Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.03.2018 15:00

17.kolo, Divize A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

5.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Soběslav po přestávce vstřelila tři góly v řadě, Sedlčany ztratily slibně rozehraný zápas


Branky


0

Fotbalisté Sedlčan zavítali do Soběslavi, kde po prvním poločase vedli, jenže domácí opět ukázali, že umí otáčet zápasy, když po přestávce vstřelili tři góly v řadě a navázali na vítězství z minulého víkendu, během něhož porazili Březovou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Soběslav vstoupila do zápasu lépe a od úvodních minut měla větší iniciativu, jenže ve 24. minute přišel rychlý protiútok Sedlčan, který byl smrtelný. Předcházel mu ovšem volný přímý kop, po kterém se Tomáš Mazouch už radoval v domácím dresu z gólu, jenže jeho krásná střela se od tyče odrazila do hry a na opačné straně udeřil Petr Haas. Vedení hostům ovšem příliš dlouho nevydrželo, když se po půlhodině prosadil hlavou Tomáš Mazouch a prožil obrovskou satisfakci.

 

Krátce před přestávkou ovšem přišel další protiútok Tatranu, který skončil gólem, a hosté odcházeli do kabin spokojenější. Soběslav nedokázala ze standardní situace nic vytěžit a musela naopak spěchat rychle směrem vzad, domácí brankář se pokusil situaci zachránit, jenže proti následné dorážce Michala Kdolského už byl zcela bezmocný. Soběslav po přestávce doháněla jednobrankové manko, ačkoliv během úvodních 45 minut byla lepším týmem.

 

Ve stejném duchu se nesl i druhý poločas, ve kterém Spartak pokračoval v aktivní hře a odměnou mu byla řada slibných brankových příležitostí. Fantastický druhý poločas odehrál Petr Nohava, který nejprve hlavou orazítkoval horní tyč sedlčanské brány a krátce na to našel parádním centrem Filipa Vaňka, který na rozdíl od něj hlavou rozvlnil síť a vyrovnal na 2:2. Domácí cítili, že utkání mohou zvrátit na svou stranu a zanedlouho se jim to také podařilo.

 

Deset minut po vyrovnávacím gólu Filip Vaňek rozehrál standardní situaci a obrovských zmatků v hostující obraně uvnitř pokutového území využil Michal Hromada, který z blízkosti dorazil míč do sítě hlavou a otočil utkání na stranu Soběslavi. Domácí už se ve zbytku utkání žádné výrazné chyby nedopustili a naopak ještě vítězství podtrhli čtvrtým gólem. Milan Mazouch krásnou střelou prověřil hostujícího brankáře a z dorážky se prosadil Martin Dvořák.



Ohlasy k zápasu


FK Spartak Soběslav
Michal Lemberka (vedoucí týmu): "První poločas byl vyrovnaný, kdy jsme dvakrát propadli při zahrávání standardních situací, a z nichž jsme obdrželi z breaku dva góly. Do druhého poločasu už nastoupilo jen jedno mužstvo, které šlo za vítězstvím. Vyzdvihl bych výkon Bouchala, který se představil soběslavským divákům po několika letech. Mrzí mě jen zranění Tomáše Mazoucha, který byl nešetrně faulován ke konci prvního poločasu."

TJ Tatran Sedlčany
Lukáš Brotánek (obránce): Ze zápasu se Soběslaví jsou to pro nás ztracené body s ohledem na to, že jsme dvakrát vedli. Bohužel jsme druhý poločas nic nepředvedli a za to si bode určitě nezasloužíme. Hrálo se na těžkém terénu, ale nám chyběla bojovnost a chuť po vítězství.



Sestavy


FK Spartak Soběslav
M. Kuník [-] - J. Boháč [-] , K. Chotovinský [-] , J. Suchan [-] , M. Hromada [-] (89. D. Maršík [-] ) - M. Mazouch [-] , F. Vaněk [-] (87. J. Šmídmajer [-] ) , T. Mazouch [-] (40. M. Dvořák [-] ) , P. Bouchal [-] , V. Žalda [-] , P. Nohava [-] (85. E. Uličný [-] ) -

TJ Tatran Sedlčany
T. Glogar [-] - D. Němec [-] , L. Soldát [-] , L. Brotánek [-] , M. Dvořák [-] (85. D. Krůta [-] ) , K. Kvěch [-] (74. M. Hájek [-] ) , P. Lípa [-] , P. Haas [-] , J. Repetný [-] , M. Kdolský [-] , J. Vystyd [-]

ŽK: 38. J. Boháč - 36. L. Brotánek , 48. D. Němec , 71. P. Haas , 73. L. Soldát .
Hráči zápasu: T. Mazouch , P. Nohava - P. Haas .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Fojtík Martin - KVAČEK Jan, BRAUN Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.