2:3p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2018 17:00

23.kolo, Divize A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobříš po jednom z nejlepších výkonů v sezóně udolala Rakovník


Branky


36
Po třech porážkách získali dobříšští fotbalisté jeden bod. Vzhledem k tomu, že museli v průběhu zápasu i v penaltovém rozstřelu stahovat dvou brankové manko, je vydřený bod nakonec cenný. Domácí předvedli zřejmě nejlepší výkon jarní části soutěže a to je příslibem do dalších zápasů.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobříši nevyšel úvod. Již ve 2. minutě využil Červený nedorozumění Procházky se Šedivým a vstřelil úvodní gól. Domácí znervózněli a hostům patřila první čtvrthodina. Přesto po centru Junka měl Maryška možnost srovnat, ale před brankou nezpracoval balón. Na druhé straně musel Šedivý vyrážet tvrdou střelu Červeného.

 

Na Maryškovu přihrávku nedosáhl Masopust a na druhé straně opět Červený střílel těsně nad břevno. Pak již postupně získávali dobříšští převahu. Maryška z úhlu prostřelil brankáře, ale z brankové čáry vykopl míč jeden z obránců, následně Maryškův pokus skončil těsně vedle branky a do třetice stejný hráč poslal míč do „šestnáctky“, avšak Šrain ani Junek nedokázali úspěšně zakončit.

 

Na začátku druhé části zápasu po centru Maryšky přihrál Junek zpět Masopustovi, jehož tvrdou střelu dokázal gólman Kudrna vyrazit. V 57. minutě prošel Červený přes tři hráče a Kalaš z jeho přihrávky vstřelil druhý gól hostů. O chvíli později mohl zřejmě rozhodnou Kalaš, když po rychlém protiútoku nastřelil břevno.

 

Trenérovi Šrainovi pak vyšel tah se zařazením třetího útočníka Šebka, který krátce po příchodu poslal dlouhý aut před bránu, a i když Kudrna hlavičku Talůžka vyrazil, proti Krůtově dorážce hlavou již byl krátký. Za dvě minuty se situace opakovala, ale hlavičku Talůžka tentokráte brankář vytáhl nad břevno. Domácí stupňovali tlak na branku.

 

Dalekonosný pokus Šraina z trestného kopu rakovnický brankář s problémy vyrazil, po rohovém kopu Junka hlavičkoval Talůžek těsně vedle a ve vyložené šanci Šrain vyslal nedůraznou střelu, se kterou si Kudrna poradil. Dvě minuty před konce se však domácí dočkali vyrovnání. Po rohovém kopu se míč odrazil před „velké vápno“ a Junek nádhernou střelou zavěsil.

 

V samém závěru se pokusili domácí o dokonalý zvrat v zápase, ale nepodařilo se jim dotlačit míč zblízka do sítě. Drama přinesl i penaltový rozstřel. Po třech penaltách vedli hosté již 3 : 1, když za Dobříš uspěl pouze Šebek a Procházkovi a Puchmajerovi brankář střely zneškodnil. Za hosty naopak proměnili Pucholt, Tvrz a Sklenka. Ve čtvrté a páté sérii se však trefili Šrain a Junek, zatímco Šedivý vychytal jak Bestu tak Stuchla. Rozhodlo se tedy v šesté sérii, kdy Matějka přestřelil a Krupička zajistil dva body hostům.

 

mfkdobris.cz



Ohlasy k zápasu


MFK Dobříš
Patrik Junek (útočník): „ Byla to moje nejhezčí branka v mé dosavadní kariéře,“




Sestavy


MFK Dobříš
J. Šedivý [-] - R. Procházka [-] , R. Talůžek [-] , J. Liška [-] , P. Masopust [-] (66. T. Šebek [-] ) - P. Junek [-] , M. Krůta [-] , J. Šrain [-] , M. Puchmajer [-] - Š. Maryška [-] , O. Matějka [-] -

SK Rakovník
M. Kudrna [-] - R. Hamouz [-] (81. L. Krupička [-] ) , F. Kalaš [-] (75. M. Jirásek [-] ) , J. Krupička [-] , P. Besta [-] , R. Gašpárek [-] , J. Severin [-] (66. P. Tvrz [-] ) , J. Červený [-] (90. Z. Schwendt [-] ) , T. Pucholt [-] , J. Sklenka [-] , L. Stuchl [-]

Hráči zápasu: Š. Maryška , J. Šrain , P. Junek .
Počet diváků: 280. Rozhodčí: Matyš Jakub - BABKA Ondřej, KOUBA Štěpán.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza