] , V. Ambrož [-] , F. Franěk [-] (75. P. Jaša [-] ) , T. Dostál [-] , R. Morkus [-] , J. Ambrož [-]

ŽK: 34. F. Franěk , 76. J. Ambrož .
Hráči zápasu: M. Dvořák , P. Sedlák , L. Bednář , V. Dostál .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: LANDSMAN David - PAJKR Jaroslav (N), FRANĚK František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Sponzor, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Věchnov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Fotograf, Zdravotník - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Trenér - TJ Moravec | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Josef Cimbálník
Tip experta: výhra domácích

Jimramov potvrdí doma roli favorita a bude brát tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích