V. Zeman 79.
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.03.2018 14:30

16.kolo, Divize A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Roudné ukončilo sérii tří porážek, o porážce Hořovicka rozhodl Zeman


Branky


79. V. Zeman
0

Fotbalisté Roudné přivítali v prvním jarním kole na svém hřišti Hořovicko, se kterým sváděli tuhý boj až do samostatného závěru zápasu, a už to vypadalo, že po bezbrankové remíze budou muset rozhodnout pokutové kopy. Penaltovou loterii ovšem jedenáct minut před koncem odmítl Vojtěch Zeman a všechny tři body zůstaly doma. Roudné ukončilo sérii tří porážek v řadě, zatímco Hořovicko prohrálo podruhé v řadě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Roudné mělo mírně na vrh, nic z toho ale vytěžit nedokázalo

V Roudné se odehrál zápas dvou velice vyrovnaných týmů a podle toho se také vyvíjela hra, ve které šlo o důležité tři body a na obou týmech byla vidět nerozehranost po dlouhé zimní přestávce, během které se hrálo pouze na umělých trávnících, a přechod na přirozenou trávu si vybral mírnou daň. Fotbalisté obou celků se snažili kombinovat, jenže finální fáze na obou stranách pokulhávala.

 

Diváci se ale nakonec dvou šancí během úvodních pětačtyřiceti minut přece jen dočkali, když nejprve po půlhodině hry pálil z úhlu těsně vedle brány domácí Jakub Píša a na opačné straně mohl rychle udeřit z protiútoku hořovický záložník Tomáš Balvín, jenže ani jeho následný pokus se mezi tři tyče po krásném individuálním průniku mezi tři tyče nevešel, protože k němu nakonec vůbec nedošlo.

O osudu dvou vyrovnaných soupeřů rozhodl jediný gól

Druhý poločas se od toho úvodního příliš nelišil, ačkoliv se hra trochu více otevřela. Nicméně, výpady na obou stranách končily nepřesnými finálními přihrávkami a oba brankáři tak byli bez práce. Hořovicko mohlo rozhodnout ze dvou standardních situací, které krátce po sobě rozehráli téměř z identického místa Michal Doležal a poté Tomáš Balvín, oba dva ovšem mířili nepřesně.

 

Po dvou nepřesných střelách hostů se odehrávala hra převážně ve středu hřiště, kde oba týmy pokračovaly v tuhém souboji o míč. Roudné zahrávalo několik rohových kopů, jenže po žádném z nich si nedokázalo vypracovat slibnou brankovou příležitost, zatímco Hořovicko nedotáhlo do zdárného konce žádný z protiútoků. O osudu utkání mohl rozhodnout jediný gól a také se tak stalo.

 

Roudné nenápadně nakoplo míč dopředu a nic nenasvědčovalo tomu, že by právě tento dlouhý míč mohl rozhodnout, jenže se tak nakonec stalo. Míč propadl na vzdálenější tyči k nehlídanému Vojtěchovi Zemanovi, který ho z blízkosti poslal do brány a rozhodl o tom, že všechny tři body zůstanou doma. Hořovicko se samozřejmě ještě snažili v závěru vyrovnat, z následného tlaku ovšem nic kloudného vytěžit nedokázalo.

 

Zdroj: fkhorovicko.cz

 

 



Sestavy


TJ Malše Roudné
T. Hřebejk [-] - D. Lerch [-] , V. Zeman [-] (90. D. Růžička [-] ) , R. Maršík [-] , M. Bartoš [-] (61. M. Vlk [-] ) , M. Tušer [-] , J. Píša [-] (90. D. Samek [-] ) , M. Otepka [-] , J. Hála [-] , L. Vávra [-] (70. I. Solomakha [-] ) , L. Holub [-]

SK Hořovice
M. Bébr [-] - J. Machurka [-] , D. Klimeš [-] , R. Graf [-] - V. Karvánek [-] (85. O. Bělohlávek [-] ) , P. Berger [-] , M. Doležal [-] (88. M. Pelikán [-] ) , T. Balvín [-] (73. L. Kubišta [-] ) - J. Mach [-] , J. Pouček [-] (46. J. Kulhánek [-] ) , J. Šubert [-] (68. M. Kotek [-] )

ŽK: 48. R. Maršík , 62. J. Píša - 67. V. Karvánek .
Hráči zápasu: V. Zeman - D. Klimeš .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: OPOČENSKÝ Vojtěch - GUNITŠ Patrik, VRCHOTA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.