4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2018 17:00

23.kolo, Divize A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Citelně oslabený Tatran na výhru proti Slavii v Plzni nenavázal


Branky


36

Sedlčany vyrazily v sobotu k utkání do Plzně, kde vyzvaly domácí Doubravku bez několika klíčových hráčů. Mimo hru byli zranění Kvěch a Hájek, ke kterým navíc přibyli Kdolský a Repetný. Na kdyby se nehraje, ale fotbalisté Tatranu by v plné síle určitě uhráli lepší výsledek a neodvezli si domů porážku 4:0. Doubravka se zásluhou cenného a vysokého vítězství posunula o bod před svého dnešního soupeře ze Sedlčan.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Klíčový moment utkání přišel již po několika sekundách, když si Milan Vančát po rohovém kopu vybral slabší chvilku a na brankové čáře se snažil horký brambor zachytit tak dlouho, až míč skončil v síti a Doubravka se ujala kuriózním způsobem vedení. Úvodní chyba brankáře velkého a plážového fotbalu rozhodila, žádný debakl se ovšem zatím v Plzni nekonal.

 

Hosté se snažili na špatný vstup do utkání zapomenout a poměrně často se pokoušeli o zakončení, jenže většina střel končila mimo. Už to vypadalo, že Doubravka bude vést o přestávce pouze 1:0, jenže krátce před koncem prvního poločasu udeřil po rychlém protiútoku, na které byli fotbalisté Tatranu v kabině upozorňováni, Milan Ungr.

 

Sedlčany odcházely do kabin s dvoubrankovým mankem, za které ještě mohly být rády. Fotbalisté Doubravky se po špatných přihrávkách hostů dostali do několika velkých brankových příležitostí a mohli vést 5:0, to by ovšem vpředu museli mít hráče kvalit Martina Psohlavce z Karlových Varů, který by si vyloženými šance určitě naložil mnohem lépe.

 

Ještě před koncem prvního poločasu měly oba týmy jednu velkou šanci, když se Soldát řítil z křídla sám na bránu a nabízelo se zakončení na vzdálenější tyč, jenže hostující hráč se rozhodl pro zakončení na přední tyč a bránu domácí Doubravky v zřejmě největší šanci Sedlčan během celého zápasu minul, zatímco domácí orazítkovali břevno.

 

Sedlčany vstoupily do druhého poločasu s touhou s nepříznivým vývojem zápasu něco udělat, jenže jejich střely byly většinou zablokovány nebo končily mimo, stejně jako v průběhu úvodních pětačtyřiceti minut. Po hodině hry mohli domácí vést o tři branky, jenže Lípa hlavou odvrátil míč mířící do sedlčanské brány a poté mu pomohl Brotánek, který ho urazil odkopem.

 

Po další standardní situaci už se fotbalisté Doubravky radovali. Krejčí přeskočil Vystyda a plzeňský tým vedl nad Sedlčany rozdílem třídy. Tatran v závěru otevřel hru, když hrál vzadu na tři obránce, zatímco v útoku operovali tři útočníci. Na hřiště přišli i dorostenci, kteří v dopoledních hodinách prožili vítězný zápas, ani oni ale ke vstřelení čestného gólu nepomohli.

 

Diváci už odcházeli pomalu domů, na půli cesty ale byli svědky ještě jednoho gólu. Soldát pěknou střelou protáhl domácího brankáře, který vyrazil míč na rohový kop, a do šestnáctky Doubravky se vydali všichni hráči z pole, jenže do zakončení se nedostali a po dlouhém odkopu běžel sám na bránu Ungr, který udělal kličku Vančátovi a skóroval do prázdné brány.



Ohlasy k zápasu



TJ Tatran Sedlčany
Jiří Voráček (vedoucí týmu): „ Poločas skončil 2:0, ale kdyby měli domácí ve svém středu hráče kvality Psohlavce, tak museli vést 5:0. Tolik jsme jim nabídli příležitostí po špatných přihrávkách! Za výborný výkon chválím z našeho mužstva Petra Haase.“



Sestavy


SK Senco Doubravka
J. Luhový [-] - P. Knakal [-] , D. Novák [-] - P. Krejčí [-] , L. Roubal [-] (84. T. Do [-] ) - D. Künstner [-] (85. V. Světlík [-] ) , M. Ungr [-] , P. Petrželka [-] (54. D. Skopový [-] ) , D. Brabec [-] , J. Petr [-] (80. O. Stružka [-] ) , P. Morávek [-]

TJ Tatran Sedlčany
M. Vančát [-] - D. Němec [-] , D. Krůta [-] (59. T. Senft [-] ) , L. Soldát [-] , L. Brotánek [-] , J. Dvořák [-] (77. T. Nováček [-] ) , M. Dvořák [-] , P. Lípa [-] , P. Haas [-] , M. Sirotek [-] (87. Z. Všetečka [-] ) , J. Vystyd [-]

ŽK: 72. P. Morávek , 79. P. Knakal - 72. M. Dvořák , 86. M. Sirotek , 86. T. Senft .
Hráči zápasu: M. Ungr , P. Krejčí .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Aubrecht Jan - NEHASIL Lukáš, MELNIČUK Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza