Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.06.2015 15:00

25.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Červená Řečice zvládla zápas jara


Branky


0

Velmi důležité utkání zvládli hráči Červené Řečice a Žirovnici B jasně porazili 5:1. Zaskvěli se dvougóloví hráči domácích - Nenadál a Papež.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí začali zápas náporem, gólovou šanci však ve vedení nepřetavili, a tak se z branky radovali hosté z Žirovnice - 0:1. To však bylo z jejich strany vše. Červená Řečice v zápase dominovala a ještě do poločasu vývoj utkání otočila. Poločasová přestávka se kvůli průtrži mračen protáhla asi o 20 minut. Podmínky však byly regulérní a hlavně stejné pro obě strany. Brankář Žirovnice Kolář "lovil" míč ze sítě pětkrát, přesto však spoustu šancí pochytal a byl nejlepším hráčem hostujícího týmu. Domácí udělali velký krok k záchraně.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Červená Řečice
Stanislav Šťastný, vedoucí Červené Řečice.: Domácí "šli" více za důležitými body, vyhráli zcela zaslouženě. Utkání dobře řídil mladý rozhodčí Hána. Kéž by bylo více kvalitních rozhodčích v soutěži.




Sestavy


TJ Tatran Červená Řečice
J. Krejčí [-] - J. Popovič [-] , F. Košťál [-] , P. Papež [-] , P. Pavelka [-] - D. Nenadál [-] , L. Chvalkovský [-] (81. A. Kníže [-] ) , F. Bouz [-] , J. Dýnek [-] - D. Obranec [-] (74. Z. Káva [-] ) , M. Kubánek [-]

FC Slavoj Žirovnice B
V. Kolář [-] - J. Kešner [-] (70. R. Hanzal [-] ) , P. Doležal [-] , J. Mach [-] , J. Metlička [-] - M. Tomšů [-] (46. D. Buchta [-] ) , M. Žižka [-] , M. Pokorný [-] , M. Kořínek [-] - T. Severa [-] , M. Rušil [-]

ŽK: 43. T. Severa , 44. J. Mach , 62. P. Doležal .
Hráči zápasu: P. Papež , D. Nenadál - V. Kolář .
Místo: Červená Řečice. Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.