D. Němec 12.
L. Brotánek 25. (p.)
L. Brotánek 90. (p.)
3:4p.
(2:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2018 16:30

20.kolo, Divize A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Tatran v nádherném zápase podlehl Jankovu, šestigólové drama rozhodly penalty


Branky


12. D. Němec , 25. L. Brotánek (p.) , 90. L. Brotánek (p.) - 7. D. Mensah , 30. P. Sedlic , 32. P. Sedlic
36

Fotbalisté Tatranu Sedlčany přivítali na svém hřišti ve 20. kole Divize A hosty z Jankova a v sestavě domácího celku chyběli hráči základního kádru Capouch, Soldát, Senft, nemocný Haas a karetně potrestaný Vystyd. Mimo hru byli také zranění Podlipský a Václav Lípa, což se na utkání podepsalo. Na druhou stranu však mladí hráči dostali šanci se ukázat a získat cenné zkušenosti, přece jen si musí zvyknout na to, že po přechodu do prvního týmu bude fotbal tvrdí, rychlejší a budou mít méně času na rozhodnutí. Jankov vyhrál na penalty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V Sedlčanech se od úvodních minut hrál hodně divoký fotbal, když se již v sedmé minutě utkání prosadil hostující Tetteh, který dokonale potrestal domácí tým za špatnou malou domů Glogara a po zmatku v pokutovém území skóroval po rohovém kopu. Tatran okamžitě odpověděl a málem se mu podařilo oplatit gól svému soupeři stejnou mincí, jenže Lípa hlavičkoval po centru z rohového kopu vedle hostující brány.

 

Netrvalo to ovšem dlouho a Sedlčanům se podařilo vyrovnat, když si po úvodních deseti minutách Němec naběhl za obranu na nádherný míč od Brotánka a po ukázání zad všem protihráčům nádherným lobem vyrovnal na 1:1. To navíc ze strany domácích nebylo vše a ve 25. minutě se jim podařilo utkání otočit. Jeden z hostujících hráčů Jankova po rohovém kopu zahrál rukou a následnou penaltu proměnil Brotánek.

 

Hosté neotáleli a rychle se pokusili na druhý inkasovaný gól odpovědět, jenže nádherná střela z volného přímého kopu skončila na břevnu, fotbalisté Sedlčan ovšem na důrazné varování nedali a po půlhodině hry vyrovnal Sedlic, který využil nedůrazného počínání domácích fotbalistů a vyrovnal na 2:2. To ovšem nebylo z jeho strany vše, když se dvě minuty na to prosadil podruhé a otočil zápas zpět na stranu hostujícího Jankova.

 

Do druhého poločasu vstoupily Sedlčany s touhou stav zápasu znovu vyrovnat nebo případně otočit znovu na svou stranu, rovnou prozradíme, že druhá varianta neplatila, vyrovnávací branky se ovšem tým z příbramského okresu dočkal. Matoušek dvanáct minut před koncem nejprve po nádherné kombinační akci mířil do boční sítě, v 89. minutě byl ale faulován v šestnáctce Němec a Brotánek z penalty podruhé nezaváhal.

 

O osudu utkání za nerozhodného stavu 3:3 rozhodovaly penalty poté, co během pěti nastavených minut kvůli delšímu ošetřování ani jeden z týmů počtvrté v zápase neprosadil, ačkoliv po chybě Lípy byli blízko k rozhodujícímu gólu hráči Jankova, jenže svého spoluhráče dokonale zastoupil Glogar. V penaltovém rozstřelu se nedařilo ani zkušeným hráčům, když první penaltu neproměnil Květ a ve čtvrté sérii neuspěl Dvořák.

 

Zdroj: fotbal.tatransedlcany.cz



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Sedlčany
Jiří Voráček (vedoucí týmu): „Po středě, kdy šli na penalty mladíci, tentokrát převzali odpovědnost mazáci a taky nedali. První zahodil Kvěch a čtvrtou Dvořák,který ve středu dal.Tentokrát se nedařilo Lípovy a po jeho straně padli všechny branky hostů,ani záloha nezahrála dobře.A Hofman hrál líp na beku než na stoperu. Za bojovnost si mužstvo pochvalu zaslouží.V sobotu jedeme do Malše Roudné a už teď víme, že nám bude chybět Němec.“




Sestavy


TJ Tatran Sedlčany
T. Glogar [-] - D. Němec [-] , D. Krůta [-] (64. L. Matoušek [-] ) , L. Brotánek [-] , M. Dvořák [-] , K. Kvěch [-] , M. Hájek [-] (70. M. Sirotek [-] ) , P. Lípa [-] , J. Repetný [-] (61. F. Stibor [-] ) , M. Kdolský [-] , F. Hofman [-]

SK Jankov
J. Komárek [-] - V. Bürger [-] , F. Lošek [-] , M. Popelka [-] , J. Zajíc [-] - R. Mužík [-] (55. A. Kasík [-] ) , P. Sedlic [-] , L. Fajtl [-] , D. Maršán [-] , M. Smetana [-] (74. J. Šebelka [-] ) - D. Mensah [-] (82. M. Rytíř [-] )

ŽK: 15. D. Němec , 71. F. Stibor , 76. K. Kvěch , 90. L. Matoušek - 15. M. Popelka , 89. V. Bürger , 90. J. Komárek .
Hráči zápasu: P. Sedlic .
Počet diváků: 480. Rozhodčí: Šimeček Libor - KLUPÁK Petr, NEDVĚD Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Reiner

Expert: Milan Vančát
Tip experta: výhra domácích

„Jsem přesvědčený, že kluci doma pohlídají v klidu 3 body a udělají mi radost do Číny. Zápasu se bohužel nezúčastním, ale kvalita kádru v Sedlčanech je velká a Jankovem si poradí. Z mého působení v jihočeském kraji vím, že Jankov je silný především doma, takže v tomto zápase potvrdíme 3 body z Krumlova.“

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích