Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.04.2015 16:00

18.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Plačkov překvapivě snadno zvítězil v Pacově


Branky


0

Favorit zápasu Pacov B své utkání nezvládl a prohrál doma vysoko se zlepšujícím se Plačkovem. Domácí mužstvo se celý zápas více soustředilo na komunikaci se spoluhráči, protihráči a rozhodčím, než na hru samotnou. Hosté si tak zaslouženě odvážejí všechny body za vítězství 4:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí začali velmi opatrně a po dvou hrubých chybách obrany soupeř trestal. Nejprve v 11 min. Starka poslal malou domů domácímu golmanovi, kterou hosté potrestali 1 : 0. Ve 20. min domácí obrana špatně odkopla balón za velkým vápnem, soupeř se mocnil balonu a šikovnou kombinací zakončoval do prázdné brány 2 : 0. Soupeř hrál aktivně dopředu a nedával domácím vůbec prostor ke kombinaci a šancím. V závěru poločasu se dostal do šance Maršík, bohužel hostujícího gólmana nepřekonal.

                Druhý poločas oboustranně kopíroval průběh prvního a v 56.min hosté vedli již 3:0, kdy Miskai ve vápně fauloval a soupeř nařízenou penaltu proměnil 3:0 . Na 4:0 zvyšoval po chybě Kurana        hostující útočník. V 85. min. kosmeticky upravil stav utkání na 1:4 střídající Přibyl, kdy po krásné kombinaci s Maršíkem zakončoval umístěnou střelou k tyči. Nutno podotknout, že se domácí mužstvo celý zápas více soustředilo na komunikaci se spoluhráči, protihráči a rozhodčím, než na hru samotnou. Hosté si tak zaslouženě odvážejí všechny body.




Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Pacov B
Miloš Čech, trenér domácích: Obrovské zklamání z přístupu hráčů, z naší strany to byl velice nepovedený zápas. Soupeř nás nepustil téměř k ničemu, mužstvo špatně kombinovalo a dělalo spoustu chyb, které soupeř nekompromisně trestal. Navíc se mužstvo soustředilo více na komunikaci s rozhodčím, než na hru samotnou. Jednoznačné a zasloužené vítězství hostujícího mančaftu.




Sestavy


TJ Slavoj Pacov B
T. Faltýnek [-] - J. Kuran [-] , P. Starka [-] (46. J. Pavelec [-] ) , M. Dvořák [-] , M. Miskai [-] - D. Podolský [-] (80. T. Krátoška [-] ) , M. Maršík [-] , P. Hrobský [-] , O. Bártů [-] (70. J. Přibyl [-] ) - P. Gavrecký [-] , O. Svoboda [-]

TJ Sokol Plačkov
S. Havel [-] - M. Němec [-] , R. Tesař [-] , L. Palán [-] , F. Mottl [-] - L. Ehrlich [-] , R. Hájek [-] , T. Keller [-] , R. Štěpán [-] - R. Zemek [-] (60. J. Slavík [-] ) , Z. Štěpán [-]

Hráči zápasu: J. Přibyl .
Místo: Pacov. Počet diváků: 30.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.