Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2018 10:30

26.kolo, Divize A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: V krajském derby Slavia nenechala nikoho na pochybách, kdo jej ovládne


Branky


28

V nedělením dopoledni se ve Dvorech očekával souboj prvního s třetím v tabulce Fortuna divize A. Vzhledem k postavení v tabulce i výsledkům soupeře na venkovních hřištích, byli favoritem domácí hráči. A to i přesto, že trenér Tichota postrádal oporu zadních řad Honzu Staňka i aktuálně druhého nejlepšího střelce soutěže a kapitána týmu zraněného Mariana Geňa a náhradního brankáře Dana Strnada. Navíc úplně fit nebyl ani nejlepší kanonýr soutěže Martin Psohlavec. Hostům naopak chyběl v utkání třetí nejlepší střelec soutěže David Vaněček.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté nastoupili do utkání hodně sebevědomě a chtěli dokázat, že na třetím místě jsou zaslouženě. V prvních pěti, deseti minutách se snažili ohrozit Chárovu branku především střelami zpoza vápna, ale buď byly střely nepřesné nebo si s nimi Jirka Chára bez problémů poradil. Stejně aktivní jako hosté byli v prvních deseti minutách i hráči Slavie.

 

A aktivita se vyplatila, když již ve 13. minutě započal svůj hattrick Dan Krlička a pro hosty začaly krušné chvíle. Po čtvrthodině hry byl blízko k saltu Josef Hudec. Jeho střela se odrazila od břevna za brankovou čárou, ale na rozdíl i od hostujících fanoušků, míč za brankovou čárou ani jeden z rozhodčích neviděl. Ovšem o pět minut později Pepíkovo salto přišlo.

 

Při útoku z pravé strany postřehl špatně stojícího brankáře Martince a Pepík si jej vychutnal. Byla to cílená střela, ale jak Pepa sám připustil, chtěl zakončit na přední tyč. Když se v 31. minutě po rohovém kopu prosadil hlavičkou Martin Psohlavec, zůstalo na hřišti jen jedno mužstvo – domácí.

 

Zdobila je výborná kombinační hra, rychlost a důraz v osobních soubojích a hosty převyšovali ve všech herních činnostech. Březovští nevěděli kudy kam, a když po rohovém kopu ve 42. minutě přidal svůj druhý střelecký zářez Dan Krlička, šlo se do kabin za stavu 4:0.

 

Fotbalisté Karlových Varů nepolevili ani ve druhé půli. V 54. minutě se po standardce prosadil po třetí Dan Krlička a završil hattrick. Po hodině hry byl ve vápně navíc faulován Pavel Maňák a sám se postavil k exekuci pokutového kopu. Martincovi v brance hostů nedal šanci. Pavel Maňák uzavřel skóre na 7:0 v 88. minutě po přihrávce od Dana Krličky, nejlepšího hráče na hřišti.

 

slaviakv.cz



Ohlasy k zápasu


FC Slavia Karlovy Vary
slaviakv.cz: „ Na tři stovky platících diváků si muselo přijít na své, především tedy domácích fanoušků. Sedm gólů v síti soupeře, řada fotbalových momentů a snaha domácích hrát celé utkání ve vysokém nasazení. Naši hráči potvrdili vedoucí postavení v tabulce a soupeři nedali od začátku utkání možnost pomýšlet na bodový zisk. Hosté svým výkonem naopak zklamali a potvrdili, že na hřištích soupeřů jsou jen polovičním týmem.“

FK Olympie Březová
Petr Peterka (trenér): „ Zápas nám s prvním týmem soutěže nevyšel. Hosté nás přehráli po všech stránkách a trestali za chyby . Jejich vítězství je zasloužené a musíme se zamyslet nad svým výkonem a předvedenou hrou.“



Sestavy


FC Slavia Karlovy Vary
J. Chára [-] - L. Mestl [-] , M. Psohlavec [-] (58. M. Novotný [-] ) , P. Maňák [-] , J. Hudec [-] (78. Š. Dubnička [-] ) , R. Vokáč [-] (78. P. Němec [-] ) , D. Krlička [-] , J. Kalina [-] (73. D. Jovičič [-] ) , M. Pěkný [-] , J. Samek [-] , P. Kořistka [-] (52. Z. Skala [-] )

FK Olympie Březová
T. Martinec [-] - D. Horvát [-] , D. Peterka [-] , V. Neudert [-] , J. Šaloun [-] (71. M. Burkyt [-] ) - P. Peterka [-] , T. Bereczký [-] (46. J. Štěrba [-] ) , J. Kašpar [-] (84. T. Veselovský [-] ) , R. Domin [-] , J. Šellong [-] (69. M. Slabyhoudek [-] ) - D. Martinec [-]

ŽK: 19. V. Neudert , 54. J. Kašpar , 63. J. Šaloun , 73. P. Peterka .
Hráči zápasu: D. Krlička , P. Maňák .
Počet diváků: 295. Rozhodčí: Lafek David - ŠTEFAN Michal, KREJSA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Karlovy Vary nečeká lehký zápas, ale zvládnou ho a přiblíží se tak k zisku titulu divize A.