3:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2018 17:00

21.kolo, Divize A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Soběslav prodloužila proti Petřínu sérii domácích vítězství


Branky


36

Soběslav zůstává po 21. kole Divize A na domácím hřišti na jaře neporažena poté, co si v sobotu poradila s Petřínem Plzeň, se kterým se střetla v soutěži vůbec poprvé. Poslední tým tabulky prohrál popáté v řadě a zůstává na posledním místě se ziskem 19 bodů. Soběslav vyhrála 3:1 a po čtvrté domácí výhře v řadě se nachází v klidném středu tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V úvodu zápasu měli územní převahu hosté z Plzně, kteří si vytvořili během úvodních deseti minut dvě velké brankové příležitosti, z nichž druhou dokázal přetavit v sedmé minutě ve vedoucí gól hostů Marek Vohrna. Fotbalisté Soběslavi se ovšem i přes brzy inkasovaný gól probudili a po půlhodině hry se jim podařilo vyrovnat. Dvořák nádhernou střelou orazítkoval tyč a na odražený míč si rychle naběhl Filip Vaněk, který vyrovnal na 1:1. To však nebylo vše.

 

Filip Vaněk v 32. minutě vyrovnal a o pouhé tři minuty později obstaral obrat, když byl faulován na hranici pokutového území a následný přímý kop proměnil. Aby toho nebylo málo, domácí fotbalista mohl pět minut před přestávkou dovršit čistý hattrick, jenže jeho nádhernou střelu do šibenice dokázal hostující brankář Pfleger fantastickým zákrokem vytáhnout mimo, a tak oba týmy odcházely do kabin po prvním poločase za stavu 2:1 pro domácí Soběslav.

 

Ve druhém poločase byla hra z obou stran hodně opatrná, ačkoliv směrem dopředu byli vzhledem k vývoj zápasu aktivnější fotbalisté Plzně, kteří usilovali o vstřelení druhého a vyrovnávacího gólu, jenže se ho nedočkali. Největší šanci měli hosté přibližně čtvrthodiny před koncem, když po přetaženém centru jeden z útočníků hlavičkoval těsně nad. V závěru zápasu rozhodl Pavel Nohava, když nádhernou střelou z volného přímého kopu upravil skóre na konečných 3:1. Zápas nedohrál Petr Papáček, který byl po faulu na Nohavu vyloučen.



Ohlasy k zápasu


FK Spartak Soběslav
Michal Lemberka (vedoucí týmu): „Díky bohu byl pro nás brzký gól Plzně budíčkem a začali jsme se tlačit kupředu. Ve 32. minutě se prosadil z dorážky Filip Vaněk a o pouhé tři minuty později vybojoval přímý kop, který sám proměnil. Hosté se snažili vyrovnat, jenže se jim to nepodařilo a v závěru zápasu rozhodl Pavel Nohava, který byl hranici vápna stažen k zemi a po vyloučení hostujícího Papáčka volný přímý kop sám nádherným způsobem proměnil v gól.“




Sestavy


FK Spartak Soběslav
M. Kuník [-] - J. Suchan [-] , K. Chotovinský [-] , J. Boháč [-] , M. Hromada [-] - P. Bouchal [-] , P. Nohava [-] (87. E. Uličný [-] ) , F. Vaněk [-] (90. V. Wimmer [-] ) , M. Mazouch [-] , V. Žalda [-] (84. D. Maršík [-] ) - M. Dvořák [-] (69. J. Šmídmajer [-] )

SK Petřín Plzeň
T. Pfleger [-] - L. Zoubek [-] , M. Vohrna [-] , P. Škarda [-] (88. J. Příhoda [-] ) , P. Bendl [-] , J. Peterka [-] (75. M. Trojovský [-] ) , P. Papáček [-] , M. Nademlejnský [-] , J. Motl [-] , V. Lisý [-] , P. Bednář [-]

ČK: 82. P. Papáček .
Hráči zápasu: V. Žalda , F. Vaněk , P. Nohava .
Počet diváků: 263. Rozhodčí: Radina Marek - HOCEK Petr, EIBL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Asistent trenéra - TJ Dynamo Studánka | Plzeňský | Tachov

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Tady věřím opět domácím. Petřín na jaře nemá dobrou formu, všechny zápasy zatím prohrál. A nečekám, že zrovna na horké půdě v Soběslavi dokáží bodovat. Branku dá Vaněk, tomu se zatím na jaře při domácích zápasech daří.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích