4:3
(3:2)
23. L. Zoubek (p.)
45. L. Zoubek (p.)
86. L. Zoubek
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2018 16:30

19.kolo, Divize A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V utkáních Dobříše padají na jaře góly, souboj s Petřínem nebyl výjimkou


Branky


6. Š. Maryška , 11. P. Junek , 26. J. Šrain , 70. M. Puchmajer - 23. L. Zoubek (p.) , 45. L. Zoubek (p.) , 86. L. Zoubek
0

Fotbalisté Dobříše přivítali na Velký pátek na svém hřišti Petřín Plzeň, který v nádherném a dramatickém zápase porazili těsně 4:3. Domácí inkasovali dva góly z penalt a po dobrém vstupu do zápasu se strachovali o výsledek, nakonec si ale výhru utéci nenechali. Všechny góly hostů z Plzně obstaral Lukáš Zoubek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobříš šla od úvodního hvizdu odhodlaně za vítězstvím a již v šesté minutě se ujala vedení, když se prosadil Štěpán Maryška. Netrvalo to dlouho a domácí vedli rychle o dvě branky, když se pět minut po gólu Štěpána Maryšky prosadil Patrik Junek. Fotbalisté MFK Dobříše dominovali a měli vývoj utkání pevně pod kontrolou, a to i navzdory tomu, že proti nim byly odpískány dvě penalty, z nichž zejména ta první byla hodně přísná a přišla po šanci na 3:0.

 

Jeden z domácích fotbalistů v polovině úvodní části zápasu zahrál podle rozhodčího rukou, a přestože ji měl evidentně v době inkriminovaného okamžiku u těla, rozhodčí nařídil po rychlém protiútoku hostí penaltu, kterou proměnil Lukáš Zoubek. Plzni se podařilo po dvou brzy inkasovaných gólech vrátit do zápasu, ovšem ne nadlouho. Pouhé tři minuty po kontaktním gólu hostů rozvlnil síť Jan Šrain a Dobříš získala zpět náskok o dva góly.

 

Do konce prvního poločasu už se žádný z hráčů prosadit nedokázal a vypadalo to, že Dobříš bude odcházet do kabin s vedením 3:1, jenže těsně před přestávkou rozhodčí nařídil druhou penaltu pro Plzeň. Domácí brankář Jan Šedivý se nedohodl se spoluhráčem a byl z toho druhý pokutový kop, který opět proměnil hostující Lukáš Zoubek, a svým druhým gólem v zápase dostal Petřín opět na dostřel jedné branky.

 

Úvodních patnáct minut druhého poločasu patřilo Plzni, kterou druhý kontaktní gól nakopl, a snažila se usilovně vyrovnat. Žádnou ze svých příležitostí ovšem proměnila  a Dobříš se potřetí v zápase ujala dvoubrankového vedení, když dvacet minut před koncem utkání s velice slušnou úrovní rozvlnil síť za brankářem Janem Příhodou domácí Martin Puchmajer. Dobříš vedla 4:2 a v závěru už jen snížil Lukáš Zoubek, který vstřelil třetí gól a dovršil hattrick.



Ohlasy k zápasu


MFK Dobříš
Martin Šrain (trenér): „Rychle jsme vedli 2:0 a byli jsme lepší. V pohodě jsme kontrolovali hru, vytvářeli si šance a soupeře jsme k ničemu nepustili. Mohly jsme zvýšit na 3:0, jenže hned z protiútoku jsme dostali gól z penalty a minutu před přestávkou za stavu 3:1 ještě jeden. První penalta byla po sporné a nastřelené ruce a druhá po údajném faulu brankáře. Ve druhém poločase začal lépe soupeř a čtvrthodiny nás nepustil za půlku, což zřejmě byla reakce na gól do šatny. Vždycky, když to vypadalo, že soupeře přehráváme, tak jsme dostali gól, takže to bylo stresující, ale jinak měl zápas slušnou úroveň a herně to bylo z naší strany dobré.“




Sestavy


MFK Dobříš
J. Šedivý [-] - D. Pokorný [-] , R. Talůžek [-] , R. Procházka [-] (46. V. Weber [-] ) , M. Krůta [-] - V. Šrain [-] , J. Šrain [-] , M. Puchmajer [-] , P. Junek [-] (75. P. Masopust [-] ) - Š. Maryška [-] (90. J. Karas [-] ) , V. Semančík [-] (60. T. Šebek [-] ) -

SK Petřín Plzeň
J. Příhoda [-] - P. Bendl [-] , J. Šulc [-] (29. P. Škarda [-] ) , J. Peterka [-] (57. J. Motl [-] ) , P. Papáček [-] , M. Nademlejnský [-] , M. Trojovský [-] (57. A. Heller [-] ) , V. Lisý [-] , L. Zoubek [-] , M. Hejnal [-] (80. A. Kohout [-] ) , P. Bednář [-]

ŽK: 70. J. Šrain , 77. R. Talůžek , 87. Š. Maryška - 82. P. Bendl .
Hráči zápasu: D. Pokorný , Š. Maryška - L. Zoubek .
Počet diváků: 268. Rozhodčí: JANÍČEK Marek - MATYŠ Jakub, KOUBA Štěpán.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.